perfectlies

- my life, your entertainment

You can't just throw me away.

Kategori: Seriösa texter

Diet suger, shit vad svårt det är! Får hoppas att jag vänjer mig efter ett tag. Jag kör alltså på 5/2 dieten, vilket innebär att jag äter normalt antal kalorier (jag kör dock på 1200kcal vilket är lite mindre än "normalt") 5 dagar i veckan, men 2 dagar i veckan så äter jag bara max 500kcal. Idag är en "fast-dag", alltså har jag en gräns på 500kcal och idag har det varit jobbigt. Kom upp i kalorimängden alldeles för tidigt på dagen så har varit så himla hungrig nu på kvällen! Ska köra en till fast-dag imorgon men då ska jag planera lite bättre så får vi se hur det känns då.

Nu är det dags att lägga sig och försöka få en god natts sömn, imorgon blir det morgonpromenad sen får vi se vad som händer!
Puss på er!

get fit, bitch.

Kategori: Allmänt

Hallu! Helt sjukt hur längesen det var jag skrev här i bloggen, den som har varit min dagliga oas för att få ut känslor en gång i tiden. Men jag har glömt bort att verkligen fokusera på mig själv den senaste tiden, allt som snurrar i mitt huvud är jobbet, mina vänner och pojkvännen. Jag tar mig inte tid för mig själv på samma sätt längre, varken fysiskt eller psykiskt. Men det är dags för ändring på det, med början på det fysiska. För just i mitt fall, så hänger det ihop till stor del.
 
Senaste tiden har jag "let myself go" lite väl mycket. Lite för mycket alkohol, lite för mycket godsaker, och framförallt all denna junkfood jag får i mig när jag är med Kim (förlåt älskling, men det är faktiskt sant). Då min ämnesomsättning har ändrats över åren så går det inte längre rakt igenom utan det har satt sig på låren, magen, armar, you name it. Så tro inte att jag inte sett det själv, för det har jag gjort sen det första kilot, jag har bara inte orkat bry mig. Men för att vara ärlig, så börjar det tära på mig psykiskt och det är dags att göra något åt det. 
 
Det är dags för mig att börja äta bättre, hålla koll på hur mycket jag får i mig och hur mycket jag gör av med. Det är dags att sluta tänka "om jag äter onyttigt idag kan jag vara nyttig imorgon". NEJ, det funkar inte så. Vill jag vara onyttig en dag så får jag ta arslet ur soffan och ta en sjujävla promenad för att bränna bort alla extra kalorier. Det är dags att vara bestämd med mig själv, för jag vet hur mycket jag älskar att röra mig. Det är bara det där med att verkligen ta tag i det och göra det som är det jobbiga! Så från och med nu är det dags att börja med dagliga promenader och räkna kalorier! 
 
Nu jävlar, startar ett nytt liv. Upp imorgon för en promenad innan jobbet! Nu, en god natts sömn. Puss! ♥