perfectlies

- my life, your entertainment

what if i loved without you? i could not go on

Kategori: Allmänt

Blev att stanna hemma idag, sjukt ont i magen, kan knappt stå upp så.. Yr i huvudet är jag också. Sen kunde jag knappt sova inatt så jag orkade verkligen inte skolan idag, så papps fick ringa och sjukanmäla.

och nu ringer telefonen.. orkar jag svara? nej.

haha, men ah, jag får se till att krya på mig nu, för imorgon måste jag till skolan.

Bby kommer iaf senare tror jag, ihih <3

Tjohej! Puss på alla som läser :*

i'm nothing without you

Kategori: Allmänt

Okej, här kommer ett inlägg där jag verkligen bara klagar och låter troligtvis deppigare än jag egentligen är, så dom som klagar när jag skriver "ledsna" inlägg är iaf förvarnade nu.






Usch, vaknade imorse med feta oro-känslan i magen. Men ignorerade skiten och gick upp och duschade medans bby låg kvar i sängen och sov. Kändes piss rent ut sagt resten av morgonen, tills vi åkte hemifrån. Då kändes allt plötsligt bättre. Var hyfsat glad hela dagen i skolan. Träffade bby efter skolan och allt var perfekt. Han drog på träning, jag drog, ja, någonstans. Fick ett sms av bby, bröt ihop. Jag vet att det inte var meningen att få mig att börja gråta, men ja, han lyckades... Inte varje dag jag reagerar så starkt på sms kan jag juh säga. Kom en 'kompis' väldigt lägligt precis då iallafall, så jag fick någon att prata med, brabra! Men drog vidare rätt snabbt, gick och satte mig och väntade på att pappa skulle sluta. Sen åkte jag hem typ, kom hem runt halv nio-nio någon gång tror jag? Något sånt, har ingen aning faktiskt. Helt iskall var jag iaf. Höll på att fucking frysa ihjäl.

Trodde iaf att humöret skulle bli bättre nu när jag kom hem och kunde chilla och bara ta det lugnt, men nejdå. Piss humör fortfarande, trots pepp från en del folk. Hjälpte för stunden, nu är det piss igen. Ska fan sova snart för såhär orkar jag inte ha det. Dock kommer jag vakna med samma klump i magen igen imorgon bitti, som vanligt. Vaknar varje morgon med känslan av att inte ha bby kvar i slutet av dagen. Vet inte ens varför, men så är det.

Jag mår fan inte bra just nu.







Jonny, jag älskar dig <3 Du är den enda killen jag vill ha, du är perfekt för mig. Finns ingen annan kille i hela världen jag skulle vilja byta mot dig. Men vill du att jag ska lämna dig ifred ett tag så gör jag det.

in the end, everyone ends up alone

Kategori: Allmänt

Att sitta och prata minnen är fan det bästa och värsta som finns,
och här sitter jag och skrattar av glädje med gråten i halsen.


Och nu är det meningen att jag ska vakna och gå upp, god morgon folket :*

where are you now, when i need you the most?

Kategori: Allmänt

haha, alltså åh, jag fattar ingenting när ni kommenterar anonymt! skriv namn? tack ;)





För vi är höga på livet, höga på kärleken.
Jag är lycklig just nu, verkligen lycklig. Det här är mitt liv, jag lever i min dröm. Det gör jag verkligen. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Jag klarar mig igenom dagen på ett helt annat sätt nu, jag behöver inte längre känna mig uppskattad av alla hela tiden. För jag vet att jag är uppskattad av dom jag vill bli uppskattad av. Jag vaknar varje morgon med en positiv tanke. Till och med skolan känns bra, nästan rolig. Jag tycker inte längre att det är jobbigt att gå till skolan, jag vill dit, jag vill kämpa för att höja mina betyg. Och jag är på god väg redan!

Åh, jag älskar livet <3 För ett halvår sen trodde jag aldrig att jag skulle säga, eller skriva, den meningen. Jag trodde att allt var slut, hade otur i allt, kärlek, vänner. Som alla vet tog det slut med Jonas i mars och jag var helt förstörd, nu är jag glad att det hände. Men jag var ledsen över det länge. Senare i maj så förlorade jag Tilda, min dåvarande bästa kompis, bara för att hon tyckte att vi hade blivit för olika och helt enkelt inte ville ha någon kontakt med mig längre. Då brast allt, jag orkade ingenting och var redo att ge upp, trodde knappt att jag skulle leva tillräckligt länge för att få uppleva att börja nian. Allt det som hade varit mitt liv blev bortryckt under fötterna på mig. Alla tröttnade på mig och jag hade nog bara en äkta vän kvar som orkade stå kvar hos mig när alla andra tröttnade på att jag grät och var allmänt nere hela tiden. Niklas, min klippa. Men jag trodde ändå inte att någon skulle sakna mig om jag dog. Men åh, vad glad jag är att jag inte tog det där sista steget. För då skulle jag inte fått uppleva allt det här.

Just nu förstår jag inte ens hur jag kunde tänka sådär. Klart folk skulle sakna mig. Jaja. Nu ska jag inte dra upp en massa gammal skit.

Jag lever min dröm, det är här jag vill vara. Det är såhär jag vill ha det.

Svar på tal ?:

Kategori: Allmänt

Anonym om the chosen is you:
hur blev du och jonny tillsammans egentligen? ni kände ju inte alls varandra innan sommarlovet? sen nu helt plötsligt är ni tillsammans


Svar: Jadu, bra fråga ;) och nej, vi kände inte varandra innan sommarlovet, det har du rätt i . Han visste inte ens vem jag var, haha! Men iallafall, jag har för mig att vi började snacka på bdb någon gång runt midsommar? Jag mådde piss då iaf, så mycket kommer jag ihåg. Var trött på allt och alla och ville bara flytta härifrån så fort som möjligt, och ja, bara försvinna. Men ja. Vi började snacka på msn och så, massa oseriöst snack om att vi skulle träffas men blev aldrig så, hahah. och jag lovade mig själv att inte falla för honom. Intalade mig själv att jag inte skulle få några som helst känslor. Bara kompisar, kommer inte leda till något seriöst. Bullshit ;) Sen började skolan igen, fick hans mobilnummer, han fick mitt, och började smsa och så. Sen en dag gick jag med ankan till stationen för att träffa Jonny då, och ja, vi sa väl typ bara hej till varandra? haha. Sen drog han iväg med skogan då. Träffades några gånger till på station och så.

Sen på hans födelsedag, 6 sep, så var jag med ankan, cyklade till donken i spöregn (y) Sen hem till Jonny för att gratta honom och fika typ, haha! och ja, jag såg ut som en dränkt katt :( Sen när jag och ankan skulle dra hem så fick Jonny en kram och en puss på kinden, och yes, han blev skapligt chockad ;) Dagen efter (måndag) då var jag med Jonny igen, följde med honom, skogan och nick när dom käka pizza typ, hahah! Sjuka grabbar ;) Sen drog alla och jag och Jonny började gå typ hem till honom, tror jag? Hann inte så långt eftersom min papps kom men ah. Vi gick över statiolsbron iaf, stannade och ja, första kyssen då, haha!  Träffades några ggr till den veckan men ja, inget mer som hände ^^ var med honom fredag samma vecka, låg i hans säng och myste ett tag. Han drog på träning sen, så jag drog hem.

Dagen efter var det öppet hus på gäddan och ja, vi båda var där, men han tyckte att jag dissade honom och jag tyckte att han dissade mig så ja, vi pratade typ ingenting. Sen när jag skulle dra hem till ankan så fick jag iallafall en kram och en puss innan jag gick iväg :* Sen typ senare på kvällen blev vi tillsammans. Så ja, haha, nu vet du! Inte så intressant att läsa gissar jag på? ;) men ja, var för långt för att svara på i kommentarsfältet.

the chosen is you

Kategori: Allmänt

Jonny har sovit här inatt då, jag älskar dig <3
Sjukt glad över att ha honom här iaf! (:

Puss bby :* <3

get me started, it's alright

Kategori: Allmänt

Hemma igen nu då, och jag mår redan mycket bättre, fast ja, saknar fortfarande bby. Blev inte att köpa något till rummet idag eftersom vi kom iväg så sent för att först kom inte pappa hem från jobbet förrän typ fyra, sen skulle mamma bara träna "lite snabbt" med en av hundarna.. Men hittade en garderob, en säng och en hylla som vi troligtvis åker och köper imorgon. Men först ska vi åka och köpa målarfärg så jag kan måla alla jävla väggar ;) Sen efter det beroende på vad klockan är och om jag inte ska göra något annat så åker jag och pappa till örebro och köper grejerna. Kanske går lite snabbare om inte mamma är med...


Kina mat och rosé vin is the shit <3 blir inte mkt bättre än så :*






.. und ich sagte noch
Vergiss mein nicht

empty, in a empty room in a empty house, in a empty town

Kategori: Allmänt

Jag känner mig tom.

Åker och tröstshoppar, saknar bby, behöver en kram.

Humörsvängningar, ohyes. Och jag är glad, men ändå inte. Glad över att ha bby, att kunna kalla någon min, har dom bästa vännerna man kan ha, och jag kan äntligen fixa mitt rum. Ändå känner jag mig tom, som att något fattas. Antar att jag bara känner mig ensam när jag inte har någon runt om mig. Osäker som en jag vet inte vad är jag också. Osäker på vad han känner, och vad han vill. Börjar redan oroa mig för småsaker, haha, fånig jag är! Nu drar jag, puss på er!














Jag älskar dig.

i never wanna see you cry

Kategori: Allmänt

Kul att få höra ifrån folk att en del av mina kompisar tycker att jag skiter i dom? Bara för att träffa Jonny, men herregud, hur många gånger har jag gått ifrån när vi suttit och pratat för att gå till honom? En gång, och det var idag, och jag kom tillbaka drygt fem minuter senare. Sen att jag "har hittat nya kompisar så nu glömmer jag bort er", vilka nya kompisar? Den enda 'nya' jag har träffat nu på sistone är Jonny? Lite kul att få veta hur mycket det egentligen snackas. Jag har tydligen också utnyttjat ankan för att komma närmare Jonny, och det var en nyhet för mig. Jag skulle aldrig utnyttja en annan person för att komma nära någon annan. Visst, ankan var med varje gång jag skulle träffa Jonny i början innan vi blev tillsammans, det stämmer. Men det var för att jag var (är) så förbannat blyg inför folk innan jag har lärt känna dom. Så ankan erbjöd sig att följa med, eftersom han också ville träffa Jonny.

Men nej då, jag bryr mig inte tillräckligt om mina vänner.
Känner mig så sjukt sviken av att få höra att ni tycker det, ärligt talat. Jag har skitit i mitt eget liv för att stötta er. Har jag mått dåligt så har jag bara viftat bort det för att jag tycker att det är viktigare att ni mår bra. Men nejnej, nu på sistone har jag bara brytt mig om Jonna och Jonny tydligen. Visst, jag har snackat väldigt mycket med Jonna, men är det något fel med det? Jag älskar bruden och hon är en underbar vän som alltid finns, till skillnad från en del andra. Och Jonny? Konstigt, jag är galet nykär och tänker på honom hela tiden. Jag vill bara ha honom nära mig hela tiden, och att bara krama honom är det mysigaste som finns. Att gå igenom stan och hålla hans hand är en av dom bästa känslorna just nu.
Han har fått mig tillbaka på fötter igen, jag bryr mig inte längre om någon säger att jag är ful, för jag vet att jag är fin i hans ögon. Jag bryr mig inte heller om någon säger att jag är dryg och bitchig, så länge jag duger för honom. Jag bryr mig inte om någon säger att ingen vill ha mig, för så länge han vill ha mig så skiter jag i alla andra killar. Han är den enda jag vill ha just nu.

Men vafan att jag bara bryr mig om dom två? Bullshit. Så fort jag märker att någon av er mår dåligt eller något annat, så frågar jag. Oftast får jag inget rakt svar tillbaka, men jag fortsätter fråga, alltid. För jag bryr mig, hur svårt kan det vara att fatta? Jaja.



Men skitsamma, ingen orkar läsa så whatever ;) Annars så mår jag galet bra och är lycklig! Men saknar Jonny redan. Galet ;) Och ja, imorgon åker jag till örebro och köper nya saker till mitt rum, härligt! Sen blir det att köpa målarfärg snart också skulle jag tro. Måste fixa dom där jävla väggschablonerna till detaljmålning också, hade jag fan glömt bort... Aja, sova nu :* puss babes <3

so hold me closer, i love you

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag ska skriva för att förklara hur jag mår just nu. Jag har en massa tankar snurrandes i huvudet, har mer inspiration för att skriva än jag har haft på länge. Men när jag väl sätter mig och ska skriva så är det helt tomt i huvudet. Jag vill skriva om allt, hur jag äntligen har börjat ta tag i skolan, mina vänner som har stöttat mig genom allt senaste året, hur jag har fått tillbaka livsglädjen i mitt liv igen, hur jag vaknar varje morgonen och verkligen vill gå upp ur sängen, jag vill skriva om allt och ingenting. Det kliar i fingrarna för att få skriva. Men när jag tar upp ett nytt dokument eller en tom sida i ett skrivblock så blir det helt tomt. Som ett vitt papper.

Så ja, får bli en allt annat än välskriven uppdatering nu då.

Skolan - Allt går bra, har totalt tre dagars frånvaro hittills den här terminen, kanske är mycket för en del av er, men för mig är det sjukt lite. Har en bokrecension som ska vara inlämnad den här veckan som jag inte har börjat med. Men skriva, det kan jag, det vet jag. Men vi får väl se hur det går. Engelska prov nästa vecka, grammatik, men det ska nog gå bra, brukar det göra när det gäller engelska. Bara jag inte får panik-blackout, men det har aldrig hänt på engelskaprov så det bör det inte göra den här gången heller.

Vänner - iih, ni är bäst :* så puss på er, sen är det inget mer med det (: <3

"Kärleken" - hihi, busigt (: hahaha, nejmen det är bara braa ;) ih, jag är som vanligt osäker som en jävla känguru men det är inget ovanligt (: fast aldrig osäker på mig själv när det gäller 'känslor' iaf, nejnej, och det är juh bra antar jag x) Men ja, jag älskar min bby, han är min och jag känner mig alltid 'stolt' när vi går på stan och håller hand bland folk :$ hihihi :* (jonny, vet att du kommer läsa så puss på dig <3)

Hemma - jaduu, jag bråkar med mamma som vanligt, men det har jag vant mig vid nu. Pappa är, ja, pappa, finns ingen bättre <3 och syster är en pussy som bor i jämtland :* och halvsyskonen är också en massa pussys som envisas med att bo långt borta :* och ja, annars, rummet, ehehehhe, det är tomt ;o nejmen säng och alla möbler och sånt är kvar men exakt ALL skit jag hade här inne, alla minnen, allt jag har samlat på mig under åren är utslängt eller nerpackat i lådor. Känns helt sjukt och jag blev extremt känslosam och började gråta när jag skulle slänga en del saker, saker jag egentligen inte saknar, som jag rent ut sagt hatar. För er som vill veta: Brev skickade mellan mig och Tilda, och kollaget jag gjorde med alla bilder på henne och mig, alla mail vi skickade till malte, jerry och alfred, jag hade sparat ALLT, verkligen allt, men nu är det uppeldat och borta föralltid, precis som hon och jag. All skit vi har gått igenom, och alla glada stunder, det är fan sjukt hur man kan lära känna en människa så bra på bara några år. Slängde även massa bilder från när jag var bästa kompis med impola, och massa citat från vad vi skrev till varandra under den tiden, och jävlar vad jag började gråta då :o men ja, vi är sams igen för länge sen iaf, så det är bra, dock träffas vi nästan aldrig men ändå (: Men åh.

Men ja, allt är bara bra överlag iaf (: pusshej, nu ska jag sova :* <3






Tar förresten bort lösenordsskyddet på den här bloggen imorgon eller något, men minsta lilla skit och jag tar dit det igen, samma sak gälller om jag får veta att mamma läser den, då jävlar ><

för att det här är sanningen

Kategori: Allmänt

Jag går alltid förbi dig, i hopp om att du ska se mig och ropa på mig.

i'm falling under your spell

Kategori: Allmänt

Jag vill sitta uppe en hel natt och bara prata. Mysfaktor till tusen.
och nej, det är inte samma sak att sitta och snacka på dagen.
På natten släppar man alla spärrar och man kan prata så äkta, så djupt.


I vilket fall.

Ni vet precis innan första kyssen med någon ni tycker om?
Den där centimetern innan era läppar möts, så hoppar gärna hjärtat över ett slag, magen vänder sig & du slutar andas. Just under den knappt varande sekunden, centimetern mellan era läppar.
Det kan ju vara en av världens finaste känslor.
Att glömma andas.

Sen när ni väl pussas ett tag så lär du ju förr eller senare komma på, "shit dags att andas" lite lagom klumpigt men så är det.
Det är då du känner dig svimfärdig.

"You make me breathless and dizzy" är ju en charmig kliché man gärna säger till sin älskade.
Men det är ju ingen som gärna nämner idiotin bakom det.
Att du var för dum för att andas,
& därav blir du dizzy & ser allmänt påverkad ut.

Men det är väl så.
Kliché & idioti går väl hand i hand.
& vad vore världen utan en smula idioti i exakt allt vi gör?
Antagligen en jävligt mycket bättre värld.
Fast. Nej.

Varför jag började skriva om det, vet jag inte (:

and it's all because of you

Kategori: Allmänt

Det krävs mycket för att få mig ur balans.
Men du lyckas fan varje dag.

det är inte lätt när det är svårt

Kategori: Allmänt

Jag mår inte helt hundra, jag har verkligen inte ett perfekt liv, vem försöker jag lura?
Jag har svackor oftare än dom flesta skulle jag tro.
Mitt liv är absolut inget att vara avundsjuk på, alla underbara människor jag har i mitt liv däremot, det är dom ni ska se upp till. Dom som står ut med mitt skiftande humör. Just nu känner jag mig ensam, som att jag inte har någon alls. Jag vet att jag har er. Men när man sitter ensam på sitt rum med inget annat sällskap än musiken som dunkar ur högtalarna så är det lätt att känna sig helt ensam. Gud, jag är verkligen en attention whore. Har inte fått uppmärksamhet på fem timmar, så jag blir helt nere. Herregud vad jobbig jag är just nu.

Jag är glad, det är jag verkligen. Allt känns bra. Jag är lycklig med Jonny. Jag håller på och fixar mitt rum så att jag äntligen kan få det som jag vill. Kommer dock ta ett jäävla bra tag innan det är klart. Jag har mina vänner, så nära, så äkta. Men just nu känns det som att något fattas och jag vet inte vad. Som att jag har ett hemligt meddelande framför mig hela tiden, men jag kan inte läsa det. Så länge jag gör något hela tiden märker jag det inte, men nu, när jag bara sitter framför datorn så smyger den där känslan fram. Jag känner mig oönskad. Jag känner mig som ett tidsfördriv. Trots att jag får höra varje dag av någon att den personen älskar mig känner jag mig ensam. Sjukt, bara sjukt.

Äh, vafan, tagga Johanna! Fan, går och lägger mig och sover så fort jag har fixat klart lite grejer och så vaknar jag pigg och glad imorgon, satsar på det nu! Haha, puss på er :*


okej,, jag kommer inte sova på ett bra tag! men msn dissar jag, då kanske jag kan somna lite tidigare, men sms uppskattas alltid you know ;)

i wanna lay like this forever

Kategori: Allmänt

inga fåniga rim.
inga dåliga texter.
inga hjärtan.
bara tre ord.

jag älskar dig.

så enkelt är det.

he's not welcome here no more

Kategori: Allmänt

Jag ska måla om mitt rum, jag har rivit ner alla planscher och bilder, jag ska slänga allt skräp jag inte behöver.
I hopp om att glömma det gamla,
Och välkomna det nya.

Lådorna står redo, jag börjar imorgon, vem hjälper mig att slänga bort mitt gamla liv?


Jag har samlat på mig för mycket skit och bilder, som jag inte har slängt trots att jag borde gjort det för länge sen. Men nu ska allt bort, verkligen allt, ska tömma rummet på så mycket som möjligt.

För mycket minnen finns i det rummet, hemska minnen jag gör allt för att glömma, ändå finns dom alltid där. Så nu känns det som att det är dags för en ny start. Kommer antagligen lägga ner flera tusen kronor och många timmar av slit på rummet. Men det är värt det för att glömma det gamla och välkomna det nya.

Fix:
Slänga alla gamla tidningar och böcker
Slänga alla jävla bilder
Slänga alla onödiga papper
Slänga alla saker som påminner om sånt jag vill glömma
Ny bäddsoffa
Ny säng
Ny garderob
Ny bokhylla
Riva ner tapeten, spackla, slipa
Måla om hela rummet
Detaljmåla väggarna
Möblera om hela skiten
Fixa nya bilder till väggarna

och alla som känner mig tillräckligt bra förstår hur länge jag kmr få hålla på med det här, jag ska slänga bort prylar jag har samlat på mig i 15-fucking-år. Jag slänger bort mitt gamla liv, och tar in det nya.

Som sagt, jag börjar imorgon! Nu jävlar ska rummet bli mitt, verkligen mitt. Exakt så som jag vill ha det!








Jonnybby :* <3 (bara för att jag tänker på dig <3)

and if you want me to be real deep, i'll hook you up with some poetry

Kategori: Allmänt

Sjukling, ohyes.


Kom hem igår kväll och hade galet ont i magen, käkade lite för att se om det blev bättre, men det blev snarare värre så jag gick och la mig i sängen med datorn. Snackade med lite folk på msn och chillade allmänt innan jag somnade. Sen imorse när jag vaknade hade jag så galet ont i magen igen att jag inte ens orkade gå upp, så blev att stanna kvar hemma, så sjukt tråkigt! Sen att alla troligtvis tror att jag bara skolkar orkar jag inte ens bry mig om längre. För den skiten har jag slutat med. Just nu är det bättre iaf, men har fortfarande ont, fast mest vid revbenen nu och inte i magen. Känns som att någon slår precis vid nedre revbenen, vilket resulterar i sjukt läskig hjärtklappning. Men ja, skitsamma.






Jonna! Hoppas att du mår bättre nu iaf, och du ska veta att du är en underbar tjej och jag älskar dig! <3
Finns alltid för dig och du vet att du kan lita på mig till 120% och jag bryr mig alltid om vad du säger (:
Du betyder galet mycket för mig och du förtjänar att må bäst! <3
Och jag vet hur det känns att vara på gränsen till att bryta ihop och att bara vilja lägga sig ner och gråta i flera timmar. Jag vet hur det är att känna sig helt fail och misslyckad. Det är jobbigt, jag vet. Så mycket skit och katastrofer jag har varit med om, förstår knappt själv hur jag har klarat det, men min inre styrka är stor och det vet jag att din är också. (: <3
Puss på dig bejb, och glöm inte bort att jag älskar dig! :* <33






Sen är det helt omöjligt för mig att tro på att någon tycker att hon är fail, för alla ser juh hur vacker bruden är?! :o <3

i just wanna thank you for beeing around

Kategori: Allmänt

Skriver ett inlägg nu speciellt för att säga tack till er alla.

Tack till er...
Som kramar mig helt oprovocerat, impulsivt och äkta utan att se det som en form av hälsning.
Som intalar mig att jag är bra, fast jag själv tycker att jag är en elak människa.
Som får mig att känna mig vackrast när jag känner mig vidrigast.
Som får mig att skratta när jag helst vill lipa.
Som får mig att le när jag helst vill peka finger åt omgivningen.
Som får mig att orka gå upp på morgonen.

Och puss på sms som får mig att sitta och le för mig själv. Puss på härlig höstvärme. Puss på Jonny som är allmänt underbar. Puss på alla mina vänner, verkligen alla. Puss på alla bortglömda känslor som kommer tillbaka. Puss på Emelie och hennes historier. Puss på alla snälla kommentarer. Puss på världen, puss på livet, puss på dig och puss på mig.



ihihih,
jag är glad! Positiv brud nr. 1 !


och jag kan inte ens räkna hur många positiva kommentarer jag har fått om mig och Jonny under dagen :o haha, tack alla! ;)





och jo just det, den här kommer antagligen användas som min "vanliga" blogg i framtiden, just för att jag inte pallar blogspot, men lösen är kvar, och det står fortfarande allt om allting och enbart ett fåtal har tillgång. Men kommer även skriva om "vardagliga" saker, hahaha!

i've got this feeling in my heart

Kategori: Allmänt

Var med Jonny idag :* iih, mys var det <3


Låg ett tag i mörkret på en lekplats och kollade på stjärnorna och lyssnade på hans hjärtslag, sjukt mys :*







jag älskar dig, puss :* <3

when i see you, i run out of words to say

Kategori: Allmänt

För jag fattar allt och ingenting. Mest ingenting.


You're so beautiful
So damn beautiful
Said you're so beautiful
So damn beautiful




Du ändra min värld med bara en kyss, och här sitter jag och bara tänker på dig.
Har nog aldrig känt att jag vill ha något så mycket som jag vill ha dig för mig själv.
Inte på länge i allafall.



Du förvirrar mig.
<3

och jag lever på impuls nu

Kategori: Allmänt

speechless.

jag kysste honom.
jag fucking kysste honom
och det enda som snurrar runt i mitt huvud är frågor

"vad betyder det här?"
"betydde det ens något eller var det bara helt random?"
"kommer det hända igen?"
"och OM, kmr han vilja det?"
blablabla, inte ens intressant att läsa fuckers.

well, jag är glad iallafall, och mys var det, pöss.




upd. betydde nog inget alls, förmodligen. allt känns piss just nu. så.
men jag vet inte, sämst humör på länge just nu

all i ever wanted was to see you smile

Kategori: Allmänt

det är inte rekommenderat att cykla i spöregn innan man ska träffa en kille man är typ intresserad av, jag såg ut som en jävla dränkt katt :(













GRATTIS Jonny, äntligen 17 år ;*

för vi är höga på livet, höga på kärleken

Kategori: Allmänt

love life <3

Allt är så sjukt jävla bra just nu. Helt amazing. Jag har underbara vänner. Jag har folk som gillar mig för den jag är. Jag vet vad jag vill och jag är på väg att få det precis så. Jag behöver inte låtsas vara någon annan för att folk ska gilla mig, för att jag ska få uppmärksamhet av dom jag vill. Att bara vara mig själv är det som har fått mig att nå längst. Der är det som har fått mig att verkligen förstå att jag duger som jag är. Jag känner mig nästan aldrig ensam längre, för jag vet att jag har någon som tänker på mig. Jag känner alltid att jag har någon när jag behöver prata ut. Visst, jag blir fortfarande kallad idiot, pucko, och allt möjligt. Men jag tar inte ens åt mig längre. Jag vet att jag varken är en idiot eller ett pucko. Jag vet att jag skulle kunna få höga betyg i alla ämnen, om jag orkade sköta skolan och faktiskt börjar bry mig om läxor och prov. Jag bryr mig inte längre om folk säger att jag gör misstag efter misstag, för i mina ögon är det inte misstag. Jag ångrar ingenting jag har sagt eller gjort den senaste veckan.

Så det jag vill få fram är, tack, tack till er alla som har hjälpt mig igenom allting det senaste halvåret (: Jag vet att jag har varit en bitch mot er alla, att jag har varit sjukt tråkig att vara med för jag har bara vart sur eller ledsen hela tiden. Det är inte förrän nu senaste veckan jag har varit glad igen. Det är inte förrän nu jag har fått tillbaka min livsglädje igen. Ni som har stått ut med mina humörsvängningar i dom senaste sex månaderna, tack. En del av er har svikit, men ni har alltid kommit tillbaka, och jag älskar er för det <3 Även om jag varken visar det eller säger det särskilt ofta.

Så, nu är det dags att vara glad för min skull istället för att oroa er. För just nu känns det som att allt kommer att lösa sig. Allt håller på att bli bra nu. Jag har fått bättre självförtroende, vilket gör att jag är trevligare att vara med. Jag klagar inte alls lika mycket på mig själv längre. Visst jag klagar fortfarande, men det är inte ens nära hur mycket som det var förut. Jag vågar ta för mig och visa att det här är jag, take it or leave it. Det här är jag, det här är vem jag är, det här är den jag vill vara, och det kommer inte förändras av något någon annan tycker och tänker. Jag tänker inte längre fan vad ful jag är när jag ser mig själv i spegeln, jag kan tillochmed tycka att jag ser bra ut numera. Och det är jag glad över, jag behöver inte alltid se perfekt ut.

Nej nu börjar det här bli förjävla långt. Ska sluta skriva nu. Puuuss :*

jag vill inte gå utan din luft i mina lungor

Kategori: Allmänt

inte för att klaga men.

jag vill ha en skön kudde.
jag vill ha nya kläder.
vill ha sommarkvällar med cider, vin på en bänk.
vill ha julafton.
vill ha vinterkvällar.
vill ha en ny vinterjacka.
vill ha en påbörjad utbildning.
vill ha en lägenhet.
vill ha någon att dela den med.
vill ha vettiga polare.
vill ha nytt hår.
vill ha fresh smink.
vill ha en hund.
vill ha frusna händer på min nacke.
vill ha en helkroppsmassage.
vill ha kaffe latte & cigg i morgonsolen.
vill ha en systemkamera.
vill ha nyfallen snö.
vill ha den där koftan.
vill ha en ny halsduk.
vill ha vackra höstdagar i färg & löv & sol.
vill ha nya skor.
vill ha ny mobil.
vill ha en digitalkamera.
vill ha höstpromenader.
vill ha renovering av rummet.
vill ha pengar.
vill ha sommardagar.
vill ha en manlig gestalt.
vill ha bra hudvårdsprodukter.
vill ha en ipod.
vill ha vintermorgon.
vill ha nya jeans.
vill ha vantar.
vill ha första vårdagen.
vill ha nyregnat asfalt.
vill ha en magisk pyssling.
vill ha sex.
vill ha party.
vill ha mc-körkort.
vill ha bil.
vill ha en moppe.
vill ha morgondagg.
vill ha värme.
vill hålla hand.
vill ha någon att pussa.
vill ha en ny säng.

nu vet ni det också.

'cause he makes me happy

Kategori: Allmänt

Känns som att det kommer bli daglig uppdatering här ett tag. Trots att jag sa att jag bara skulle uppdatera någon gång ibland. Men ja, måste skriva av mig för, ja, bara för att.

Idag i skolan på Kemi/fysik/whatever lektionen så skulle ms pettersson svara på allting, även det hon inte kunde. Så medans jag och Niklas sitter i ett hörn och är, ja, oseriösa, så sitter hon där och pratar med sin sjukt irriterande röst. Lyssna på hennes röst och man hör att den går upp och ner, ner och upp, målbrottet much? Nej men åh, vad jag stör mig på det. Och ja, jag vet. Hälften av er som läser är hennes kompisar, like i care? Men jag får så sjukt mycket psyk på det så det inte är sant, sen så är hon inte min favorit på något sätt över huvudtaget. Likadant under SO lektionerna, räcker upp handen hela jävla tiden. Sen när hon får ordet så säger hon något totalt osammanhängade som ingen förutom hon själv fattar. Hela tiden med sin jävla irriterande röst, gah!

Efter skolan så var jag först med Amanda och Lisa, sen träffade jag Jonny ett tag också. Alltid lika nice! :* Satt först vid station med ankan och kalle, och blev utskällda av en gubbe ;) Sen drog vi vidare för att ankan skulle klippa sig, så Kalle, jag och Jonny drog och köpte godis, haha, eller ja, Kalle gjorde ;) och, ja.

Jag har också kommit fram till att folk som enbart träffar mig när jag är med Jonny förmodligen tror att jag alltid är glad. För att antingen skrattar jag hela tiden, eller så står jag och ler. Men jag kan inte hjälpa det, 'cause he makes me happy, utan att ens göra någonting. Bara finnas. (och jo, jag är medveten om att du kmr läsa det här Jonny :$) Haha, men aja ;)

Well, jag är glad! (: Så sjukt glad! Känns som att allt går bra nu, jag är gladare allmänt och då orkar jag skolan bättre och då blir jag mer social och trevlig mot kompisar, så.





hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går han runt här inne i huvudet
och jag går mot honom vart jag än går

håkan hellström - kär i en ängel

säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna

Kategori: Allmänt

det gör inte ont
alla mil jag vandrat
det gör inte ont
när vänner jag lämnat
det gör inte ont
att få skiten i sig
det gör inte ont
så länge du är med mig
Håkan Hellström - Så länge du är med mig


Jag borde sluta tänka,
Sluta skriva om honom.
Han är inte min, och har
inte som avsikt att bli heller.

Ändå kan jag inte sluta tänka, vet inte ens om jag gillar honom. En känsla som så länge varit borta, kan vara svår att upptäcka. Kan vara svår att känna igen. Är pirret i min mage pga av känslor, eller är det bara nervositet över att träffa någon jag inte känner så bra?

Jag kan knappast påstå att jag blir knäsvag av att se honom. Men jag blir glad och pirrig. Jag kan knappast påsta att jag blir varm i hela kroppen av att se honom le. Men mitt hjärta börjar bulta snabbare. Jag kan knappast påstå att jag går upp på morgonen med tanken att idag, idag ska jag träffa honom. Men det slutar alltid med att jag vill träffa honom. Jag kan knappast påstå att jag längtar hela dagarna för att få en kram. Men tanken finns där.

Den här gången ska jag försöka att inte få några falska förhoppningarna. Han har inget som helst intresse av mig (vad jag vet). Och det kommer nog inte ändras med tiden heller.


Och imorgon är det fredag, för er som inte vet (:



Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig
Håkan Hellström - Det är så jag säger det

she goes left and you stay right

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla trött på det här. Jag är så jävla trött på att höra att jag inte räcker till. Jag är så jävla trött på att bli påmind om hur jävla orealistisk jag är när jag tänker att jag kan ta mig igenom detta ensam. Jag är så jävla trött när du säger att jag inte är så stark som jag tror. Jag är så jävla trött på dina omformuleringar av saker som ska låta bra men bara sårar. Jag är så jävla trött på att när jag säger att jag inte orkar prata om saker så är det "ett dåligt tecken på min livsstil." Jag är så jävla trött på ditt sätt att bli arg när jag skriker, just för att du själv skriker. Eller ger förolämpningar med låg röst bara för att jag ska bli arg men inte får höja rösten. Jag är så jävla trött på mitt DNA. Jag är så jävla trött på det här stället

Jag är så jävla trött på dig
Jag är så jävla trött på dig
Jag är så jävla trött på dig




som alla nog förstår, my beloved mother </3

and i'll love you if you let me

Kategori: Allmänt

fan.


...


-inlägg raderat-




(till dom som hann läsa inlägget innan jag raderade kan jag säga till er att det löste sig nån timme efter att jag skrev inlägget ;p till er andra, don't bother asking, var inget intressent (: )

you'll be my number one guy

Kategori: Allmänt

Gjorde en 'extra' blogg så att jag kan skriva saker jag inte kan skriva i min 'vanliga' pga en del läsare. Designen skiter jag i hur den ser ut på den här, jag orkar inte då den enbart kommer att uppdateras när jag har något jag inte kan skriva i den andra. Väljer en standardmall sen får det vara så.

Iallafall. Träffade Jonny efter skolan. Damn, i think i like him, but i don't know... Jag lovar, min mage pirrar varje gång jag ser honom, kan vara pga nervositet också dock, får tunghäfta och vet inte vad jag ska säga. Kär? Nej, det är jag verkligen inte. Men jag gillar honom och skulle helt klart kunna vara intresserad av att lära känna honom mer än bara som vän. Anledningen varför jag inte kan skriva det i den vanliga bloggen är för att min kära mamma läser den, och finns en stor risk att Jonny läser den någon gång ibland, och han är antagligen inte intresserad av mig. Så känns onödigt att han ska veta att jag kanske är intresserad av honom.

Har iallafall träffat honom tre ggr typ, and the butterflies in my stomach won't stop. Hoppas nu på att få med honom om vi ska tälta nån helg. Inte säkert att vi ska det iochförsig men jag hoppas det! Behöver göra något kul. Och sen skadar det juh inte att få umgås lite extra med honom än det jag gjort efter skolan.

Annars så är allt bara bra med mig. Skolan funkar, är bara väldigt trött på dagarna. Det är bra med kompisarna, har börjat komma tillbaka med Emelie igen! Känns härligt. Så länge man har något att se fram emot på slutet av dagarna så funker det. Och ja, det har jag juh haft senaste dagarna. Får hoppas att det fortsätter så!

Pusshej :*