perfectlies

- my life, your entertainment

I will change my ways

Kategori: Allmänt

Bitches talk shit, 'cause they think they know me.
But, if i had a dick, they'd be the first to blow me.


Jag kanske inte alltid varit världens mest seriösa person. Men jag är det nu, även om folk verkar ha svårt att inse det.


Spenderat helgen i vänersborg med älskling, bara chillat och tagit det lugnt och så har han jobbat lite, helt okej helg! Kul att följa med dit och träffa hans pappa och så, fast ganska skönt att komma tillbaka till arboga. Träffat mina underbara hjärtan Lina och Jonna idag, som jag har saknat nå otroligt mycket! Men nu sitter jag med bby som spelar medans jag kollar lite bloggar och allt möjligt, huhuh. 

Ska mysa ner mig i soffan igen och kolla på A Walk To Remember nu, love! ♥

you're not the person that I knew back then

Kategori: Allmänt

Mindblown.




Näe ska försöka släppa min chock genom att ta mig ut i friska luften ett tag. Sen ska jag tammefan däcka i min säng! Imorgon väntar skolan och sen hem till baaaaby! ♥ Uppdaterar när jag kan och vill, cheers! ;)

When I say 'I trust you', please don't make me regret it..

Kategori: Allmänt

Gave you the space so you could breathe,
I kept my distance so you would be free,
Truth is, I love you more each day,
And I really can't stand to see you go away.
Gave you the space so you could breathe,
I kept my distance so you would be free,
Truth is, I love you more each day,
And I really can't stand to see you go away.




Hört att mitt huvud svämmar över, ehja. Samma rädsla som för några månader sen. Finns nog verkligen ingen svårare känlsa än att vilja lita på någon eller något, men inte riktigt våga fullt ut. 

Blir ingen resa till Vänersborg med älskling, utan han åker utan mig. Jag blir kvar i arboga med min Lina. Får förhoppningsvis våldgästa henne och Andre så jag inte dör av ensamhet. En helg utan Domme, är nog något av det jobbigaste på länge. Tänker bo i lägenheten när han är borta i alla fall, så har jag tillgång till snabbt internet och nära till Jonna och Lina. Kommer inte ha några pengar men jag får klara mig utan, kan bli spännande!

Menmen, ska dricka upp mitt te och sen däcka, Domme verkar ändå inte vara vaken så ingen idé att försöka prata med honom innan jag sover.

Cheers. ♥

We found love in a hopeless place

Kategori: Allmänt

Insåg nyss att jag inte har uppdaterat bloggen på ganska så exakt en vecka, sick. Livet tar över och jag har inte haft någon tid alls. Ligger efter i skolan, which means I have to study as much as I possibly can. Vilket inte är min starka sida. Har ingen dator hemma under denna vecka heller då min fortfarande är trasig och min syster har tagit med sin till Enköping, vilket betyder att jag måste plugga i skolan på håltimmar och sitta hemma hos min älskling och plugga, vilket bara känns drygt. Menmen, det får väl bli så helt enkelt.

Just nu sitter jag hemma hos älskling, passar på att uppdatera bloggen lite medan han spelar och min film tog precis slut, lika bra att passa på när man har chansen. Har haft en skön helg, som vanligt. Lite lan, lite dricka. Inser hur sjukt mycket jag älskar Domme mer och mer hela tiden, riktigt underbar kille, sjukt glad att jag har honom. Och om sex dagar har vi varit tillsammans i hela fem månader, tycker tiden har gått hur snabbt som helst samtidigt som det känns som att vi känt varandra hela livet. Han vet saker om mig som verkligen ingen annan vet, jag kan berätta exakt allt för honom. Jag älskar dig Domme, tack för att du finns ♥

Och nuu ska jag snart åka hem, om en och en halv timme ungefär. Blir nog att laga mat när jag kommer hem men vi får seeee. Sen hade jag tänkt försöka sova tidigt men vi får se hur det går, har sovmorgon imorgon i alla fall, känns underbart. Efter skolan får vi se vad som händer, kanske älskling, kanske hem!

Menmen, cheers!


I can't pretend I won't think about you when I'm older

Kategori: Allmänt

I told myself I won't miss you 
But I remember 
What it feels like beside you



Inget att skriva i bloggen just nu, allt som händer under helgerna just nu är att umgås med folk och mysa järnet med älskling. Hinner aldrig uppdatera längre. Men söndag nu, ska åka hem senare. Sen är det time for school imorgon igen. Inte okej. Tisdag blir det ullvi för föreläsningsskit, inte heller okej. Hatar den skolan menmen!
Gotta go, love ♥



this is just another stupid headline

Kategori: Allmänt

anything can happen now

Kategori: Allmänt

Låten som sitter på repeat hela natten? This one. 




All that I'm asking for
You're all that I'm asking for

In the still of your hands
Anything can happen now
With every beat of my heart
Love speaks in silence


Stör mig på småsaker, gg. Sova nuuuu!

tell me it's over, i'll still love you the same

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering när jag är med domme, jag vet. Men nu är jag hemma efter fyra mysiga dagar med älskling. Fredags chillade vi med folk heeela kvällen, sen myys och sova. Lördag gjorde vi verkligen ingenting, älskling spelade och jag låg i soffan och kollade Gossip Girl, The Vampire Diaries och 90210 hela dagen haha, jag mådde inge bra så var inte på så bra humör, förlåt ♥. Sen myste vi en stund innan jag däckade pga huvudvärken. Söndag sov vi tills tjugo över ett eller något sånt, sen åkte jag hem vid fyra så hann inte göra så mycket, men happy to be near him, även när vi inte gör något ♥


just a quickie

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan på psykologi lektion och tråkar eftersom jag är klar med det vi ska göra och orkar inte börja med hemskrivningen än. Ska bråka med Lina och störa henne medan hon jobbar :*
Hade matteprov idag, på pythagoras sats och massa shit. Kändes för bra, så det gick säkert skit :).

Seeeeen hem till älskling så fort Lina låter mig gå ;)


LOVE!

there's a fire starting in my heart

Kategori: Allmänt

Nattorientering med Lina och Hanna idag då! Kan på sätt och vis ha varit bland det värsta jag har varit med om, men fan vad kul vi hade ändå! Lina och jag höll i alla fall på att garva ihjäl oss när vi skulle hitta en kontroll som låg precis vid ett dicke/en bäck. Höll på att ramla i ett antal gånger men det gick bra. Fast inte lite panik vi fick när vi upptäckte att jag, klantig som jag är, hade tappat lappen mitt i mörkret i skogen där det var grenar och träd ÖVERALLT. Fick lämna Lina i mörkret utan ficklampa och sen nästinitill krypa tillbaka för att hitta lappen, överlycklig när jag hittade den! 

Spårad kväll mitt ute i en mörk skog, blev bra till slut! Sen hem och äta och mysa med älskling, blir inte bättre ♥

I don't really care what you call me, you can even call me cold

Kategori: Allmänt

Alltså ååhh, ångest över att ha så mycket att göra. Ångrar allt jag sagt om att det är soft att ha börjat skolan igen, ångrar allt jag sagt om att jag börjar sköta mig bättre. Motivationen har sänkts så sjukt mycket sen början av september. Skulle mer än gärna skriva att jag pluggar stenhårt, men då skulle jag ljuga. Livet som sjuttonåring är inte att leka med folk. Kan vi alla inte bara kramas istället?

Jag finner inspiration i bloggar, fina höstbilder, alla vackra sms från vänner och underbar musik. Men ibland räcker inte inspirationen tillräckligt långt för att få igång motivationen.

Idag råkade jag sova bort hela skoldagen pga illamående och ont i magen imorse. Samma skit som händer så fort motivationen är på botten. Just nu behöver jag få mig att inse att livet, och skolan, är faktiskt fint ibland och det är konstigt hur lätt det är att stänga ute alla goda faktorer och fokusera på de dåliga. Man gräver ner sig i sig själv liksom.


Wanted by many, taken by one. ♥


När jag började blogga var det mitt sätt att ventilera. Jag skrev allt jag tänkte och allt jag kände och allt jag varit med om. Meningen var att få ur mig allt jag inte hade modet att säga till någon. Att prata med folk om saker är inte alltid så lätt och då kändes en blogg som ett bra alternativ. Inte trodde jag att någon skulle läsa.

Nu när läsarantalet har ökat har jag slutit mig mer och mer. Jag vågar inte längre skriva helt ärligt, vågar inte öppna upp på samma sätt. Jag kommer ihåg hur jag förr satt med en och samma spellista i öronen varje gång jag skulle uppdatera bloggen, denna lista, lyssnar även på den nu för första gången på länge. Men känner inte längre samma känsla i kroppen av att höra låtarna, och om det är bra eller dåligt, det kan jag inte svara på hur gärna jag än vill.

Trodde aldrig att jag skulle förändras såpass mycket att jag inte längre kan skriva. Jag finner inte orden längre. Jag vet vad min inspiration var förr, förutom musiken då, och när den biten är borta, så är även orden det.

Men grejen är den, att vinna lockar mig inte. För det är inte så jag växer, jag växer genom att gång på gång bli nertrampad av saker som är större än mig. Jag växer genom att bli tvingad att kämpa mig igenom saker, små som stora. Jag tar alla mina risker, gång på gång. För utan riskerna är jag ingenting.

Ohwell allt för mig, this shit is too deep. Min blogg kommer bli som vanligt när jag lär mig att hitta inspiration i något eller någon annan än den personen jag alltid hittade i förr. Och tro mig, jag ska få tillbaka orden. Just hang in there. Love ♥

Det är inte logik, det är kärlek.

Kategori: Allmänt

Haft en awesome helg som vanligt, först en ganska jobbig dag på praktiken i fredags pga trötthet och mensvärk, sen blev det chillkrök ett tag på kvällen sen hem med älskling och chilla med några polare. På lördag blev det dricka igen, med älskling ofc och ett antal bra vänner, riktigt kul kväll faktiskt! Speciellt att mina älskade Lina och Jonna kom dit ett tag ♥. Söndag blev bara chilldag med domme, käkade pizza sen somnade jag i hans knä medan han spelade hahah :) Imorgon blir det skola, men kan inte sova än så kommer vara lagom trött, but I'll survive.

Har inte mycket annat att säga, så cheers ♥