perfectlies

- my life, your entertainment

only know you've been high when you're feeling low

Kategori: Allmänt

Älskling la sig i sängen och ville sova i en timme, för sisådär 2,5-3 timmar sen. Sen vägrar han gå upp när jag försöker övertala honom, så här sitter jag i soffan och chillar galet och lyssnar på denna grymma cover! 
 
 
Så nu tänker jag faktiskt göra chips och dipp till mig själv som vi egentligen skulle äta tillsammas och mysa framför en film, han får skylla sig själv när han sover :3 Asvärd uppdatering, eller inte. Men jag har tråkigt!
 
Later bitches! ♥

My feelings? Oh, don't worry about them.

Kategori: Allmänt

..Nobody else does.
 
 
Har börjat inse att jag är en väldigt hatisk människa. Litar inte gärna på någon och har så jävla svårt att släppa in människor i mitt liv. Det är inget jag tar lätt på och det krävs väldigt mycket för att förtjäna en plats nära mig. Om jag inte känner någon så tar jag ofta för givet att dom inte går att lita på, och jag öppnar inte upp mig för fem öre för dessa människor. Jag blir ofta sedd som blyg och ointresserad då jag inte gärna tillför mycket i konversationer med folk jag inte känner att jag kan prata öppet med. 
 
Det fanns en tid då jag var alltför blåögd, jag litade på alla som sa dom fem orden "du kan lita på mig" men jag blev även huggen i ryggen alltför många gånger. Det fanns ingen som kunde hålla sitt ord och som jag verkligen kunde lita på i slutändan. Därför har jag nu blivit sånhär. Jag kan räkna dom personer jag litar på fullt ut på en hand. Jag vill inte heller släppa in nya människor i mitt liv längre, jag låter nästan ingen lära känna mig på samma sätt längre. Allt detta på grund av att jag fick lära mig att inte lita på folk det svåra sättet. Det har lärt mig att lita på min magkänsla när det gäller nya människor, vilket ofta leder till svårigheter i andra relationer. Då jag i vissa fall inte klarar av den andra personens vänner. (Nu pratar jag inte bara om "pojkvän/flickvän relationer" utan även vänskapsrelationer, så att ingen fattar fel.) 
 
Jag tar också väldigt starkt på löften, vilket har ledit till problem det med. När någon lovar mig något så förväntar jag mig att dom ska hålla det löftet, oavsett situationen. Men alltför många gånger så har löften blivit brutna, och alltför många gånger är det jag som har stått kvar sårad. Det antalet vänner jag verkligen litar på blir bara mindre och mindre.
 
A promise is a promise, no matter what.
 

Sitter just nu med en oförklarlig klump i magen och känner att det är dags att avsluta nu. Jag har fått skrivit av mig, det var allt jag behövde.
 




Jag signar ut.

mirror, mirror

Kategori: Allmänt

Ryggproblem kan vara det värsta som finns, no joke. Kämpat mig igenom hela dagen med en smärta liknande nackspärr på ena sidan av nacken som sen strålar ner i hela ryggen. Har smörjt in mig med liniment och tagit värktabletter men inte funkar det inte! Men skönt med linimentet i alla fall för man får så mysig kall/varm känsla hahah :3

Nu tänker jag fixa en stor kopp te och mysa ner mig under både filt och täcke och kolla på någon mysig film eller kanske några nya serieavsnitt, we'll se. 
 
Love ♥

Sova var det ja..

Kategori: Allmänt

För ont för att sova. Saknar min älskling lite lagom mycket också om man säger så, behöver min gos!

Ska försöka däcka till en tråkig film, värsta är att den verkar bra.. Aye, skadar inte att försöka.

Heartbeats

Kategori: Musik

 
 
So we're done? This the real shit?
We used to hold hands like field trips
I'm a jerk, but your dude is a real dick
I read his post on your wall and I feel sick
He ain't cool, he ball and all that
But he just a fake nigga who blog in all caps
You coulda wait to date
I'm going straight for your thighs like the cake you ate
I give a fuck about the niggas that you say you hate
You know that I'm the best when I'm a fake?
I'm the best that you had, face it
J and keyshia are related, racist
I give you money, then you burn it, like you made off
She ain't a killer, but she'd fucking blow your head off
I know he wondering, "what the fuck you hiding?"
That we dated like raps about bin laden
Ayo, fuck this
Are we dating? Are we fucking?
Are we best friends? Are we something in between that?
I wish we never fucked, and I mean that

- But not really, you say the nastiest shit in bed and it's fuckin' awesome

Sleepless.

Kategori: Allmänt

That feeling när man har så ont i kroppen att man inte ens kan sova för att hur man än lägger sig så gör det för ont. Är i desperat behov av en ordentlig massage för att mjuka upp hela ryggen. Känner spänningarna hela vägen från svanken upp genom hela ryggen och nacken och ut i axlarna, inte skönt kan jag lova. Det där med stress verkar påverka mig mer än jag vill erkänna.

Glad att jag har min fina älskling som gett mig jätteskön massage ett antal gånger i alla fall, önskar bara att det hjälpte längre än fem minuter efter han slutat. Har alltid haft problem med muskelknutar och liknande i ryggen men nu är det värre än vanligt och det börjar bli outhärdligt. Har nog aldrig varit så illa att jag verkligen lidit av det förr. Dags att gå till en riktig massör kanske.

Det är egentligen helt sjukt hur psyket kan påverka kroppen så mycket. Dessa ryggproblem kan inte komma från något annat än alla psykiska påfrestningar jag varit med om senaste tiden. Jag behöver lära mig att slappna av och inte gå på helspänn hela tiden, all stress och oro måste försvinna för att jag ska kunna bli bra igen.

Jag kan skriva i en evighet just nu, men sanningen är att ingen orkar läsa. Så jag ska försöka så gott jag kan att somna nu. Sen kanske jag skriver imorgon igen, eller så gör jag inte det. Only time will tell.

the funeral

Kategori: Allmänt

Idag kommer bli en tung dag. Martina kommer hit runt klockan ett sen beger vi oss vidare till kyrkan för att gå på Christers begravning. Och usch vad jag hatar begravningar, men det är fint ändå. 
 
Idag minns vi. Vi ska fylla dagen med både skratt och tårar, tillsammans, precis som vi gjorde dagen det hände och även dagarna efteråt. 
 
To live in the hearts of those we love is never to die.
 
 
Senare kommer min älskling hit, och fan vad jag behöver honom just nu. 
Han är det absolut bästa som någonsin hänt mig, och jag har fortfarande inte riktigt förstått att han är min. Kommer nog aldrig förstå det heller. ♥

Hollywood Undead - Levitate

Kategori: Musik

 
 
You know, I can take you straight to heaven if you let me
You know I, I can make your body levitate if you let me

God damm you're beautiful.

Kategori: Allmänt

I get weak in the knees
Fall head over heels baby
And every other cheesy cliche
Yes I'm swept off my feet
Oh my heart skips a beat
But there's really only one thing to say:

God damn you're beautiful
To me, you're everything.

5/9-12 - lyckligaste dagen i mitt liv.
Jag älskar dig så himla mycket älskling <3