perfectlies

- my life, your entertainment

det är en lång väg ner och du skulle aldrig ramla ner

Kategori: Allmänt

Går och lägger mig i min säng, startar en film, väntar på sms. Sen blir det upp tidigt imorgon, fyfan. Kommer antagligen vara på skithumör på tåget men det går nog över, förhoppningsvis! höhö, hörs på onsdag probably!

Tschüss!

det som händer nu, är inget som jag önskat dig, inget som jag vill

Kategori: Allmänt

Det är inte ett dugg kul att sitta på mammas jobb och vänta på att hon ska sluta, inte ett jävla dugg. En timme kvar nu, varit här i nästan två timmar redan. Skitkul, verkligen. Eller hur var det? Tjurig och irriterad och allt. Vill gå till älskling som slutat träna för ett litet tag sen, men det är fan inte värt:( Kommer ändå bli hämtad nästan dirr efter att jag har hunnit dit, inte roligt! Så jag får sitta här och vara på dåligt humör istället, wosch. Ibland (ganska ofta) så suger det att inte bo i arboga. Då skulle jag kunna vara hemma nu. Istället är jag fast här, i ett litet rum med en hård stol att sitta på. (Ja det är synd om mig!).

Åker till Stockholm med klassen imorgon, blir förhopningsvis kul! Shopping och grönan, rätt chill. Kommer dock hem sent på kvällen därför skulle det vara skönt att sova hos jonny, men fick inte det för honom. Sen blir det stressplugg på sista grejerna som ska göras innan betygssättning, skitliv. Men lärarmiddag och skolavslutning nästa vecka iallafall, sen är det fan slut på skiten! Enda jag kommer sakna med gäddan är klassen och Jonna. Världens bästa klass verkligen, finns inga som oss! Sen det att alltid ha världens bästa Jonna på samma skola om det är någonting är otroligt skönt, men nu kommer det inte vara så länge. Jag är så van vid hennes kramar och prat i korridoren och matsalen att det kommer kännas konstigt att vara utan, det kan jag erkänna. Men jag är iallafall kvar i samma stad så jag hamnar inte så långt bort iallafall!

Aja, nu blev det förjävla långt, pusshej på er! ♥

vi kämpar var för sig när allt känns fel och oron tar över

Kategori: Allmänt

 

vem ler för mig när styrkan blivit svag
ta min hand när jag faller ner, torka tårarna som du ser
ensamhet är tomt

"gråt dina tårar dom kommer ändå torka"

nothing else i can say

Kategori: Allmänt

När jag var liten brukade jag tänka på döden, ovanligt mycket. Jag hade en säng med röd sängstomme, och jag minns hur jag låg där och tänkte på döden tills jag tänkte tanken "en dag kommer allt bara vara svart, allt kommer bara vara slut. Då finns det inget kvar att göra". Efter den tanken brukade jag alltid börja gråta och sedan springa ut och slänga mig i mammas famn. Mest av allt hoppades jag nog på att hon skulle säga att det fanns något magiskt elexir som i alla sagofilmer som skulle göra att jag skulle leva förevigt, men med tiden inser man ju att något sådant inte existerar.

they say when two become one that's love

Kategori: Allmänt

Inte särskilt aktiv här, nej. Men sista veckorna i skolan nu, inlämningar, prov som ska göras, betyg som ska pratas igenom. Men snart är vi fria. Åh. Detta eviga tjat om frihet och sommarlov, men det är ju så himla nära nu. Det känns som om alla de sista bitarna börjar falla på plats och bara jag klarar ett prov/en redovisning/en inlämning denna veckan så är allt klart, då kan jag äntligen pusta ut. Skolan har gått relativt bra det senaste, och nu är det nog elva skoldagar kvar av hela min tid i grundskolan. Ibland känns det som om dagarna aldrig tar slut, men fan vad tiden flyger förbi. Det känns som om alla dessa år har snabbspolats bort. Även fast jag har vart hemma mycket de senaste två åren, så har det faktiskt blivit bättre. Det har blivit bättre för var månad, vecka och dag. Ett antal lärare har till och med sagt till mig att de är stolta över mig. Att de är så kul att se hur jag verkar ha stärkts.

Det har vart ett par grymt jobbiga år med mycket skit som fallt ner över mig men jag har tagit mig igenom det, och som min mentor sa till mig "Johanna, var riktigt stolt över dig själv nu. Du har tagit dig så mycket uppåt, din skolgång har förbättrats något oerhört. Du kan om du bara försöker. Du bär styrkan och kunskapen med dig."

Jag kommer inte vara nöjd med mina betyg eller min närvaro, men jag har kämpat, och det är det som betyder mest.



Nu: plugg, försöka iallafall. NO och SO.

hold me, tell me everything's okay

Kategori: Allmänt

Hemma idag, orkade inte med vandringen när jag håller på att bli sjuk igen. Men imorgon ska jag släpa iväg mig till skolan iallafall. Snart lov så är bara att härda sista tiden. Feel like shit. Men det är skitsamma. Aja, har inget att säga, pusshej.

i tried so hard..

Kategori: Allmänt

Behöver tidsfördriv. Orkar inte sitta och glo, orkar inte vara ensam, orkar inte hockey, orkar inte film, orkar inte plugga, orkar inte prata med folk som ändå knappt svarar.. = lista. 


DAGENS:
Klädsel:
mjukisar, linne
Smink: inget
Frisyr: vanligt
Låt: Mayday Parade - Still Breathing
Vill ha: jonny här..
Sjuka: jadu
Saknad: jonna, jonny
Köp: ingenting
Godis: inget
Vill bli: wtf? eh. kysst i regnet:*


8 HAR DU:
En bästa vän: Jonna isf<3
Dejtat en av dina bästa kompisar: höhö, inte dejtat, nej
Blivit kär vid första ögonkastet: nästan
Skrikit åt en lärare: jaa
Kysst någon och sedan ångrat dig: ohja :s
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: jaa
Några smycken som kostat över 1000 kr: tror inte det
Snusat: provat, aldrig mer

6 FÖRSTA:
Bästa kompis: niklas
Husdjur: kissekatt
Semester: eh
Köpta skiva: eh
Piercing: öronen
Fylla: ärligt? ingen aniiing

9 SISTA:
Personen som smsade dig: mamma
Personen som du kramade: jonny
Peronen som ringde dig: jonny
Personen som du ringde: pappa tror jag
Alkoholdrycken: öl
Bilfärd: fellingsbro och tillbaka
Filmen du såg: prom night tror jag
Gången du grät: today


5 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: nej
Våga hoppa bungyjump: nej, men vill
Kalla dig själv lycklig: skulle kunna vara jävligt mkt bättre.
Hellre ta bilden än vara med på den: ja
Kunna springa 50mil: nej, skulle aldrig ens försöka

5 VAD:

Gör du just nu: dampar (:
Ska du göra imorgon: skola
Säger du till dig själv när allt känns svårt: ?
Är det för färg på dina byxor: grå
Är det för väder hos dig just nu: regnigt
Skulle du göra om du vann på lotto: köpa egen lägenhet, shoppa loss, leva livet


4 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. byxor
2. tröja
3. bh
4. trosor

5 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: verkligen inte
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: yee;)
Använder du huvtröjor: jaa
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: ohyes

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång. Nedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15-16
Sova på sida, mage eller rygg: sida eller mage
Kramar eller kyssar: båda

i just thought i could wait for one more day

Kategori: Allmänt

Helg med älskling då♥ Fredagen blev inte riktigt som planerat.. Men resten var braa(: Anyways. Kollade hockeyn nyss, VM-brons ;) sen nu blir det väl att chilla och plugga lite.. Har ett antal prov jag måste bli klar med den här veckan, vad jag vet. Sen att jag redan saknar bby är väl detaljer.. Jaja.


Puuuss.

all i need is you, is that asking too much?

Kategori: Allmänt

Jag orkar egentligen inte skriva något idag, har bara lust att ligga i min säng i min tysta lugna ensamhet.

..and suddenly, i don't feel alright

Kategori: Allmänt

Tror att det här kommer bli jobbigaste kvällen på länge.

Jag har nyss haft bästa veckan/två veckorna jag har haft på länge, sovit med älskling varje natt sen jag vet inte hur länge. Allt känns så jävla bra och ååh :') Älskar känslan av att ha kommit upp ur en svacka, starkare och lyckligare än någonsin. Hur allting känns så nytt igen, alla känslor bubblar upp till ytan igen och jag kan inte göra något annat än att le. Gnistan finns där fortfarande, den har bara gömt sig ett tag. Men den finns där. Jag ser nu hur illa jag behandlade dig, hur illa vi behandlade varandra. Men jag har varit så förbannat rädd, att jag inte har sett alla fel. Jag har gjort fel, jag erkänner. Men det är lätt att vara efterklok, lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel. Men en sak är säker, jag kommer aldrig ta Jonny för givet igen. Jag förlorade honom nästan, och det finns inget som skulle vara värt det.

Jag älskar dig <3


It scares me half to death to think I almost lost you
It breaks my heart to know I made you cry
And while I'm holding you my darling I'm holding my breath
'Cause just the thought of losing you scares me half to death

crazy baby

Kategori: Allmänt

Asfint väder idag, varit i örebro och shoppat, dog av värme. Men kom hem med en klänning till lärarmiddagen iallafall. Har fortfarande inte hittat någon klänning till skolavslutningen så blir väl att kolla i stockholm när vi åker dit och så får jag väl åka till eskilstuna och kolla om jag inte hittar, börjar få smått panik, ja. Aja, fixar sig nog (:

Menmen, älskling kommer kanske hit senare, grilla och mys<3


Puuuss.

i've sailed an ocean of mistakes, been given so many chances, never again will i set sail towards regret

Kategori: Allmänt



Den här killen, är det finaste som finns i mina ögon. Inget snack om saken.


"Jag älskar dig, otroligt mycket, Jonny Eriksson, du är så jävla fin. Så jävla fin. Jag vet att du och jag är bäst och jävligt fina tsm, och vi kommer alltid att hålla ihop no matter what, det vet jag. För såna känslor vi har för varandra försvinner inte, aldrig. Aldrig någonsin. Jag är villig att dö för dig, jag menar det. Du är värd allt. Allt, som är bra, och underbart. Du är fantastisk, underbar, finast, sötast, snyggast, omtänksam, bäst, världens bästa pojkvän, och världens bästa vän. Världens bästa människa. Du är det viktigaste jag har.

Utan dig är jag ingenting, du gör mig hel. Jag älskar dig, din kropp, din röst, ditt sätt att säga att du älskar mig på, ditt sätt att kyssa mig på, ditt sätt att gå, din lukt, dina ögon, hela du, allt på dig. Du är det absolut finaste jag nånsin haft och har.
Jag har svårt att förstå att du är min, världens underbaraste människa i hela jävla universum, är bara MIN!
Jag är som lyckligast när jag är med dig, och jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig, och hur bra du är. Men jag kan inte beskriva det, för du är för jävla underbar, älskling.
"

Den texten skrev jag bara ett litet tag efter att vi blev tillsammans. Och att vi håller ihop no matter what, det är nog bevisat nu. Såna känslor jag har nu, och har haft hela våran tid tillsammans, har jag aldrig haft förut. Jag vet att jag har sagt det förut, men jag kommer säga det många gånger till.

Jonny Eriksson, jag älskar dig! Du är verkligen det bästa som någonsin hänt mig, trots allt jag har sagt när vi har bråkat, så kommer jag alltid älska dig, no matter what. Det är du&jag, nu och föralltid.

I will always love you
♥♥♥♥♥♥♥♥

vad hade jag förväntat mig

Kategori: Allmänt

School's a bitch. Bara skolarbete ett tag framöver så räkna inte med att jag ska ha ett liv. Ska tvinga lärarna att låta mig gå ifrån under temaveckan för att göra prov och jobba ifatt i ämnen jag ligger efter i. Nu vet ni det.

när stjärnorna slocknar är det bara du och jag..

Kategori: Allmänt

..och resten av världen står helt utanför,
stänger av telefonen, kopplar bort alla andra,
två förälskade själar som är som gjorda för varandra





Ändrade planer, blir ingen tävling med Jonna imorgon, men in till arboga ikväll blir det iallafall. Om nu Jonny kan tänka sig att dra hem någon gång vill säga. "Nejmen jag är nog bara där en timme eller två sen drar jag hem så att du kan komma till mig". Jomen eller hur? Jaja. Stör mig på folk som inte håller det dom säger, och det har fan ingen gjort dom senaste två dagarna. Man säger en sak, och gör något annat. Det är helt ologiskt, och jag är så jävla irriterad på alla just nu. Om det nu är så svårt att hålla det man säger är det bättre att inte säga någonting alls från början. Jaja, ska inte skriva mer, bara jobbigt att läsa-.-

look me in the eye and let me know if you can't love me, then let me go

Kategori: Allmänt

Skitkväll igår, verkligen. Men sånt är livet. Ikväll blir det typ att vara ensam? Kul, ah fast näe. Bara att vänta på att älsklingen kommer hem igen sen drar jag dit så fort jag kan. Sen imorgon blir det att följa med världens bästa Jonna när hon ska tävla (: <33

'cause there are some things who just makes life a little bit better

Kategori: Allmänt

Om någon ville veta så gjorde jag tre prov i skolan idag.. Biologi, muntliga matte nationella och kemi, bör få G på alla iallafall. Sen har jag nationella i Fysik imorgon, vanligt fysik prov på onsdag och antagligen historia prov på tisdag/onsdag också. Känns tufft just nu men skönt att bli av med det. Sover iallafall som vanligt hemma hos älskling inatt så det känns skönt! Menmen, inte mycket mer att säga.



Puuuss.

ibland måste du öppna ögonen och se det som finns precis framför dig

Kategori: Allmänt



I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you
And the reason is you

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you

her bone structure screams touch her, touch her

Kategori: Allmänt

Hemma från skolan idag, har varit på väg att bli sjuk sen jag kom hem ifrån tyskland och nu känns det rejält. Halsen, huvudet, magen, känns som att jag har ont överallt, haha. Så missade nationella i fysik, men tänkte göra det på fredag istället om det går. Älskling hjälpte till att lägga nya golvet i mitt rum igår iallafall, TACK, blev asbra! Nu är det bara dit med lister och skit sen är det snart klart, känns bra. Blir nog att sova hemma hos älskling inatt, för då måste jag tvinga iväg mig till skolan, har två prov och pallar inte missa mer. Kommer antagligen inte må bättre imorgon men jag klarar det nog.

Jaja, nu ska jag fixa något att äta för jag har inte ätit något än idag. Dock inte hungrig, menmen :)


Puuuss.

i never ever felt like this before

Kategori: Allmänt

Och tankarna kommer tillbaka igen..








Lagom kul att inte kunna få tag på Jonny. Ska dit och sova, tror jag. Men inte fan kan jag få tag på honom för min mobil har inget batteri och laddaren är hemma hos honom, och han är inte inloggad någonstans heller. Kul Johanna, kul.

i know i won't forget you, you're the sky and the ground, you're my whole world

Kategori: Allmänt

Det finns knappt någon mening med någonting längre, för allt tolkas ändå bara som lögner. Men..


Jag vet att jag kan göra mina fulaste miner och jag vet att trots det så tycker du att jag är vacker.
Jag klarar av att vara galen och glad med dig, för du gör mig galen och glad.
Jag älskar när du skrattar, när du håller om mig, när du viskar och gnäller om att du är sugen på godis eller bakat.
Jag älskar att höra dig säga att jag är finast, att du älskar mig och att jag gör dig lycklig.
Vi har bråkat mycket och du har sårat mig enormt senaste månadera.
Men jag önskar du förstod hur lycklig du faktiskt gör mig också.

Trots att du knäckte mig genom att säga att du inte har varit lycklig med mig dom senaste tre eller fyra månaderna, så älskar jag dig djupare än någonting annat. Mina känslor kommer inte försvinna över en dag, en vecka, en månad, ett år, eller kanske inte ens på en livstid.


Du är hela värld. Utan dig fungerar ingenting.

i don't wanna see us apart..

Kategori: Allmänt

jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre

 

Jag vill bara gå ut och gå och gå och gå i timmar tills jag kommit så långt att jag inte känner igen mig längre så det är nog vad jag borde göra nu. Eller så går jag bara och sätter mig på min sten en timme eller två. Förhoppningsvis regnar det på mig också. När jag är på konstigt humör tycker jag att det är något så makalöst avslappnande med att bara pusta ut samtidigt som det droppar ner tårar ifrån himmelen. Känns som att jag har en del att tänka på just nu.

Allas känslor verkar explodera åt alla håll idag, är det inte osökt irritation så är det ilska eller tårar. Vad fan har hänt med alla, ingen verkar kunna hålla sig lugna längre än ett par minuter åt gången.