perfectlies

- my life, your entertainment

for the long lost friend

Kategori: Allmänt

Ibland stannar vänner, ibland glider man isär. Men man går vidare och tänker inte mer på det, men just ikväll gör jag det.

Du kom och du gick, men saken är den att jag inte känner mig sårad över det. Istället känner jag mig glad och lyckligt lottad. Du kom och du gick, men inte som alla andra, utan du kom, förändrade mig, och sedan gick du. Du förändrade mig, du gjorde mig till den jag är idag. Du är inte vem som helst, du är inte bara en vanlig tjej utan du är speciell. Du har en gåva och en sådan enorm stark vilja.

Jag blev inspirerad utav dig, samtidigt som du blev det utav mig. En mening var att du skulle rädda mig och det gjorde du, så många gånger. Jag kan inte riktigt förklara vad det var du gjorde, men bara genom att ha dig i närheten blev det lättare att andas. Att jag fått lära känna dig, det är en stor ära. Det är något jag alltid kommer att minnas resten av mitt liv, något jag aldrig kommer att glömma. Som sagt, du kom in i mitt liv och satte ett spår i mitt hjärta och du fick en plats, en plats som alltid kommer att vara din. Oavsett att vi tappat varandra så himla mycket, oavsett om du flyttar och oavsett vad, så har du din plats i mitt hjärta, då, nu och för alltid. Jag kommer aldrig att glömma dig Jonna, tack för att du hjälpte mig att leva och det älskar jag dig för.

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen



Denna tjej är otroligt underbar, och skulle det inte vara för henne 
så hade jag ärligt talat lika gärna kunnat ligga i min grav just nu.
Hon har alltid funnits, alltid räddat mig när jag varit nere.

I Love You.

Kategori:

I'm out of my head over you
I lived so long believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time
It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, I'll be lovin' you forever
I never thought I'd lay my heart on the line
But everything about you is tellin' me this time
I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive
I'm out of my head over you
I lived so long believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, I'll be lovin' you forever

I never thought I'd lay my heart on the line
But everything about you is tellin' me this time

I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive

You're fuckin' perfect to me

Kategori:

Åh ni vet den där känslan när det känns som om du har stött på en hand som är som gjord för att hålla i din? Då ens fingrar passar magnifikt inflätade med en annans och man bara längtar efter att få hålla i den där handen igen. När man drömmer om kyssar.
Det är fint.
I'm forever keeping my angel close ♥

KANSKE NÅGONTING OM MIG SOM NI INTE VISSTE

Kategori: Allmänt

• Jag är en person som nojar över det mesta. Allt från kompisar till kärleken. Det behövs så otroligt lite för att jag ska börja tvivla. Om jag inte får ett hjärta eller få höra orden "jag älskar dig" tillbaka. Om en vän säger "jag vill prata med dig" freakar jag oftast ut och måste få veta direkt. Oftast så oroar jag mig i onödan och jag vet inte riktigt varför jag är såhär. Möjligtvis beror det på mitt dåliga självförtroende eftersom jag jämför mig själv med så många andra och känner mig så mycket sämre.

• Jag har riktigt svårt för att fråga om saker. Jag har jättesvårt att ringa någon (förutom familjen) eftersom jag inte vill störa om personen jag försöker nå är upptagen. Ännu svårare kan jag ha för att höra av mig till människor jag tycker om för att jag inte vill vara jobbig eller vara alldeles för på. Det är en jättedålig egenskap och ingenting jag är stolt över. Försöker för var dag som går att möta min rädsla och helt enkelt våga.


Jag känner mig oansvarig. Som om jag inte tar ansvar för mina handlingar, för det jag säger och det jag gör. Som om jag omedvetet skyller det på något annat, istället för att bara stå för hur det är. Är trött på den tjejen nu och har varit det länge. Men jag har på något sätt under en lång tid lyckats hålla henne på avstånd, lyckats stå kvar på en och samma väg, men trots det tagit mig framåt, även om det känts som att jag bara stått och trampat.

tjugoförstamarstvåtusenelva

Kategori: Allmänt

Ord behövs inte längre. Förr var vi desperata på den konstanta bekräftelsen av att vi fungerar ihop som ett par, som två individer hopsatta till en, vi tvingade fram samtal utan flyt endast för att det kändes bättre än rädslan för den allt för obekväma tystnaden. Men inte längre.
Nätterna känns inte längre svarta och även fast lampan är släckt och även fast vi inte längre yttrar några ord, så samtalar våra sinnen och de dansar hopflätade till den mest fantastiska symfonin en människa kan få bevittna.

För visst är det så? Att något av det viktigaste och finaste i en relation, vilken som helst, är att känna sig bekväm i tystnaden för att det på något vis bevisar bekvämligheten i den andres sällskap. När man kan känna sig så vilsen i sig själv men finna trygghet i en tyst natt som lyser så starkt i någon annans ögon. Hur ens tankar dansar koordinerat med någon annans trots att inga ljud yttras. Hur en kyss i natten kan beröra en och hur en tafatt beröring kan sprida sådan utomordentlig värme.





Åh vad jag älskar att sitta med musiken i lurarna och bara skriva.

It's friday, friday...

Kategori: Allmänt

Enda anledningen till att jag postar den här, är för att dela med mig av kanske världens sämsta låt, som har satt sig i mitt huvud. Och gör att jag måste lyssna på den igen. DAMN IT.

För det första, tjejen som sjunger är 13 år, vi får reda på vad hon äter till frukost. Vi får även reda på alla dagar i veckan och vilken dag som kommer efter vilken. Hon går till bussen men så är hennes vänner där i deras bil - MAN FÅR INTE KÖRA BIL NÄR MAN ÄR 13! Och hon kan inte bestämma sig om hon ska sitta fram eller bak - DET FINNS INGEN PLATS DÄR FRAMME, IDIOT! Inga bälten har dom på sig heller. Men sen sjunger hon om partyin' och hur fun fun fun fun det är. Sen går dom på sitt mellanstadiedisco.

WE SO EXCITED.

I'd live for your smile, and die for your kiss.

Kategori:

Det är lite knasigt hur ditt leende fortfarande ger mig ett sådant rus genom hela min kropp.



Jag älskar mitt liv. Du har fått mig att älska det. För du är anledningen till att jag ens ler. Så fort jag ser dig, så blir jag så lycklig. Jag fylls av en sådan kraft av lycka som du ger mig. Jag kan säga saker, som att jag inte orkar vara tillsammans med dig. Men det är bara en lögn, ska jag vara med någon över huvudtaget så är det dig. Dig eller ingen. Och jag är lycklig med dig. Bara du gör mig lycklig, bara du tar mig till lyckan. 

Jag kan inte förstå att jag är tillsammans med världens finaste och underbaraste människa, Jonny Eriksson. Allt är så overkligt, men jag är din och du är min. Varje månad har jag varit säker på att du skulle dumpa mig, jag har varit så rädd varje månad. Speciellt dom senaste månaderna. Så jävla rädd. Men du stannar, du stannar för att du älskar mig. Och jag tror inte någon har älskat mig så som du älskar mig. Det är många gånger som det har varit skit, som våran saga nästan har haft sin sista mening. Men vi står kvar, och jag tänker inte släppa dig. Jag har nog aldrig älskat någon så här mycket någon gång. Jag har heller aldrig känt såhär starkt för någon. Du är den enda, the one and only.

Jag vill aldrig att du ska bli någon annan, för du är världens finaste människa.

Du är världens bästa kille för mig, jag vill alltid att du ska var just precis du. Så älskling.. Bli aldrig någon annan för det är dig jag vill ha ♥

The sweetest thing I can't get enough, is never enough

Kategori:

Don't know why I'm not afraid 
No, I'm not ashamed 
That I feel this way 
He gives me something to fight for 
Now I know I'm not letting go 
No, I'm not in the cold anymore 
And I feel safe with him in my arms 
Never lonely, my only 
All I was looking for 
♥♥♥♥♥

my life, your entertainment

Kategori: Allmänt

Fyfan vad svårt jag hade att komma upp från sängen idag. Skulle nog ha behövt lite mer sömn i helgen, ohja. Men tog lvl 24 på wow och älskling blev lite stolt över mig när alla han spela med på cs tyckte det var coolt att jag spela wow ;) Så jag är nöjd med helgen, hahah! Nu tillbaka till skolan och jag är död, och ingen jag brukar umgås med i klassen är här än, laaaagom kul! Men ska fortsätta jobba nu, "duktig" som jag är.
Hörshej :)

I love you more than words can say, and I know you do the same

Kategori: Allmänt

vem
pussade du sist? Kan det ha varit Jonny? Jomenvisst!
tänker du på? Jonnyälskling
är din bästavän? Har ingen specifik bästa vän utan många riktigt bra kompisar!
finns alltid där för dig? De som står mig nära.
förlåter du aldrig? Finns två personer jag aldrig kommer förlåta eftersom de skadade mig så brutalt. Vilka det är, behåller jag för mig själv. 
pratade du med på msn sist? Sturken
ringde dig sist? Niklas
skrev det 9:e smset till dig? Jonny
önskar du var med dig nu? Jonny, and he is!
var din första kärlek? Känns som om att jag var kär i hela världen när jag var liten men om vi nu ska se det seriöst så var det Robin.

har

du ett förhållande? Jaa
en bästavän? Flera!
bra föräldrar? Jadå
ljugit för en vän? Tyvärr. 
blivit anmäld någon gång? Nej
stulit något? Ja
gråtit över någon av det motsatta könet? Alldeles för många gånger.
slagit någon av det motsatta könet? Det med.
kysst någon av samma kön? Maybe baby!

när
var du full sist? Två veckor sen?
hade du riktigt roligt senast? Idag
grät du sist? Idag det med, haha
skrattade du sist? Idag
var du kär sist? Är kär nu
ska du sova idag? Bra fråga!
skrek du på någon sist? Var nog inte så längesen
mår du som bäst? När jag njuter av livet med personer som aldrig kommer lämna mitt hjärta.

vad
har du för mobiltelefon? En Sony Ericson W902plus som är ersättare för min lilla älsklingsmobil.
har du på dig just nu? Tights, linne, Jonnys tjocktröja
lyssnar du på just nu? You and me - Lifehouse
vad är din hårfärg? Mörkmörkbrun
är dina framtidsplaner? Fixa mig ett jobb och bli rich bitch.
tänker du på just nu? Att jag verkligen borde sova.
fick dig att gråta sist? Hahah, inte ens värt att nämna
hatar du mest av allt? Falskhet, lögner, fjortisäckel, folk som lägger sig i, folk som snackar skit. Typ. Som den hatiska människa som jag tyvärr är så kan jag fortsätta i evigheter.
tycker du om din kropp? Ja.
får du mest komplimanger för? Mina ögon och min kropp.

wowowowowow

Kategori: Allmänt

Har spelat wow i hur många timmar som helst nu känns det som, haha fan ingen koll ens.. :) Tagit 7 levels i alla fall, gött! Måste bara be Jimmy om hjälp med talents, hihih! Men nu är mitt huvud helt dött och gör för ont så blir att chilla lite med Prison break och ta det lugnt tills älskling vill sova ♥
Inget mer att skriva nuuu, jag är pigg och flumm, hööööööörs :)

you are everything

Kategori: Allmänt

Älskling, utan dig vid min sida så kan jag inte leva ♥

Har en niiiiice helg med älskling, Niklas och Sofie framför mig, blir förhoppningsvis bra så jag slipper tänka på lite skit ett tag. :)
Kommer nog några uppdateringar under helgen för lär inte bli mycket sömn! Så höööörshej :)

these photographes keep me alive

Kategori: Allmänt

Jag kan vara sämst i världen på att ta tag i saker. Efter stressplugg dagen innan inlämningar ska vara inne/prov ska skrivas/redovisningar ska göras lovar jag alltid mig själv att jag i fortsättningen ska plugga minst en halvtimme om dagen när jag har mycket men nu sitter jag här igen bara några veckor senare och panikar över att jag aldrig kommer hinna i tid. Jag anser ofta det är lättare att rymma och förtränga.
Nej, gräver ner mig i plugget ett tag nu, hörs någon annan gång :)


you keep me alive ♥

school's a bitch

Kategori: Allmänt

asdfghjklö... Fuck my life, jag blir översvämmad av skolarbete! Tills imorgon ska jag alltså vara klar med ett svenska referat, en bokrecension och så ska jag skriva ett tal och hålla det imorgon, vilket allt ska vara för den fittigaste läraren som finns, med äckligt höga krav. Kan juh tillägga att jag inte börjat med någon av grejerna än. Sen så har ja också omprov i morgon, i turism. Med den näst fittigaste läraren som finns, fuuuuck it. Kommer fan aldrig klara något av det :DDD Glad tjej, nej.

Sitter nu och har datakunskap och ska egentligen plugga till provet vi har nästa fredag men jag orkar inte. Sen har jag äckelmatte, vilket jag inte heller orkar för det är så förbannat tråkigt. Tycker för en gångs skull att det är lätt i matten så orkar ine ens anstränga mig. Efter det är det fucking bild och läraren kommer lacka på mig, hihihi. Men ah orka skriva mer, hörshej! :)

and the nights feel like years when I'm alone

Kategori: Allmänt

Fyfan vad segt det var att gå upp ur sängen imorse, ville bara ligga kvar bredvid älsklingen och mysa hela dagen. Men tog mig upp och kom till skolan, lite för sent, men bättre sent än aldrig. Slutade tidigt och gick och mötte Jonny, sen hem till honom och käka kebab och bara chilla. Blir en ensam natt inatt, haha hemskt.. Ska snart lägga mig i sängen och starta en film och förhoppningsvis somna så snart som möjligt!


Kom och tänka på en sak tidigare idag också, FYFAN vad tiden har gått snabbt sen nyår! Månaderna innan kändes som år och nu är det bara 3 veckor och 3 dagar kvar tills jag fyller år, är juh helt sjukt. Galet hur fort tiden kan gå när man spenderar den med världens underbaraste kille. Åhåhåh, så härlig känsla att vara älskad av honom ♥ Ligger och lyssnar på låtar med meningsfulla texter med en varm känsla i bröstet, har aldrig känt såhär förut. Den tryggheten jag känner med Jonny är obeskrivlig, och jag har aldrig varit såhär lycklig. Jag älskar att se honom le på grund av att han är lycklig att ha mig tillbaka, och jag älskar att höra honom säga att jag är den enda han vill ha, nu och föralltid, att jag är det viktigaste i hans värld och att han älskar mig mer än någonting annat. Den känslan som samlas i min kropp är så underbar, och jag kan inte vara annat än lycklig ♥ Känslan som brunnit i min kropp i över ett års tid kommer brinna föralltid för den här killen.
Kommer aldrig kunna beskriva mina känslor för Jonny i ord, men jag fortsätter skriva, för jag vill att alla ska veta att jag äntligen är 100% lycklig, kan inte bli bättre :') Och det betyder verkligen jättemycket att få höra från er att ni är glada för min skull, för det är jag med!

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all




Jonny Eriksson, mitt hjärta slår för dig ♥

wrap u around me

Kategori: Musik

att ta farväl är som att dö en smula

Kategori: Allmänt

Och när jag vandrar
ja när jag vandrar vägen hem
Ja då vet jag att jag vandrar hem till dig
Ja då vet jag att jag vandrar hem till dig

Jag kan gå 500 mil
och jag kan gå 500 till
För om jag går ett tusen mil
för dig så kan jag få dig dit jag vill

105 frågor om dig själv

1. Är du kär? - ja ♥
2. Har du snusat? - ja
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? - ja
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. Har du blivit dumpad? - ja
6. Har du blivit slagen allvarligt? - ja
7. Tar du droger? - nej
9. Har du pussat en tjej? - ja
10. Hatar du någon? - ja, om jag kunde ge ett skott i nacken lagligt, skulle jag göra det.
11. Älskar du någon? - ja ♥


12. Har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. Har du djur? - ja
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. Hatar du dig själv? - nej
16. Gillar du orange? - nej
17. Har du haft/har oskyddat sex? - ja
18. Har du nån sjukdom? - nej
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? - ja
20. Har du en gris? - nej
21. Har du en plattång? - nej
22. Har du en bror? - ja
23. Har du sjukt bra humor? - bäst
24. Är du brunett? - ja
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej
26. Tycker du om hästar? - ja
27. Har du en hund? - ja
28. Har du skilda föräldrar? - nej
29. Har du gått på simskola? - ja
30. Har du sagt bög till en kille? - ja
31. Har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. Har du fuskat? - ja
33. Har du en teve på ditt rum? - nej
34. Har du lunar? - nej
35 Har du MSN? - ja
36. Har du en syster? - ja
37. Har du bruna ögon? - nej
38. Gillar du att fota? - ibland
39. Har du sett dig själv brinna? - ja
40. Hjälper du dina vänner? - ja
41. Gillar du tacos? - ja
42. Tycker du att du är söt? - ja
43. Har du dansat? - ja
44. Har du spelat fotboll ? - ja
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nja, men måste erkänna att det nästan var så med min fina Jonny ♥
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej
47. Har du ätit sniglar? - nej
48. Äger du en locktång? - nej
49. Gillar du att tugga tuggummi? - ja
50. Borstar du tänderna varje morron och kväll? - när jag kommer ihåg haha
51. Gillar du kläder? - ja
52. Hatar du falska vänner? - ja
53. Gillar du räkna matte? - ibland
54. Älskar du någon nu? - ja, över allt annat ♥
55: Har du gråtit inför en vän? - ja
56. Kan du sjunga? - nej
57. Har du sett nån dö? - nej
58. Säger du vad du vill? - ja
59. Är du stor? - nej
60. Vad är ditt hela namn? - Johanna Ruth Lovisa (Andersson) Haag
61. Kan du tala spanska? - nej
62. Är du kortare än 1.60? - nej
63. Älskar du sommaren? - ja
64. Älskar du vintern? - nej
65. Brukar du plocka svamp? - nej
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland, haha
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej
69. Gillar du att städa? - nej
70. Gillar du att sova länge? - ja
71. Har du vart med om en olycka? - ja
72. Är du förvirrad? - nej
73. Har du mer än 6 par byxor? - ja
74. Har du förlorat en vän? - ja
75. Gillar du att shoppa? - ja
76. Har du varit i paris? - nej
77. Gillar du ormar? - nja
78. Klarar du dej själv? - nej
79. Har du lagat mat? - ja, varje dag på sistone
80. Är du klantig? - ja
81. Har du foppatoffler?- nej
82. Har du mer än 20 låtar på din data? - ja
83. Sminkar du dej innan skolan? - ja
84. Har du träffat en kändis? - ja
85. Har du mer än 7 par nagelack? - nej
86. Har du busringt? - ja
87. Har du skällt på din syster? - ja
88. Har du en vän som skiter i dig? - ja
89. Har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. Sover du med nått gosedjur? - nej, om inte Jonny räknas? ;)
91. Har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. Vill du bara bort ibland? - ja
93. Har du tältat? - ja
94. Har du brännt dig? - ja
95. Har du lekt med levande ljus ? - ja
96. Har du lekt anden i glaset? - ja
97. Skäms du ibland? - ja
98. Bor du i skåne? - nej
99. Gillar du hip hop/rap musik? - ja
100. Är du på sista frågan nu? - nej
101. Är du singel? - nej ♥
102. Har du åkt flygplan nån gång? - ja
103. Är du romantisk ? - får ni nog fråga Jonny om!
104. Är du blyg? - lite, men är en människa som tänker mycket, så blir ofta så att ja sitter tyst
105. Har du svarat på alla frågor? - ja Den som sätter framgång före lycka
har redan dömt sitt liv till misslyckande för all framtid.

NOMNOMNOM

Kategori: Allmänt

nomnomnomnomnomnomnom /jonny

Trust me. It ain't pretty.

Kategori: Allmänt


kan ju börja med att påpeka att det är inte glamouröst, fint eller fräsht.
en småsak att tänka på är ju att du får dålig hy, tunnt, stripigt hår. du blir
blek, benig, det mesta gör ont.
det lilla som att springa till bussen blir för jobbigt. att gå upp för trapporna
gör dig yr.
"vadå, dålig hy kan jag leva med, så länge jag får vara smal".
vakna. väga mig. svälta. matvägra. träna. svälta. drick ett glasvatten. svält.
ät ett äpple. väga mig. sova. vakna. väga mig. äta ett äpple eller lite paprika.
matvägra. träna..
sådär håller det på.
jag vägde som minst 38 kg. jag är 169 cm.
enligt google, vägde jag som en underviktig schäfer eller som en 9 åring.
sluta tjafsa med maten, sluta må dåligt, sluta tyck du är för tung för vissa
kläder.
finns ju en anledning till att kläder även säljs i medium & large.
vi är för gamla för att vara dumma, vi är för unga för att bry oss.
ni är förmodligen skitfina som ni är. men också heldumma som ägnar så
mycket energi på skiten.
Kan ju börja med att påpeka att det är inte glamouröst, fint eller fräsht. En småsak att tänka på är ju att du får dålig hy, tunnt, stripigt hår. Du blir blek, benig, det mesta gör ont. Det lilla som att springa till bussen blir för jobbigt. Att gå upp för trapporna gör dig yr.
"Vadå, dålig hy kan jag leva med, så länge jag får vara smal".

Vakna. Väga mig. Svälta. Matvägra. Ut och gå. Svälta. Drick ett glas vatten. Svält.
Ät ett äpple. Väga mig. Sova. Vakna. Väga mig. Äta ett äpple.
Matvägra. Drick ett glas vatten. Ut och gå. Ständigt ljuga för att slippa äta.
Sådär håller det på.

Jag vägde som minst 38 kg. Jag är 169 cm.
Enligt google, vägde jag som en underviktig schäfer eller som en 9 åring.
Så sluta tjafsa med maten, sluta må dåligt, sluta tyck du är för tung för vissa kläder.
Finns ju en anledning till att kläder även säljs i medium & large.
Vi är för gamla för att vara dumma, vi är för unga för att bry oss.
Ni är förmodligen skitfina som ni är. Men också heldumma som ägnar så mycket energi på skiten.
Ge fan i erat dumma bantande när ni inte behöver det. Det är onödigt och skadar inte bara er utan även folk runt omkring dig.



Nu tog jag bara en grej från facebook som exempel bland så mycket mer. Menar inte att rikta det personligt till enbart den personen som skrev det. Tog även bort namnet för 'personens' skull. Läser du och tar ändå illa upp av bilden, så kommentera bara så tar jag bort.