perfectlies

- my life, your entertainment

i need you to tell me if i'm not it

Kategori: Allmänt

Jag vill vara tjejen du älskar mest i hela världen, hon som alltid kan få dig att le och skratta oavsett humör, hon som alltid är finast i dina ögon, hon som får dig att le av blotta tanken på hennes ansikte eller namn, hon du vill dela resten av livet med. Jag vill vara "flickan i ditt liv", såsom du är killen i mitt. Den där känslan man får med bara en enda person, som jag aldrig fått med någon innan dig. Det har inte känts såhär förut, det har inte känts som hemma innan dig. Jag vet att det är lätt att säga, men det är svårare att känna på det här sättet. När du är glad, så fylls hela min kropp med en varm fussig känsla. När du är ledsen, känns det som att ett hål har slagits ur mitt bröst. När du ler, kan jag inte sluta le. När du gråter, kan jag inte låta bli att gråta.

Det känns som jag har känt dig föralltid, samtidigt som tiden med dig har gått så fort. Om 12 dagar har det gått 10 månader sen det blev du&jag, om 7 dagar har det gått 10 månader sen första kyssen. Av någon anledning kan jag inte glömma alla gånger vi träffades i början. Jag kommer ihåg vad vi pratade om, jag kommer ihåg att din mamma kom in i ditt rum när vi låg i sängen och frågade om jag tyckte att du var söt och om jag gillade dig, hahah. Hur pinsamt jag tyckte att det var för jag ville så gärna säga att ja, han är otroligt söt och jaa, jag gillar honom, men jag vågade inte. Jag kommer ihåg första gången vi träffades i detalj, jag var så blyg. Sa knappt hej, kunde inte få fram ett ord, sen var jag tyst tills du gick, då vågade jag prata igen. Som att luften kom tillbaka ner i mina lungor igen. Trots den pinsamma tystnaden mellan oss, så kunde jag knappt vänta på att få träffa dig igen. Du gjorde sånt intryck, utan att ens säga någonting. Och jag har aldrig varit med om något liknande.

Skulle kunna skriva hur länge som helst, kommer ändå inte komma fram till något vettigt.

Tre ord,
Jag älskar dig♥



it's like an angel came by and took me to heaven,
'cause when i look in your eyes, it can never be better,
i'll never let you go.. i've got my favorite boy.

i hope you're thinking of me..

Kategori: Allmänt

Jag kanske inte är världens bästa ibland, ingen kan vara det jämt. Jag kanske inte alltid ställer upp för dom som behöver, för det är väl ändå jag som ska gå först? Och kalla det ego, men så är det genom mina ögon i alla fall. Känner inte jag för att ställa upp för någon så är det så. Och jag vet, jag har inte varit världens bästa och det är jag medveten om. Men jag minns även alla stunder på nätterna som jag suttit vaken och försökt tröstat dig med mina ord. Jag minns, och jag hoppas att du också gör det.





maybe i'm to blame but i put my heart above my head

now here we are

Kategori: Allmänt

hey, slow down, what do you want from me? yeah, i'm afraid

Kategori: Allmänt

Har verkligen ingenting att skriva längre, och det märks både på inläggen, kommentarerna och statistiken. Men that's life, det är sommar, jag chillar och gör inget speciellt atm. Det mesta står stille eller rullar på som vanligt. Olika beroende på dagar så. Oh, well, väntar på att älskling ska komma hem från sitt sommarjobb nu, och han slutar runt fyra någon gång så inte jättelångt kvar, myys♥ Sen får vi se vad som händer, huhu.

Men ah, finns inget värt att skriva, pusshej.

you see me rollin'

Kategori: Allmänt

Fredag:D = Jonny ledig så man kan vara med honom hela dagarna(a Sen blir det nyköping imorgon;) sooft! Sen får vi se vad mer som händer. Men yeah, pusshej på er♥

i'm so sorry

Kategori: Allmänt

Sitter och darrar för anledningar jag fortfarande inte förstår mig på. Känns som att hela kroppen säger emot och jag tappat spåret, igen. Ni vet när man bestämmer sig totalt för att göra något och hålla sig inom ett par speciella ramar? Man lovar sig själv, lovar sig själv och andra, sen sitter man där ett tag senare och valsat iväg åt helt fel håll ändå. Vill bara försvinna. Vill bara ha en liten paus från allt. Jag har gjort det jag alltid lovat att aldrig göra.


jag vet att jag är en idiot, och hela staden vet vad jag gjort

'cause it's over now

Kategori: Allmänt

Detta inlägg blev av någon anledning bara sparat som utkast, antar att jag hade lite bråttom. Skulle iallafall ha publicerats Fredag 11/6 -10.





Tackar för dessa åren, till vänner så som folk man har glidit ifrån. Till de jag känt sedan dagistiden, till folk som jag inte kommit nära förrän någon eller några månader tillbaka. Det är blandade känslor det här, jag har under hela nian tänkt på hur skönt det ska bli att få sommarlov och sedan börja gymnasiet, att det ska bli så grymt lättande att få komma in i lite nya rutiner, men nu när man faktiskt insett att man ska skiljas ifrån en massa och att många går skilda vägar, är det minst sagt tungt.

Jag tackar i alla fall er alla, och önskar er stort lycka till på gymnasiet. Ni har alla något unikt!

everything isn't going according to plan

Kategori: Allmänt

Inte skrivit på ett tag så blir en snabb summering..

Fredag - Skolavslutning, åkte vagn genom stan, firade Jimmys student, på kvällen blev det att dra till en av Jonnys kompisar, började bra, slutade riktigt jävla dåligt.

Lördag - Firade mamma som fyllde år, annars inget typ.

Söndag - Var bara med Jonny och tog det lugnt typ.

Idag - Ingen aning, Jonny jobbar och jag har inget att göra

it's been too long!

Kategori: Allmänt

ett sak till, jonna, nu får vi ta och styra upp det här hörru! Känns som att det var jättelänge sen vi träffades så nu får vi fan skärpa oss och sluta snacka om att träffas och sen inte göra det♥  i miss my best friend♥

i can make your bed rock ;)

Kategori: Allmänt

Blev ingen skola, verkligen ingen ork, känns som att jag håller på att bli sjuk så kändes bäst att stanna hemma och vila så jag inte blir sjuk tills imorgon. Sista skolavslutningen med klassen, 10 år tillsammans, och nu är allt slut. Sjukt är exakt vad det är. Det här sommarlovet känns underbart, men hemskt och konstigt på samma gång. Underbart på grund av ledigheten och att jag kommer spendera det med världens underbaraste kille♥ Hemskt och konstigt för att man inte kommer börja igen i höst med samma klass man har gått med i 10 år. Ny skola, ny klass, samma stad.

Imorgon kommer det vara mycket blandade känslor, inget snack om saken! Men en sak är säker, jag ska ha kul. Bara leva livet och vara lycklig! Jag är taggad redan nu så imorgon köör vi! :D

you hide behind your attitude

Kategori: Allmänt

Chill dag, operation dagsverke så i princip ledig. Tog lång sovmorgon sen åkte jag till älskling och hjälpte honom med engelska, däckade i 1,5 timme, sen chill. Och nu saknar jag honom redan, men vi ses nog imorgon iallafall, så det är nice;) Lärarmiddag imorgon, heheh, i'm gonna look like shit! Försöka fixa skjuts dit bara iochmed att jag är ganska osäker på att jag har skjuts just nu.. Eheh, får snacka med någon i klassen imorgon!


Jaja, sova nu snart, puuuss.

jag är långt ifrån redo att lämna er

Kategori: Allmänt

Har sista veckan med 9D framför mig nu, fy i helvete vad det känns konstigt. Så underbar klass finns bara inte och det känns omöjligt att kunna få samma stämning i en klass senare. Vi är verkligen som en stor familj, har haft en del bråk, men allting har alltid löst sig förr eller senare. Konstigaste är att det är nu sista terminen jag verkligen har börjat trivas med alla i klassen, folk jag knappt pratat med förut har jag kommit så mycket närmare. Helsjukt, jobbigt men underbart. Kommer verkligen sakna klassen. Killarna som brottas i korridoren, alla tjaffs med olika vikarier vi har haft. Resan till tyskland (dom som nu var med där), Stockholmsresan nu i 9an; springa runt inne på lustiga huset och skrika "ARBOGA, ARBOGA, ARBOGA!", alla kvällar vi har grillat ute i lunger, allting.


Jag kommer sakna er<3




Bilder kommer någon annan gång på facebook:*

i know she knows

Kategori: Allmänt