perfectlies

- my life, your entertainment

Erik Hassle - The Thanks i get

Kategori: Allmänt

I held your hand, is this the thanks I get?

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The dark hurts
My heart hurts
It all hurts

help me believe in anything

Kategori: Allmänt

En sak kan jag säga, love hurts. Men det visste ni väl redan? Ju mera jag tänker på dig, ju fler bergochdahlbarnor åker jag i. Mitt huvud snurrar och minnena gör mig alldeles tårögd.  Som en film så återspelas allt om & om igen. Men varje gång filmen spelas upp så kommer det nya meningar, nya bilder som jag glömt de andra gångerna jag sett den. Med hela soundtracket i öronen så kan jag bara blunda. Du vet inte vad du har gjort med mig, hur frestad jag är av att få dig att le igen, få känna dig, att bara få höra dig.. Du kan ta mitt hjärta, för jag behöver det inte längre.


Träffade två av Jonnys kompisar idag, daamn vad skumt det kändes. Första gick bra, kändes konstigt bara, men andra var som ett slag i magen, fick som en kall känsla i hela magen och bröstet, går inte att beskriva. Helskumt.
Just nu borde jag packa eftersom jag åker imorgon, men jag orkar verkligen inte. Vet inte ens vad jag ska ha med mig. Menmen, fixar sig nog, någon gång. Ciao.

jag har aldrig känt mig mer ensam..

Kategori: Allmänt

..och jag saknar dig mer och mer för var dag som passerar. Jag försöker tysta tankarna med falska skratt och brustna leénden men tanken av din saknade röst överöstar dem. Det känns som om tomrummet bara växer och växer, och vetandet om att det bara kan fyllas med ditt skratt skrämmer mig. Jag försöker att fylla det med något annat, allt jag kommer åt, men det lyckas bara töjas större.
Varenda tanke, rörelse. Jag gör ingenting utan tanken av dig i mitt huvud, inte längre. Som om jag äts upp inifrån, räddningen är sedan länge borta. Det finns ingen räddning, ingen lösning som skulle kunna driva dig tillbaka i mina armar. Inga ord i världen kan förändra dina känslor, men ändå slutar jag aldrig att söka efter dem. Som om jag letar efter hopp, en sista chans. Dock letar jag i ett svart hål, det finns ingen färg kvar här i mitt land av kuddar och anteckningsblock.

Ibland kan jag tro att jag är död inuti. Förr kände jag en livsgnista, med dig i min närvaro brann min passion, jag kände mig aldrig såhär borttappad. Men då levde jag också med dig och tryggheten du bär med dig. Dina armar omkring mig, åh dina underbara armar.. och vårat sätt, vi hade ett eget sätt som fick alla att tro att det var äkta, äkta för alltid..och du lurade inte endast dem, utan mig också. Du lurade mig med din lycka, som alla såg. Jag antar att du lurade dig själv på kuppen.
Jag är här nu, men morgondagen är som alla andra kommande dagar, osäker. Jag säger mina adjön för jag vågar inte lita på att jag finns kvar utan någonting att lita på, inte ens mitt eget sinne. Det finns ingen trygghet kvar, du drog ut allt. Jag klandrar dig inte, det var det rätta att göra. Jag kan ändå inte neka att jag önskar mig tillbaka de vi kallada vårat liv.

Och alla nätter vi låg bredvid varandra och pussade varandra godnatt. Alla nätter du sa så underbart att du älskar mig. Du sa att du aldrig skulle lämna mig, du lovade och självklart var jag dum nog att besvara löftet med ett likadant. Vad är meningen med löften och sådant nonsens? Allting kommer till sitt avslut. Allting tar slut, det är bara att inse att det inte är någon idé att neka den hemska verkligheten. Det är bara ord för stunden för att ge någon trygghet, men vad är då meningen med dom när tryggheten ändå rycks bort ifrån dig?
Löften är oftast tomma, för att få någon att le. Men vad är meningen med sådant? Leénden är falska.  Löften är tomma om dom inte är om småsaker inte en jävel egentligen bryr sig om. Vi finner alla ett sätt att hantera morgondagen, men vilka är vi när vi tvättar bort ytan på kvällen? Är vi dom vi ses som, eller dom vi vill vara?

Allt jag vet är att anledningen till att jag vill vakna på morgonen är det vaga minnet av sättet du tog andan ur mig. Så som du tog mitt hjärta som ingen annan tidigare gjort..och jag finner ingen mening med kärlek längre. Kärlek har alltid ett avslut. Desto längre man är lycklig, desto ondare gör det när allting når sitt avslut. Och inse fakta, allting tar slut. Så vad är meningen med det?
Vissa säger att man lär sig, man lär sig av livet och dess egenskaper. Man lär sig av sina tårar, minnen, och vänner. Man lär känna sanningen och man lär känna verkligheten.
Jag vet bara att jag vill inte lära känna mer av denna verklighet, det är sanningen om mig.


..och jag kan inte låta bli att bli tårögd, jag kan inte rymma ifrån klumpen som bildas i halsen och jag kan inte längre förtränga det faktum över hur mycket jag saknar dig. Jag fick så kort tid med dig, i jämförelse med evigheten vi lovade varandra. Men vad är löften om evigheten egentligen? Varför är man ens dum nog att avge ett sådant löfte? För evigheten tar slut som allting annat, den har tappat sin innebärd, för evigt är inte längre för evigt. För evigt "Jag kommer att älska dig för evigt", "vi kommer att vara vänner för evigt", "jag kommer för alltid finnas för dig". För evigt, för alltid, de finns ingen sanning i sådana ord längre. Man kan älska någon så länge känslorna finns där, man kan finnas för någon så länge man orkar, evigheten tar slut som allting annat, evigheten har tappat sin innebörd - som allting annat.

nejnejnej

Kategori: Allmänt

Jag lovade att aldrig aldrig aldrig bli kär igen, för att det alltid slutar på ett sätt,
och jag blev det ändå och på samma sätt slutar det alltid..


Det är obehaget som pratar, som skriker och river mig i håret.
Det är det som byggt väggarna omkring mig, som bäddat min säng och som viskar lögner rätt i örat på en tills man somnar.
Det som ätit upp ett helt självförtroende och spottat delarna rätt upp i taket
så jag kan se hur jag själv faller samman framför mina egna ögon.


Jag älskar dig, och jag älskade dig. Du var min räddare i nöden, en tegelsten genom mitt fönster som bildade sprickan jag kunde krypa ut ur för att få andas igen, du är andra hälften av mitt hjärta, du var min fristad, du är slutet på mitt bästa kapitel, ett sms på morgonen som gjorde dagarna lite ljusare, du är 10 månader av mitt förflutna och jag hoppas att du kommer att vara min framtid, på något sätt.

Men när jag tittar mig i spegeln så lyser din frånvaro och allting blir så uppenbart.


Om inte du kan älska mig, då kan ingen göra det.

sitting here in this lonely room

Kategori: Allmänt

Idag mår jag skit igen, inte så konstigt. Deprimerande väder, sitter helt ensam och har inte ett skit att göra. Skulle åka en snabbis till örebro för att köpa lite grejs till resan till västkusten, men det verkar inte bli av. Men vi får väl se.

Jag har ont i magen på ett sätt jag inte känner igen, och jag går runt med en stor klump i halsen. Hela mitt liv håller på att falla isär och jag försöker göra allt jag kan för att hålla fast i bitarna. Jag har aldrig känt så som jag känner nu, allt är helt nytt och jag vet inte hur jag ska hantera det. Allt jag behöver och allt jag vill ha, är allt jag inte kan få. Men, om jag inte kan få det så okej, det är 'lugnt'. Men han betyder fortfarande mest för mig, så jag vill förtfarande vara med honom. Även bara som vän. I can do this. Jag klarar inte av att försvinna helt ur hans liv, och jag vet att han inte heller vill att jag ska göra det. Så, det här är kanske inte det bästa enligt mig, men det är det smartaste just nu. Just friends, for the moment.

it's killing me to see you go after all this time

Kategori: Allmänt

And I can't,
Breathe,
Without you,
But I have to,
Breathe,
Without you,
But I have to.





Träffade Jonny idag, bara för att prata om hur vi egentligen vill ha det. Ärligt talat så pratade vi nog mer om annat än det vi egentligen skulle prata om. Men det var så skönt att träffa honom, även bara som vän. Han kan fortfarande få mig att le och skratta när jag är som mest ledsen, och hans leende gör det fortfarande omöjligt för mig att låta bli att le. Att jag vill ha honom tillbaka, det förnekar jag inte. Men att jag vet att jag fortfarande har honom som en vän, det är otroligt skönt. Trots att jag egentligen inte vill vara bara vänner, så vill jag inte att han ska försvinna ur mitt liv. Så det vi kom fram till var, att vi ska försöka snacka som vanligt, träffas ibland och så, så får vi se vad det leder till. Allt jag vet, är att jag är villig att ge honom all den tid han behöver. Jag kommer inte vänta föralltid, men just nu gör jag det. För en kille som honom, är värd all väntan. Speciellt efter allt vi har gått igenom.

this isn't me

Kategori: Allmänt

Jag känner inte igen mig själv längre. Jag har alltid varit den tjejen som ramlat, rest sig upp och gått vidare på en gång. På mindre än en dag. Så fort något hemskt har hänt, så är jag ledsen och gråter under några timmar, sen är det klart. Men nu? Ohmygod vad stor skillnad det här. Det märks att det han&jag hade var något speciellt. Så fort jag ser en bild på honom blir jag ledsen. Så fort någon nämner hans namn blir jag ledsen. Så fort någon frågar något om honom blir jag ledsen. Allt påminner om honom. Nästan alla låtar, mitt rum.. Var i arboga och handlade inne på ica idag, och allt jag kunde tänka på var alla gånger vi varit där för att köpa dricka och godis att tjocka oss på. Det var som att jag kunde se oss stå där. Så glada.. Så glad som jag alltid har varit med honom.

Vi gjorde inte mycket tillsammans, mest mys med film och så.. Men att man kan sakna det så mycket.. Bara att ha hans armar runt mig, det är nog det jag saknar mest av allt. Hans kramar, hans närhet, hans kyssar. Det går inte ens att beskriva känslan han hela tiden fick mig att känna. Och just nu skulle jag ge allt för att få känna så igen, bara för en liten stund.

jag gjorde en miljon misstag, det största var att förlora dig

Kategori: Allmänt

Att bli lämnad är nog en av dom mest effektiva bantningskurerna. På knappt två dagar har jag gått ner 2 kg. Inte helt okej egentligen men vafan, är man inte hungrig så är man inte. Har ätit enbart två såna där småå youghurt förpackningar och en pytteliten portion mat sen i söndags. Konstigt egentligen att jag inte är hungrig. Att han lämnade mig har inte bara påverkat mitt hjärta och huvud, nejnej, hela min kropp är ur fokus och inget är som det ska. Helt sjukt egentligen. Sen kan jag inte fatta att det bara har gått två dagar.. Jag vaknade imorse och var helt säker på att det var torsdag.. Kolla på mobilen och såg att det bara var tisdag.. Jaja, ska ta och gå ut och gå i det fina vädret en stund, få ur lite tankar ur huvudet.


Jag är inte rädd för att dö, men jag är rädd för att vara utan dig.

jag behöver dig, jag behöver den trygghet jag alltid har känt med dig..

Kategori: Allmänt

du läser antagligen inte det här men. du ska bara veta hur svårt det är att låta bli att smsa eller ringa till dig. jag vet inte hur många gånger jag har sträckt mig efter mobilen dom senaste timmarna, bara för att sedan komma på att jag inte kan höra av mig. jag är ledsen och känner mig helt förstörd och behöver prata med någon, men den enda jag vill prata med är dig. den enda jag inte kan prata med..


Jag vet inte om jag hoppas i onödan, men det är hoppet som håller mig vid liv känns det som. Jag känner mig som en zombie ungefär, jag lever, men ingenting spelar någon roll liksom. Allt jag kan tänka på är om jag kommer få tillbaka honom, vad jag har gjort för fel, hur jag ska klara mig utan honom, hur han känner sig just nu. Om han är ledsen, eller om han bara är glad att slippa ha mig i sitt liv. Jag vet ingenting. Jag vill verkligen inte vara utan honom, jag älskar honom så otroligt mycket. Mer än någon anar.. Jag hoppas och väntar hela tiden på att han sla ringa eller smsa, men jag vet samtidigt att det inte kommer hända.. Smsade lite med honom ett tag förut, och det kändes som att allt hopp kom tillbaka för ett litet tag, jag var nästintill glad ett tag. Men nu, är det som bortblåst. Jag vet inte vad jag ska göra.. Allt jag vill är att han ska vara glad, och är han inte det med mig så är det bara att försöka acceptera det. Men jag är långt ifrån redo att ge upp om honom.. Jag tänker inte ge upp än.

jag känner mig äcklig, ful, misslyckad och oönskad

Kategori: Allmänt

I feel like I am made of glass. And at any moment, all my pieces could shatter and break. It's always easier to blame other people isn't it? It would be easy to say that he did this to me, that he became such a part of my soul, that his departure from my life sent me spiraling out of control. And maybe to an extent that's true. There's no doubt that I gave my heart to a boy who ran so far away with it that I'm not sure it will ever really come back. But to put all that blame on him would be naive, and I would never want to flatter him in that way. The truth is, I was broken before he came barreling into my life. And now that he's gone, I'm just one step closer to shattering. My problem isn't making someone else fall in love with me, it's falling in love with myself. I've struggled for years to be happy with who I am, and I made the mistake of letting someone else try to make me happy, make me more alive. But how can I fault someone for falling out of love with me, when I have never even loved myself?


Det sägs att tiden läker alla sår. Det kanske är rätt, men just nu känns det som att tiden har stannat och mina sår blir allt djupare. Säger som Jonna, jag tror man kan hinna dö innan såret är läkt. Man lever inte längre än hjärtat orkar.


Du rensade min luft, du gav mig nya andetag, du gav mig ny styrka när jag kände mig svag. Du lärde mig att stå ut och tro på mig själv, du måste veta att jag älskar dig.
Det blir inte alltid som man tänkt sig.

i can't do this. i don't want to do this.

Kategori: Allmänt

Jag klarar inte av det här. Jag klarar inte av att plocka ihop hans kläder. Jag klarar inte av att byta bakgrundsbild på varken mobilen eller datorn. Jag klarar inte av att radera hans spellista från spotify. Jag klarar inte av att ändra min skärmsläckare. Jag klarar inte av att ta bort hans namn ifrån msn, bdb eller fb. Jag klarar inte av att lägga undan nallen jag fått från honom, den ligger kvar på sin plats i sängen. Fattar inte hur det kan vara så svårt. En del av mig vill radera allting för det gör så jävla ont att se det. Men en desto större del av mig vill göra allt för att ha honom kvar i mitt liv. Jag mår inte bra, och just nu, känns det som att jag aldrig kommer göra det igen. Jag har sagt det så många gånger, ett liv utan honom är ett liv utan mening. Och det är nu när jag är utan honom, som jag inser hur rätt jag har haft hela tiden. Alla minnen snurrar i huvudet, och jag börjar gråta av minsta lilla tanke. Speciellt av den tanken att han inte är det minsta ledsen alls.

speechless

Kategori: Allmänt

i don't know what to say.. kan inte tro att det händer.





12/9-09 - 25/7-10, bästa tiden i mitt liv.
jag älskar dig

jag har sagt det förut, du är den enda jag behöver

Kategori: Allmänt



Jag har bara lust att gråta, och jag blir tårögd så fort jag tänker på att en dag så försvinner han i från mig. Det var så säkert förut, vi hade varandra, det var vårt liv och det skulle vara så föralltid. Nu känns det som att det kan ta slut när som hellst, att vi bara kan försvinna ifrån varandra bara sådär helt plötsligt.

Det är egentligen helt otroligt att det blev han och jag från första början, att allt började med hur snäll han var mot mig, och sen ledde det till veckor, månader och snart förhoppningsvis ett år. Att något så litet, kan bli så stort, att något som inte ens finns, kan bli något. Han och jag, vi blev en tillsammans. Gud vad jag älskar han. Han är både min pojkvän, bästa vän och bror, det känns verkligen som det och det har det alltid gjort. Texten känns helt meningslös för jag kommer inte fram till något, jag är helt tom, men ändå så full av en massa känslor som jag bara inte kan få ut i ord.

sometimes, you have to be able to sacrifice something

Kategori: Allmänt

Jag vill ha dig här. Punkt.

you said it yourself, we need some time apart

Kategori: Allmänt

Jag är så otroligt pigg just nu, vill egentligen (faktiskt) bara lägga mig ner i sängen och somna, men jag somnar juh fan inte. Det som är det värsta med att ligga vaken med Jonny tills 4-6 på morgonen.. Men, nu är jag utan honom så varför inte ta chansen att sova? Näe, för jag är för pigg. Nyss kollat på film, uusch vad den var braa. Sån filmer som bara är bra när man är ensam skulle jag tro men iallafall. Well, Jonny är hemma och lanar med sin boytoy just nu iallafall, sådär lagom kul att inte ha någon kontakt eller något för nääe han spelar wow! Så viktigt(: Menmen, jag överlever, inga problem;) Ska lägga mig och kolla på How I Met Your Mother nu så får vi se om jag kan somna någon gång! Stooor puss till er alla:d♥





i actually had a great time that night

keep on looking, from left to right

Kategori: Allmänt

I guess she's alright, if perfection is what you like.

Ooh, ooh and I'm not jealous, no I'm not.
Ooh, ooh, I just want everything she's got.
Ooh, ooh you look at her so amazed.
I remember way back, when you used to look at me that way.

Tell me, what makes her so much better than me?
What makes her just everything, that I can never be?
What makes her your every dream and fantasy?
Because I can remember, when it was me.

And now you don't feel the same, I remember
you would shiver everytime I said your name.
You said nothing felt as good as when you gazed
into my eyes. Now you don't care I'm alive,
how did we let the fire die?

Är jag verkligen värd att vara såhär lycklig ?

Kategori: Allmänt

Du vet exakt hur du ska vara emot mig. Du vet hur du ska röra mig, få mig att le, hur du ska tala till mig och hur du så lätt kan få mig på fall. Du vet vem du ska vara för att få mig att skratta, vilka ord som får mig att rodna och vilka skavanker du inte borde nämna. Du vet det mesta om mig, och lite därtill. Du vet vem jag är, du vet att jag är en tjej du kan få på fall endast för att du vet hur du ska vara mot mig. Du vet att det enda som krävs är att vara du.




Jag älskar dig, Jonny Eriksson, och jag har aldrig varit så lycklig som när jag är med dig♥
Du är bäst, och det mest värdefulla jag har♥

but that's alright, 'cause i like the way it hurts

Kategori: Allmänt

Lan hos bby, skiftar mellan riktigt kul och dötråkigt, hahah. Men så kan det vara ibland, bättre än att sittta ensam iallafall;) Men så jääävla varmt, var uppe på stan och käka pizza nyss och jävlar jag höll på att smälta bort, no joke. Så blir nog snart att gå ut och slänga sig i poolen:D Blir man lite svalare ett tag iallafall. Inte ens kul just nu, hahaha. Och imorgon blir det örebro med älskling, shoppa en snabbis sen käka och så. Härligt enligt mig, sen får vi se vad han tycker. Det där med att gå i affärer är juh inte riktigt hans grej;) Aja, har inte mycket mer att skriva så, PUUUSSS! ♥



Jonna, i miss you<33

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Kategori: Allmänt

Känns rätt skit vilken uppfattning en del folk har fått om mig senaste tiden, inte ett dugg kul att höra vissa saker. Jag vet varför, men alla gör misstag och dumma saker. Vissa är bara värre än andra. Men man kan inte döma en person på grund av en enda grej. Det som har hänt har hänt, och det finns inget jag kan göra för att ändra på det. Jag kan inte resa tillbaka i tiden, även om jag gärna skulle vilja. Jag kan inte ändra på det, och jag kommer inte heller göra om det.

Jag har redan ångest och mår dåligt över det, så jag behöver inte erat skitsnack.

you say you dream of my face, but you don't like me, you just like the chase

Kategori: Allmänt

Beslut. Att ta beslut. Att ta vettiga beslut. Att ta rätt beslut. Att ta något beslut överhuvudtaget faktiskt. Går väl lite sisådär på den punkten kan man säga. Jag vill nästan göra sådär som dom gör på tv - blunda och peka. Enkelt, klappat och klart på ett ögonblick!

Men näe.
Så funkar det inte. Såklart.

yeah

Kategori: Allmänt

play the moment, pause the memories, stop the pain and rewind the happiness.

waka waka

Kategori: Allmänt

love, oh love

Kategori: Allmänt