perfectlies

- my life, your entertainment

they're all prettier than I'll ever be

Kategori: Allmänt

I don't read instructions, I push on pull doors, I trip up the stairs, I'm dirty minded, and there's plenty of girls who are more beautiful than me. I'm the type of person who laughs at my own texts before I send them because I'm so damn funny. I can be sexy and I know it, but I'm too lazy to show it. When something exciting happens I randomly start slapping the person next to me. I can get jealous, I can get mad, I worry sometimes and I get curious.

But if you can deal with that, here I am.

don't know where to start, I'm just a little lost

Kategori: Allmänt

Blir ingen sovmorgon bara för att man är ledig från skolan inte! Upp ur sängen för ett bra tag sen för att käka frukost och nu invänta att alla ska bli klara så att vi kan åka iväg och shoppa. Mamma försvann iväg med en hund på promenad så vi väntar bara på henne nu! Sen jävlar ska det shoppas! 
 
Skriver senare, cheers!

on the road

Kategori: Allmänt

Sådär, sitter i bilen på väg till Ullared. Fått igång datorn med internet så sitter med den för att fördriva tiden lite, lovely! Stannade nyss och fikade lite vilket var sjukt efterlängtat. Enligt gps:en har vi ungefär 2,5 timme kvar innan vi är framme, inte så jättelång tid i alla fall! Blir shopping hela dagen imorgon, ikväll blir det bara mys och ta det lugnt. 

Får se om jag skriver mer medans vi är här, men annars skriver jag när jag är hemma. 


Seriösaste tjejen osv. 

I'll be the one who helps you from your knees

Kategori: Allmänt

Hallu! Sitter hemma i Götlunda och chillar galet och väntar på att bilen ska börja rulla mot Ullared för shopping! Blev självklart strul med lönen, men fick ringa lönekontoret och verkar som att det kan lösa sig så jag får pengarna ändå. Hoppas verkligen på det i alla fall!

Men nu ska jag fixa vidare, skriver kanske senare! 

the big, big bang

Kategori: Allmänt

Haft en helt underbar dag idag, amazing! Kollat på film, legat i badkaret i timmar och bara tagit det chill hela dagen. Imorgon bär det av till Ullared med mamma, moster och mosters kille, inte helt fel! Kommer hem på Onsdag och på sätt och vis längtar jag redan tills jag är hemma igen haha! Men ska bli sjukt skönt att komma bort lite, även om det bara är över två nätter. Men det är behövligt att komma bort från den här stan ibland. Dock har jag trivts senaste månaden! Anyways, måste packa nu, love ♥ 
 
You're amazing.

sometimes honesty is the worst policy

Kategori: Allmänt

Sjukt skön dag i skolan idag. Två lektioner och slutade runt elva, underbart! Sen har jag hunnit med att blivit bjuden på kiiiinamat, sjukt gott! Nu är det bara invänta kvällen och allt vad det innebär, kan inte bli annat än awesome! Blir kaaanske att sticka till Sicilia och ta någon/några öl om en liten stund, sen bär kvällen vidare, hamnar till slut i Örebro på Rockbar till en början, sen får vi se vart kvällen leder oss! Jag, Fellan, Tim och AP, oslagbart!


I said I'll feel you later - go ahead and fantasize
I make you want it right now, right now

liten och obetydlig, tråkig tbh

Kategori: Allmänt

Jag vill ha något nytt. Jag vill ha förändring, något annorlunda. Är så sjukt sugen på att klippa mig, färga håret, pierca mig, nya hål i öronen, tatuera mig, vad som helst. Känner mig "vanlig" med mitt utseende nu, och det är så sjukt tråkigt! Liten och obetydlig. Jag har alltid varit en person som vill sticka ut, vara annorlunda. Vill inte vara som alla andra och se ut som alla andra. Men senaste tiden har min klädstil, sminkning, frisyr och allting varit så "vanligt", som vem som helst. Och jag är trött på det! Vill byta ut hela min garderob och bara köpa nytt! Vill få tillbaka "min" stil.

Sjukt ändå hur man kan påverkas av andra och nästan känna sig tråkig i jämförelse.

Nej, snart kommer lönen och då jävlar ska håret klippas och färgas i alla fall till en början!

där jag hänger min hatt

Kategori: Allmänt

Underbar kväll igår, beach rock i köping och fick se älskade Norlie & KKV live! Sjukt bra killar och jag dog lite smått, ont i halsen idag men det är det värt! Freakade ur ungefär lika mycket som jag trodde att jag skulle, fick tillochmed tårar i ögonen när dom började spela "Där jag hänger min hatt", skrek rakt ut och höll på att börja grina, det är nice! Lite lagom flumm tjej sen. Låg på en gräsmatta, kollade på stjärnorna och kände basen pulsera i kroppen när Maskinen spelade. Blev genomblöt av gräset bara för att det var tydligen jättekul att kittla mig eftersom jag är så sjukt kittlig. 

Kort sammanfattning - bästa Norlie & KKV, grymt sällskap, underbar kväll! 


it's amazing how you always make me smile

Kategori: Allmänt

Myskväll hemma hos mamma och pappa ikväll, blir att spendera en natt här sen åka till örebro ganska tidigt imorgon, klagar inte! Blir visserligen bara örebro över dagen men det är inte helt fel det heller. Sen på kvällen blir det att dra till Köping! Kan bli awesome, we'll see. 

Har suttit med körkortsteori större delen av dagen och har även hunnit övningsköra en stund, bara att kämpa på så jag kan få det där kortet någon gång! 


Aye, fixa te och mysa ner mig i soffan nu, cheers ♥

I can say I'm finally over you

Kategori: Allmänt

Åh, jag har blivit totalt värdelös på att blogga. Förlåt till alla som bett mig uppdatera som jag har lovat utan att göra det sen haha! Men jag har jobbat för fullt senaste veckorna, har blivit 7 dagar i veckan vissa gånger. Sen resten av min lediga tid har jag försökt spendera så mycket tid som möjligt med vänner. Lovet är snart slut och jag vill ta vara på all ledig tid så gott det går. Vilket jag tror att alla kan förstå ändå! 

Men annars då? Livet rullar på som det ska och allt går åt rätt håll igen just nu. Man måste falla till botten ibland för att kunna stå upp och gå vidare. Men allting vänder, allting blir bättre igen. Bara man har tålamod. För exakt en månad sen idag trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är idag. Det var då jag föll tillbaka och allt blev tungt igen. Men bara 2 veckor senare så vände allt igen, det har gått snabbt. Jag kan nu ärligt säga att jag kommer aldrig falla tillbaks igen. Jag ser inte tillbaka, jag ser framåt. Jag ser fram emot vad som kommer hända härnäst och jag längtar till det också. Men jag tar dagarna som dom kommer, det som händer - det händer. Ingen idé att oroa sig för framtiden än så länge. Så länge jag vet vad jag vill och vad jag strävar efter så spelar resten ingen roll. 

Sen börjar skolan på tisdag igen också. Är verkligen inte redo för att börja skolan igen, mitt lov har gått alldeles för fort och jag har inte hunnit med allt jag planerade, långt ifrån. Vissa saker har jag hunnit med, vissa har jag ångrat, vissa har varit underbara. Början av mitt lov var så spårat. Det var fylla hela tiden, jag gick ut på krogen och levde livet med mina underbara flickor varje chans jag fick. Men något ändrades och jag bytte umgängeskrets. Började gå ut med andra vänner och tappade bort mina fina flickor i vimlet. Kändes som att jag skulle fastna där i dimman så fick bli lugnt ett bra tag, sen började jobbet och allt lugnade ner sig. Dock finns det en speciell kväll jag gick ut som jag är så himla glad över, hade jag inte gått ut den kvällen med just dom människorna hade allting varit helt annorlunda just nu. Kommer alltid vara sinnessjukt glad över den kvällen, även om den egentligen var lite smått misslyckad eftersom jag försvann i vimlet hela tiden hahah! 

Åh, jag bara svamlar på! Men slutsatsen nu då - mitt lov har varit helt underbart. Speciellt dom senaste veckorna. Jag längtar verkligen inte tills skolan börjar, men jag får i alla fall spendera varje dag med mina fina flickor igen då så lite positivt finns det i det hela i alla fall. 

Nu ska jag mysa med mig själv i min ensamhet och sakna en fin person lite smått sådär, puss! ♥