perfectlies

- my life, your entertainment

omnomnom

Kategori: Allmänt

Hallu!
Just nu så håller jag på att laga mat med älsklingen men nu står han och diskar stekpannan sen ska han steka köttfärsen till pajen, så passar på att slänga in ett litet snabbt inlägg! Sjukt skönt att kunna hjälpas åt i köket utan att det blir tjaffs om "att det är kvinnan som ska stå i köket" hahah. 
 
Sen imorgon är det nyår, då jävlar! Blir först att käka "nyårsmiddag" hemma i Götlunda, sen drar vi hem till mig och börjar dricka lite för att sedan dra oss vidare. Kommer förhoppningsvis bli ett grymt jävla nyår! Bästa pojkvännen, god dricka och underbara vänner, så mycket mer behöver man inte!
 

superman

Kategori: Allmänt

Sitter enbart och lägger upp bilder på weheartit numera, inte så mycket inspo till att blogga. Så ja, jag uppdaterar när jag känner orken till det.

 

 

You may be prettier, skinnier and tanner than I am,
but I out-boob you on every level.

<3

Kategori: Allmänt

Sämst uppdatering, sorry. Ska skriva ordentligt imorgon eller så, love! ♥
 
 

makes no sense

Kategori: Allmänt

Okej blogg.se... Okej.
 


10 Sanningar om mig! (bara för att jag inte kan sova)
 

1. Jag har sjuka sömnsvårigheter.
2. Jag pratar i sömnen.
3. Jag vet inte hur jag ska klara av skolan.
4. Jag har gått upp i vikt och behöver gå ner.
5. Jag är livrädd för att åka på studenkryssningen då jag är rädd för båtar och vatten.
6. Jag är galet beroende av cola.
7. Jag älskar kvalitetstid med mig själv till viss del.
8. Jag vill ha en son som heter Liam och en dotter som heter Naomi när det är dags för barn, vill dock inte föda så jag vet inte hur det ska ska gå till.
9. Jag har no clue om vad jag ska göra efter studenten.
10. Jag ser allt i svart eller vitt, allt eller inget. Vilket jag försöker ändra på!

have faith in me

Kategori: Allmänt

Hemma i arboga igen efter en skön helg i örebro! Åkte dit i fredags för att tatuera mig och har nog aldrig varit så nervös över något i hela mitt liv! Men det var inte så himla farligt, revbenen ska juh vara ett av dom värsta ställena att tatuera och visst gjorde det ont, men inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Grymt nöjd i alla fall, har gått och kollat på tatuerigen varje chans jag fått hela helgen, så underbart! Efter nästan två års längtan så sitter äntligen citatet "Have Faith In Me" på min kropp! Åhå så himla glad!
 
Sen har jag spenderat helgen med världens finaste och bästa pojke, alltid lika underbart! Sen idag åkte jag hem, vilket var hemskt, men vi ses igen på tisdag så det är ingen fara ändå.
 
Nu ska jag myyysa för mig själv, tjululu!
 
 
 

insomnia

Kategori: Allmänt

Hallu! Sjukt irriterad just nu vilket kommer leda till ett drygt inlägg på bloggen och det är såna stunder man ska hålla sig ifrån att blogga. Men ja, det blev inte så. 
 
Ligger i sängen och har försökt sova i tre timmar nu, totalt omöjligt. Är så sjukt trött och har legat i sängen utan minsta lilla distraktioner och försökt somna, men det går inte. Brukar alltid skylla mina sömnproblem på datorn och mobilen, men ikväll stängde jag av datorn vid 23 och stängde av ljudet på mobilen och la undan den, så nope. Inga störningar därifrån. Har sagt det förut och jag säger det igen, det är inte normalt att inte kunna sova när man är såhär trött. Fick ett tips från en kompis om receptfria sömntabletter som tydligen ska funka jättebra. Dom hjälper enbart för insomningsproblem vilket är det jag har så. När jag väl somnar så sover jag hur bra och djupt som helst, nästan lite väl djupt ibland! Frågan är om man ska våga sig på att testa och se om dom funkar. Vad som helst skulle vara bättre än det här. 
 
Just nu är jag bara grymt förbannad och stör mig på att jag inte kan sova. Fryser som en jävla idiot och behöver någon som värmer mig. Behöver någon som bara håller om mig. Då skulle jag kunna somna. 
 
Menmen, ska fortsätta vara sur och försöka somna I guess. Ciao.

I'm yours

Kategori: Allmänt

Hallu.
Halvligger i sängen med min mysiga onepiece och min gosiga filt och bara tar det lugnt. Kollat på Blue Mountain State hur länge som helst idag och bara chillat. Ska snart äta mat och sen mysa ner mig här i sängen igen, låter som en plan! Så sjukt jävla kallt ute så det är isbjörnar och pingviner överallt. Tog en varm dusch för en stund sen men det är så förbannat kallt i min lägenhet så fryser redan igen. 
 
Annars händer det inte så mycket, saknar redan min älskling även om det bara var igår som han åkte hem. Vill mysa, kramas och värma mig i hans armar. ♥
 
Menmen, nu ska jag äta mat, LOVE!
 
 
Let me love you, and I will love you until you learn to love yourself ♥
 

Let's make the most of the night like we're gonna die young

Kategori: Allmänt

Seg dag idag, legat i sängen hela dagen och sovit av och till, fett skönt dock! Sen bestämde vi oss för att dricka och gå ut idag igen så nu sitter jag här med Ante och Kim i min lilla lägenhet och dricker lite! Dom snackar kamsport/slagsmål och allt möjligt så jag passar på att slänga in ett litet snabbt blogginlägg. Ska snart dra till krogen så ni får ha det så bra allihopa så ska jag försöka uppdatera ordentligt imorgon!
 
PÖSS!