perfectlies

- my life, your entertainment

always on my mind

Kategori: Allmänt

Blev visst ingen bloggning under helgen, sorry babes! Har i allafall varit med Kim sen i torsdags, underbara människa ♥ Och i fredags drog vi hem till Kalle på fest, det kaosa lite ett tag men annars så var det riktigt kul! Resten av helgen har vi i princip spenderat i sängen och bara myst hela tiden, så sjukt skönt att kunna ligga och kolla på film och göra ingenting ibland! 
 
Sen åkte han hem idag runt fem någonting och det var lika hemskt som vanligt, vill ha honom nära hela tiden ♥
 
 
Jag älskar dig Kim ♥

Start the car and take me home

Kategori: Allmänt

Skulle vara fett duktig och städa så fort jag kom hem från mammas jobb idag. Men sen kom en liten Agnes (♥) över hit istället! Tog varsin öl och prata om exakt allt och ingenting, lovely! Nu sitter jag dock här ensam, men har ingen ork att börja städa vid den här tiden direkt! Så får bli snabbstädning imorgon direkt efter skolan istället. 


Inte mycket annat att säga, ska kila in i duschen nu hihi! Puss ♥

du får mig falla handlöst

Kategori: Allmänt

 
Du är förjävla underbar bby.
Jag älskar dig ♥

Here we are and I can't think from all the pills

Kategori: Allmänt

 
 
 
Fick världens mest amazing meddelande från en underbar vän för ett tag sen:
"Du är en tjej som kan ta åt dig utav allt som kommer ivägen, en tjej som känner mycket smärta och det är för att du lever livet. Du lär dig leva på grund av det och saken är den, att du inte är rädd, inte det minsta lilla. Det spelar ingen roll hur ont det gör inom dig, hur svart allting är eller hur meningslöst allting känns, du är inte rädd för att känna det, för du vet att du efter en tid kommer att vakna upp igen. Att du en dag kommer att ställa dig upp och fortsätta din vandring. Det är så du gör - du känner och du lever. Du har lärt mig att se saker och ting från ett annat perspektiv, se saker och ting från olika synvinklar. Du har lärt mig att läsa mellan raderna, att se saker som man vanligtvis inte kunnat ana. Du har fått mig att öppna båda ögonen, och du har lärt mig att inte vara rädd. Du känner allting så djupt, och jag önskar att jag vågade göra det också."
 
Och det är fan sjukt hur bra den här personen känner mig.
För det är så jävla sant, jag känner allt så jävla djupt, och det kanske är min styrka, eller så är det min svaghet.

Mina största rädslor

Kategori: Allmänt

Fick ett tips om att jag kunde skriva en lista om mina största rädslor, för att få lite "push" på bloggandet.
 
  • En av mina absolut största rädslor är att våga släppa någon för nära inpå livet, att släppa in någon under huden. Jag antar att det är rädslan över att bli sviken som gör att jag känner så. Men det finns stunder i livet då en person kan fastna i mitt huvud, i hjärtat. En person som kan få mig att se sakar i nya perspektiv, som har en stor inverkan på mina syner som finns runt omkring. Lyckas en person påverka mig så mycket, så betyder det att den människan har gjort något enormt jämfört med övriga personer.  Jag kan vänta spänt i timmar på att få höra något simpelt som "Du är underbar" från någon person som verkligen menar det, som menar det från djupet av sitt hjärta. Vissa personer är jag beredd att släppa in under huden och är jag det, så betyder det att jag vill ha dem där. Det är en anledning till att jag har blivit väldigt försiktig av mig. Jag vill inte släppa in någon om den inte har några andra planer än att förstöra för mig eller på något sätt trycka ner mig. Jag har haft för många sådana personer, och det är absolut ingenting jag behöver i mitt liv.

  • Jag är höjdrädd. Vet inte ifall det är att jag är rädd för att falla eller för att slå i marken. Paniken av att flyga utan något som fångar mig, eller paniken av slaget? Jag vet bara att jag är sjukt höjdrädd och får svindel och blir yr av minsta lilla höjd.

  • Vatten. Kan vara den töntigaste rädslan jag har. Men jag är livrädd för vatten. Livrädd för att inte bottna och livrädd för att hamna under vattenytan. Klarar knappt av att få vatten i ansiktet när jag duschar för att jag tycker att det är så extremt obehagligt. Har blivit islängd från bryggor allt för många gånger, både nykter och full, vilket inte har hjälpt min rädsla minsta lilla. Det är en sak jag hatar också, folk som vet att jag är livrädd för vatten men som fortfarande ska jävlas och slänga ner mig från bryggor/trycka ner mig under vattnet när man badar. Kan inte ens förklara den paniken som uppstår när jag hamnar under vatten. Nej usch, håller mig borta från sjöar och hav så gott jag kan.
  • Mörkrädd. Rädd för att gå ensam när det är sent, rädd för mörka gränder, rädd för mitt rum och vad som kan gömma sig i mörkret utan min vetskap. Jag kan inte somna utan att alla garderobsdörrarna är stängda i skräck av att någon ska vara där inne. Jag kan inte sova utan att titta under sängen ifall någon är där, som skulle kunna hugga mig med en kniv i ryggen när jag sover. Kanske är jag i allmänhet rädd för att inte veta? Inte veta vad som väntar mig, inte veta vem jag kan stöta på. Eftersom jag inte heller kan gå in på toaletten utan att titta bakom duschdraperiet för att vara saker på att ingen står där. 

  • Spindlar. Jag har en så enorm fobi för spindlar. Det är helt sinnessjukt. Kan börja gråta bara av att se en spindel, spelar ingen roll om den är stor eller liten. Det är det värsta som finns. Jag minns en gång när Jonny höll för mina ögon och sa att jag skulle få en överraskning och ledde mig in till ett rum, sen när han tog bort ögonen och sa att jag fick kolla så stod jag mitt framför ett terrarium med jättestora spindlar i. Jag har aldrig i mitt liv känt så stor panik och jag har nog aldrig grinat så mycket av att jag blivit rädd. Jag skyndade mig ut därifrån så fort jag bara kunde för att kunna ta luft och lugna ner mig. Det kan vara en av dom värsta sakerna jag någonsin har varit med om.
 
There you go, mina fem största rädslor.

Show me all the things that I shouldn't know

Kategori: Allmänt



I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours

 

MINUS
- Förutfattade meningar.
- Människor som har så lite koll på sig själva och sina känslor att de slutar upp med att behandla andra som skit.
- Att folk ska vara så uppmärksamhetssökande att dom kan hitta på vad som helst för att synas.
- Att sova ensam.
- Att bli sviken av "vänner".

PLUS
+ Att lära känna nya människor. 
+ Att det finns så mycket fint folk omkring en trots allt.
+ Musik.
+ Kim ♥
+ Sena telefonsamtal.

nothing gets better <3

Kategori: Allmänt

Har haft en helt awesome helg! Mys med min fina hela lördag/söndag, kan inte bli så mycket bättre ♥ Längtar redan tills nästa gång dock. Sjukt hur en person kan vara så lätt att sakna.
 
Nu ska jag snart dra iväg till donken och tjocka mig lite, sen hem och bädda rent i sängen och småstäda lite i lägenheten. Sen blir det bara att chilla och ta det lugnt en stund innan jag ska sova. Kommer dock bli jobbigt att sova ensam igen, speciellt eftersom Kim den jäveln sprayade sin parfym i min säng, hatar dig lite ♥ (fast egentligen så älskar jag dig, hih).
 
Menmen, gotta go! Ska uppdatera bättre någon annan gång, ciao!
 
 
 
 
Love you. ♥

you better die young baby

Kategori: Allmänt

Awesome dag igår! Drack, bowlade lite och käkade på Athena med Kim, Tim och Fellan, love ♥ Hade grymt kul och det var en sjukt värd kväll! 

Ikväll ska jag vara en gullig flickvän och laga jättegod mat till Kim och försöka mysa till det lite extra eftersom vi bara kan träffas på helger numera. 
 
Menmen, ska inte sitta här nu, hihi puss ♥

Like ships in the night letting cannon balls fly

Kategori: Allmänt

 
 
 We're just fumbling through the grey
Trying find a heart that's not walking away

Turn the lights down low
Walk these halls alone
We can feel so far from so close
 
Like ships in the night
You keep passing me by
We're just wasting time trying to prove who's right
And if it all goes crashing into the sea
If it's just you and me trying to find the light
Like ships in the night
You're passing me by

Svar på kommentar

Kategori: Allmänt

Lättast att svara såhär, hihi!
 
 
FUCKYEAH VI SKA GÖRA OM DET! Inge snack om saken! Bara mysa galet i min lägenhet du och jag, hihi! 
Ååååhh, lanet ♥ det var så jävla fucking underbart! Fyra pers i en 90 säng, två pigga och flummiga tjejer och två stendäckade killar, men vi hade kul ändå! ;)
Alla personer kanske inte kan ordnas dock, HEHE. Men vi ska lätt göra om det! 
OCH, VI MÅSTE JULPYNTA MIN LÄGENHET SEN! Ska bli mysigaste lägenheten EVER!
 
loooooooooove <333

Just crash, fall down, I'll keep you in my arms tonight

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli riktigt trött på dessa sömnlösa nätter. Har sovit som mest 4 timmar varje natt under denna veckan, oftast blir det bara 2-3 timmar. Men inatt är det hemskt, kan inte somna hur mycket jag än försöker och känner inte minsta lilla trötthet. Men jag märker ändå på mig själv att jag är trött. Jag känner det på mitt humör och märker det när jag inser att det snurrar runt en miljon olika tankar i mitt huvud. Tankar om allt. Saknad, oro, glädje, nervositet, längtan, you name it. 
 
Jag saknar sommaren 2011. Sommaren då jag spenderade nästan varje dag med Jonna, eller det kändes så i alla fall. Dagarna vi var ifrån varandra mellan gångerna vi träffades kunde räknas på en hand. Vi träffades jämt, även om vi nästan aldrig gjorde något speciellt. Vi fikade, åt mat, gick ut på promenader, kollade på film, hade tjockiskvällar, drack öl en kväll (rättare sagt, jag drack öl - hon chilla galet) hemma hos Billy, med människor jag inte kände, slutade med att jag bara försvann dock. Men hur som helst. Jag minns hela den sommaren bättre än jag minns denna sommar. Första delen av sommaren 2012 har fullkomligt suddats bort från mitt minne, jag minns på ett ungefär vad jag gjorde. Men jag minns inga detaljer, och jag vet varför. Det var en extremt kaosartad tid. 
 
Jag vill ha tillbaka vissa saker med sommaren 2011. Jag saknar vänskapen, det band som fanns mellan mig, Jonna och Lina. Det fanns absolut ingenting som kunde bryta det bandet vi lyckades bygga upp under den sommaren. Nu minns jag knappt när jag sist umgicks med dom på riktigt. 

Jag saknar nästan aldrig människor, och jag saknar aldrig "gamla minnen". Jag är ganska kall på det sättet. Men nu inatt, så gör jag det. Ligger i sängen och lyssnar på min älskade musik och låter tankarna flyga fritt. Jag låter händerna dansa över tangentbordet utan att ens tänka efter vad jag egentligen skriver. Det är såna blogginlägg jag tycker om. Tankar och känslor som inte är "konstlade" utan sånt som bara flyter ut utan minsta lilla tvekan. Orden dansar runt i mitt huvud och flyter ut i händerna som i sin tur bildar orden på tangentbordet. 
 
Jag älskar såna här nätter, samtidigt som jag hatar dom med hela mitt hjärta. Sitter och kollar på mobilen var och varannan minut i hopp om att det ska ha kommit ett fint sms. Men vem är dum nog att vara vaken vid den här tiden förutom jag? För eran skull så hoppas jag att ni alla låg och sov så sött i era sängar när detta blogginlägg publicerades. 
 
 
 
 
Jag är så sjukt rädd för att öppna upp mig numera. 
I have a hard time trusting people.

<3

Kategori: Allmänt

 
 
Att se ditt namn på min display när jag vaknar är nog det bästa,
men det värsta att jag saknar din röst så fort du lägger på, din värme varje gång du går.

You Me At Six - Reckless

Kategori: Allmänt

I'm the devil on your shoulder
I'm the conscious in your mind
I'm the feeling, that you, you cannot hide
I'm the devil on your shoulder
Telling you that love is blind
It's okay when, it's hiding in disguise
Your loose lips let, let words slide
You spend too much time, talking about my life
Stories you will spin, just for a power trip
It's safe to say that I'm not into it
But in the picture you are not
Someone else is in your spot
This is the result of people moving on
Good luck with killing time
You won't be killing mine
I'll do my best to always be on your mind

I never once said I didn't mean this
I can't wait to see how this one pans out
You are the first to question my achievements
But that's alright, my dreams I've been living

I know I'm nothing speciel

Kategori: Allmänt

Today was a shitty day.

Dagen har gått upp och ner kan jag lova. Jag är alltid glad, men humöret har varit lite sisådär ändå. Har en känsla av att det kommer hålla i sig under veckan tyvärr! Min självförtroende ligger utav någon anledning på botten just nu, och jag vet ärligt talat inte varför. Men såna svackor har vi alla ibland. Har även jättemycket panik för att jag inte kan smsa eftersom jag har Comviq Bas och pengarna tog slut. Fuck life. Det är sjukt hur beroende jag blivit av telefonen. 

Menmen, ska göra en macka och en kopp te, sen ska jag mysa galet och krama på mina kuddar, love ♥
 
 

I'll see you soon then

Kategori: Allmänt

Vaken efter sisådär fyra timmars sömn, känner mig som en zombie. Skönt med kort dag i skolan, som vanligt med andra ord men! Helt omöjligt att somna inatt, men till slut så. Förvånad över att jag ens vaknade ärlligt talat. 

Menmen, dra på mig mjukiskläder och dra iväg snart, love ♥








Forever in my heart.

don't you worry child

Kategori: Allmänt

Jag flippar fingret till många av mina såkallade vänner, ni kan bara dra. Anledningen till att vara kvar i denna stad blir mindre och mindre för varje dag. Längtar tills den dagen jag kan lämna Arboga, lämna alla er och all denna skit bakom mig. Säga hejdå till alla haters och dra, sounds like a fucking plan! 


Anyways, I'm happy! Har haft en helt underbar helg med bästa ♥ Nu väntar en låång vecka tills vi ses igen dock. Men det är det helt klart värt.


Nuuu ska jag mysa ner mig framför en film, love ♥



Life is no Nintendo game.

Kategori: Allmänt

Somnlös.
Kommer inte kunna somna, sovit kasst den här veckan. Saknar att ligga och kramas och mysa. Den här veckan har varit kaos. För mycket som pågår just nu och mitt huvud orkar inte bearbeta allting. Det snurrar i min skalle.

För att byta samtalsämne lite snabbt - ska inom en snar framtid boka en tatueringstid i alla fall, det kommer bli awesome. Ska bara bestämma vilken jag ska börja med, har tre jag väljer mellan just nu. Men ganska säker på vilken det blir ändå!
Och imorgon blir det äntligen örebro, så härligt! 

Snabbt inlägg för att jag inte har något bättre för mig, men ska dra på en tråkig film och förhoppningsvis somna till den! Cheers.
 
 
 
 

But does it make her wrong to have the time of her life?

Kategori: Musik

 
 
She's hot, can't stop, up on stage, doing shots,
Tip the man he'll ring the bell,
Get her drunk she'll scream like hell.
Dirty girl, gettin' down, dance with guys from outta town,
Grab her ass, actin' tough,
Mess with her, she'll fuck you up.
No one really knows if she's drunk or if she's stoned

-

Kategori: Allmänt

Jag är lyckligare nu.

Kategori: Allmänt

Längesen nu. Vad har hänt sen sist? När jag kom hem från Ullared så mös jag med en fin pojke, som numera är min fina pojke. Han flyttade tillbaka till Örebro förra fredagen, väldigt hemskt hejdå där när han skulle dra dit kan jag lova! Men åkte dit på lördagen och sov där en natt så det var inte så farligt ändå! Annars har det bara varit skolan hela tiden. Men i tisdags så kom Kim hit igen och har varit här sen dess, nu drog han dock för två timmar sen. Att det kan vara så tungt att se ett tåg åka iväg haha. Och sen igår kan jag äntligen säga att han är min, så underbart! Får se om jag kan åka till honom på lördag och spendera sista tiden med honom innan han drar iväg till Stockholm på jobb, skulle inte vara fel. Men vi får se helt enkelt! 

Annars är det bara skola, körkortsteori, skola, körkortsteori om och om igen som snurrar i min värld. Har redan beställt studentmössor i skolan, känns helt sjukt! Vill ta studenten nu! Blir snart att boka studentkryssningen också, kommer bli grymt. 

Nu ska jag mysa ner mig ensam i min säng och kolla på ett avsnitt Anger Management, sen ska jag stendäcka! Godnatt på er ♥