perfectlies

- my life, your entertainment

the sunlight hurts my eyes

Kategori: Allmänt

Blev påmind om att jag faktiskt har en blogg av Jonna. Justfan! Inte haft något speciellt att skriva menmen. Drar en snabb recap av vad ni missat i mitt liv. 18-årsfest fredag - bakis som ett as lördag - 20-årsfest lördag - småbakis igen söndag - annars mys med älskling. Har lov nu också, fett skönt! Synd att det bara är en vecka dock. Får förhoppningsvis pengar imorgon också! 

Har tyvärr verkligen ingenting att skriva, tyvärr. Blogginspirationen är på noll just nu! 

Firar dock hela 9 månader med min fina Domme imorgon, amazing ♥ looove u!

you're number one

Kategori: Allmänt

see never did i think a girl like me would be in need
when all i really wanted was to have some fun
now i'm losing my head, i'm telling you one thing
you're number one

see i dont understand how you're number one
when it was just a fling before now, you're the one
see all i did was blink twice, from my homie to my only ♥

they would love to see me fall

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering igen, men fick världens migrän-anfall på kvällen på alla hjärtans dag. Andra alla hjärtans dag på tre år som jag fått migrän. Inte helt okej. Så låg hemma helt däckad hela dagen igår så orkade inte uppdatera någon gång. Idag tog jag mig iväg till skolan på två lektioner, skrev prov på ena lektion vilket hade kunnat gått betydligt bättre, menmen! Får se hur det går sen. 

Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem så jag får pussa på honom haha! Han är iväg på möte och jag sitter och har tråkigare än vanligt. Då är det illa. Ska dra igång ett avsnitt av Glee och dricka mitt te i alla fall, mys! 

Skriver när jag känner för det, vilket inte händer så ofta ;) cheers!

valentines..

Kategori: Allmänt

Har gått runt hela dagen och intalat mig själv om att jag inte bryr mig om att det är alla hjärtans dag och att det är överskattat och inget alls behöver vara speciellt. Börjar bli svårt nu! Går och lägger mig ensam i sängen och kollar på en film.
Bai.

random list 'cause I'm bored.

Kategori: Allmänt





› 5 saker som gör dig glad just nu:
Jag har en fin pojkvän, jag fyller 18 om 48 dagar, jag fick nyss en energidricka (♥), jag har nyligen flyttat in med my bby i arboga, det är snart sportlov!
› 5 saker som du inte klarar dig utan: Saker.. hm, mobil, läppsyl, dator, kontaktlinser och kläder.
› 5 saker som alltid finns i din väska: Parfym, ipod, hörlurar, p-piller, pincett.
› 5 länder du skulle vilja besöka: Spanien, Grekland, Irland, Thailand och New Zealand.
› 5 favorit-skowebshopar: Scorett, Heppo, Adidas, sen vettefan.
› 5 favoritserier: The vampire diaries, 90210, Gossip Girl, Two and a half men, Walking Dead.
› 5 framtidsdrömmar: Jobba med något som jag verkligen vill hålla på med, gifta mig i en stor vit underbar klänning, ha en fet walk in closet, fortfarande vara tillsammans med mitt fina hjärta, ha två barn - en kille och en tjej. (Väldigt avlägsna drömmar dock!)

a rocket to the moon

Kategori: Musik



Will he love you like I loved you, will he tell you everyday?
Will he make you feel like your invincible with every word he'll say?
Can you promise me if this was right, don't throw it all away
Can you do all these things, will you do all these things?
If only I could be in that bed again, if only it were me instead of him
Does he watch your favorite movies, does he hold you when you cry?
Does he let you tell him all your favorite parts,
When you've seen it a million times?
Does he sing to all your music, while you dance to purple rain?
Does he do all these things, like I used to?
Fourteen months and seven days ago,
Oh I know you know how we felt about that night
Just your skin against the window, but we took it slow and we both know
It should've been me inside that car
It should have been me instead of him in the dark

Will he love you like I loved you, will he tell you everyday?
Will he make you feel like your invincible with every word he'll say?
Can you promise me if this was right, don't throw it all away
Can you do all these things, will you do all these things?


It's true, he never made it through a day of school
The only thing he studied was you, he knows your body better than you do

She's such a sight to see
It's true, the moment he layed eyes on you he knew
The only wish he wanted came true
He knows he's lucky that he met someone like you

i predict an earthquake

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär att om 7 veckor och en dag så fyller jag 18 år, det vill säga om 50 dagar, awesooome! Faktiskt inte så jättelångt kvar nu ;) Sååå, när jag är 18 då. Dom flesta brukar prata om att flytta hemifrån, det har jag redan gjort. Eller så är det körkort, vilket jag knappt börjat med. Eller så är det helt enkelt att kunna köpa cigg och gå på krogen. För mig, räcker det med att veta att jag kan göra allt det där. Längtar efter att räknas som "vuxen" när det gäller vissa saker. Hatar att vara 17, verkligen mellanålder, finns inget bra med den åldern. Menmen, snaaart 18 år i alla fall, sjuuukt skönt! 

Aye ska ta min huvudvärk och gräva ner mig någonstans, cheers ♥

to be in love is the best way to see life at its best

Kategori: Allmänt

Varit ledig i två dagar nu då, grymt skönt! Redan lyckats vridit på dygnet dock. Menmen, får försöka komma i säng i tid ikväll ändå, ska nog gå bra! Nyss kollat elevrummet i Svenska B också, såg att jag tydligen bara gjort/lämnat in 2/7 moment, kändes mindre bra. En del har jag börjat med, en del har jag inte ens haft en tanke på att börja med. Får sätta mig med det en stund nu, sen göra klart allt någon annan gång. Kaos. Sen imorgon har jag två prov, kan nog faktiskt inte något av dom. Men vi får se hur det går helt enkelt. 

Jaja, jag har inte så mycket mer att säga. Ska sätta mig och skriva lite på svenskan eller engelskan, prioriterar engelskan som vanligt hah! Men vi hörs när vi hörs, cheers! ♥



things I love, need and cherish

Kategori: Allmänt

don't worry about a thing

Kategori: Allmänt

Med risk för kommentarer från oroliga människor går jag ut här med att imorgon börjar jag med att byta ut vissa måltider mot Nutrilett shakes. Inte i första hand för att gå ner i vikt. Utan för att jag äter för mycket och för ofta. Istället för att gå och småäta så går jag då och tar en shake. Kommer inte fortsätta med det länge så jag behöver inte höra något om att jag kommer förstöra kroppen då jag är såpass ung och redan är smal, utan jag ska bara fortsätta tills jag inte känner suget för att småäta hela tiden. Och som sagt, inget är för att gå ner i vikt och bli smal som en pinne. Småätandet mår inte min kropp bra av så behöver lägga av med det. 

Men vi får se hur det går för mig, beror helt på hur envis jag kommer vara haha! Uppdaterar er någon annan gång om hur det gått för mig. Puss!

when you are weak I'll always be strong

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt bra helg faktiskt! Fredag följde baby först med till örebro så att jag fick hämta min telefon äntligen, sen hem och hämta lite grejer jag behövde, sen blev det fest med sköna människor, blev en kul kväll! Kom hem efter kl 5 på morgonen dock så jag var inte lite trött när vi väl kom hem. Lördag blev det att chilla hemma hela dagen, gick och handlade grejer så vi kunde laga taco-paj, blev riktigt gott! Sen nu idag har det också bara varit chilldag! Gick upp och fixade en ordentligt frukost till älskling idag, kokade ägg, rostade mackor och fixade te. Kände mig riktigt snäll då eftersom jag är den som brukar få frukost fixad till mig ;) Sen nu för en stund sen lagade älskling korv, pasta och carbonare, riiiktigt gott! Det där med att äta mindre är inte så lätt när man har en pojkvän som lagar så god mat kan jag lova ;)

Menmen, ska lägga mig i ett varmt skumbad och mysa en stund, får se om jag lyckas dra bort baby från spelandet så han får trängas med mig i lilla badkaret! Cheers ♥


I don't give a shit, no one else can have you

Kategori: Allmänt

Pluuuuuuuuuugg. Fast har jag börjat? Oj nej just det! Det glömde jag, ja. Ska läsa igenom lite frågor och inse att jag inte fattar något och sen hade jag tänkt ge upp, lät asbra! Prov om EU imorgon, samhäll alltså. Det ämnet kan vara något av det tråkigaste som finns och jag vill verkligen inte göra det. Menmen, skönt att bli av med det så man vet om man får ig eller inte I guess. Enda positiva. Efter skolan hoppas jag att jag åker till Örebro för att hämta min telefon som varit på lagning eftersom det inte blev så idag. Hamnade på dollarstore och fastnade där ett bra tag så hann inte in till örebro innan dom stängde. Blev istället att åka hem till götlunda för att packa kläder och lite smågrejer och ta med till lägenheten. Äntligen mer kläder ♥

En annan helt random sak - jag blir så jävla förbannad på att jag ALLTID lyckas dra sönder vartenda jävla halsband jag har. Det är så äckligt tomt på min hals nu för tiden, och nog fan är jag för snål för att köpa ett just för att jag lyckats dra sönder dom senaste fem st jag fått/köpt. Allt jag vill ha är ett simpelt jävla halsband, sådär perfekt långt för att kunna ha dygnet runt och aldrig behöva ta av sig för att det är omöjligt att det trassar in sig i något. Sådär perfekt som ligger sjukt snyggt lite ovanför brösten. Med ett simpelt jävla smycke, ett litet hjärta eller vad fan som helst. Damp, ja. Hahaha jag stör mig verkligen på småsaker, så trött! Nej fy, får jag inget halsband när jag fyller år om två månader går jag i strejk. :)) 

Anyways, asmoget damp inlägg men är så irriterad så var verkligen tvungen att klaga på något. Och just halsband har jag verkligen psyk över just nu. Verkligen ha-begär på varenda halsband jag ser i princip, kaos. 

Meeenmen, nu har jag slösat "värdefull pluggtid" som ändå aldrig hade utnyttjats till att plugga. Ciao!


Bjuder på en gammal tattarbild, mest för att jag har halsband där.
Det där har jag dock inte dragit sönder. Lämnade bara tillbaka det till ägaren.
(Rättare sagt slängde ägaren.)