perfectlies

- my life, your entertainment

weekend!

Kategori: Allmänt

Har haft en grym midsommar helg! Fetaste midsommaraftons kvällen på länge, inge snack om saken! Åkte ut på en ö till en kompis sommarstuga och drack gott, pratade om allt mellan himmel och jord och hade det allmänt bra. Tror alla som var där var nöjda med kvällen faktiskt. Allt hände verkligen den kvällen, så sjukt kul. AP ramlade i vattnet, Elin blev attackerad av en svan när hon badade, vi grillade, åt sill, drack en snaps efter an annan, satt och hade allsång till både bra och dåliga låtar och levde livet! Skulle däcka där egentligen men var så kaos med sovplatser, så jag drog hem och fick mysigt sällskap med mig hem! Så det blev en grym kväll och lördagen likaså. Vi åkte in till stan och käkade pizza och sen träffade jag Niklas och massa folk på stan, sen drog Niklas men jag stannade kvar med Oliver och Agnes bland annat. Sen hem till "mitt nattsällskap" och chilla där ett tag. Rev tapet och diskade, snäll som jag är!

Idag mådde jag däremot inte helt på topp eftersom jag fortfarande är sjuk. Ska försöka ta mig in till vårdcentralen imorgon och kolla upp örat, känns inte okej att det fortfarande blöder lite då och då. Så idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, kollat på Lejonkungen 1&2, Up och andra tecknade filmer hela dagen haha! Myys. Har även kollat runt efter soffa till lägenheten sen och har hittat några intressanta så det kan nog bli av att köpa någon av dom, börjar bli dags nu, så ska diskutera det med min kära mor och far imorgon. Längtar så mycket över samtalet att jag kan komma och hämta nycklar till lägenheten så det är sjukt! 

Nej nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova så att jag orkar iväg till vårdcentralen imorgon om det blir så att jag ska åka in! Godnatt sweeties ♥

sjuk, sjukare, sjukast

Kategori: Allmänt

Usch och fy. Är sjuk som en jag vet inte vad och är i princip sängliggande. Jag får panik! Är verkligen aldrig hemma längre än en dag utan att träffa människor, men nu så! Känns hemskt att säga men har en känsla av att midsommarhelgen kommer bli lugn, tyvärr. Men vem vet, jag kanske frisknar till helt plötsligt under natten eller så ;) Hoppas går juh i alla fall! Ska försöka ta mig ut i solen ett tag och se om jag är varm eller kall idag, jävla feber! Antingen fryser jag hur varmt det än är eller så smälter jag bort hur kallt det än är, så jäkla härligt! 

Menmen, ut nu! Skriver kanske senare, cheers!

not sure if I like him, or just horny

Kategori: Allmänt

Chillat galet i Götlunda hela dagen, fuck life! Menmen skönt att bara ta det lugnt ibland, trots att detta ställe är så otroligt tråkigt. Men imorgon blir det in till stan, och ska förhoppningsvis få bota min Jonna-abstinens genom att träffa henne och fika, saknar min bästa brud! Sen funderar jag på att springa in på tatueringsstudion och snacka lite om en speciell tatuering! Fast den tatueringen blir dock hemlig ;)

Sen måste jag nästan börja packa snart, inte långt kvar nu hih! Sjukt taggad och går varje dag och väntar på ett samtal om nycklar och tapeter och allt sånt fix. Måste hitta en soffa också som jag kan köpa, fett niiice. Åhåhåh, nej nu ska jag ut och ta luft sen ska jag sooova, pöss! ♥

don't tell me who I am and who I'm supposed to be with

Kategori: Seriösa texter

Jag vill inte ha någon som är "perfekt". Jag vill ha någon som är full av liv. Någon som inte är rädd för att leva livet till fullo, som gör vad han vill trots konsekvenser.

Jag är trött på perfekt. Jag är trött på att alla ska vara så perfekta och vanliga för att accepteras. Vem vill vara en vanlig, tråkig människa hela sitt liv? Ta risker, ta chanser. Gör något dumt någon gång då och då, provocera resten av världen och ha kul. Var dig själv utan några hämningar. Var ärlig mot dig själv och lura inte dig själv att du måste vara som alla andra för att ha ett bra liv. Livet är för dyrbart för att leva efter andra människors syn om vad som är rätt eller fel. Bara du själv kan avgöra vad som är rätt för dig, ingen annan kan berätta det för dig. 

Jag har alltid velat ha den där perfekta pojkvännen, en sån som man bara ser i romantiska filmer. Men jag vet inte vad som har hänt, något har helt ändrat min syn på det. Visst, jag vill ha en kille som alltid kan få mig att vara glad, som alltid behandlar mig rätt och som jag kan lita på till 140%. Men jag vill ha mer än det där "perfekta" som alla drömmer om. Jag vill ha en kille som kan få mig att totalt glömma bort mitt förflutna, en kille som kan bortse från alla mina misstag och snesteg. Jag vill ha en kille som har levt livet och överlevt att berätta om det. Någon som har sett både det bra och dåliga i livet, och sedan valt att välja den bra sidan.

Det förflutna betyder ingenting för mig och jag dömer inte heller någon för vad dom har gjort förr. Visar dom för mig att dom faktiskt kan skärpa till sig för någon eller något, så förtjänar dom all respekt dom kan få. Det är såna människor som verkligen får min respekt. Som levt igenom skiten och står för vad dom gjort tidigare, men samtidigt inser dom själva att det kan ha varit dumt. Men äsch, man lever bara en gång och så länge man kan stå för vad man har gjort så fuck it.

Var ärlig, ljug inte för att verka vara bättre än du är. Var dig själv utan undantag. Då kommer du förtjäna min respekt, och säkert flera andras. Men för att få i alla fall min respekt, då måste man kunna visa vem man verkligen är. Hur man tagit sig dit man är idag och vad man gått igenom för att komma dit. Så länge man är ärlig emot mig så spelar det ingen roll vad man gjort tidigare och vilken sorts person man har varit, det gäller bara att man kan stå för det och inte ljuger om det. 

Jag älskar ärlighet, och jag kommer alltid ha respekt för folk som kan vara ärliga oavsett sitt förflutna. Precis som att jag alltid kommer vara ärlig om mitt, jag har gjort mina misstag - inga större dock - men jag står för dom små skitsakerna jag har gjort. Ställ en fråga till mig och du får ett rakt och ärligt svar, inga undantag. Precis som jag förväntar mig att jag får ett rakt och ärligt svar från dom personerna som jag ställer frågor till.


Slutsatsen - sluta försöka vara så jävla perfekta, ingen är perfekt och alla har bagage kvar från ett gammalt liv, det gäller bara att hitta en person som accepterar det och hjälper en att bära det.



Sometimes people who are miles away can make us feel better then people right beside us.

Kategori: Allmänt

Helt underbart att komma hem och vara svinhungrig, sen kommer man in i köket och ser att det står mat och väntar på en! Fördel med att bo hemma! Slängde dock i mig maten alldeles för snabbt så är helt död nu, sitter i kökssoffan och myser med min älsklings vovve och ska orka mig ut och gå.

Annars rullar allt på som vanligt, är i stan och chillar runt mer än jag är hemma just nu, men det är nice. Haft en riktigt kul dag idag faktiskt, kallt och jävligt nu på kvällen men skönt ändå. Fett softa människor att chilla runt med och riktigt jävla underbart väder var det ett tag. 

Men nuuu ska jag ut på en kortpromenad med hundarna sen ska jag mysa ner mig i min säng med min älskade vovve ♥
Cheers!

When you're ready, just say you're ready

Kategori: Allmänt

I've asked about you and they've told me things
But my mind didn't change, I still the feel the same
What's a life with no fun? Please don't be so ashamed
I've had mine, you've had yours, we both know
I've asked about you and they've told me things
But my mind didn't change, I still the feel the same
What's a life with no fun? Please don't be so ashamed
I've had mine, you've had yours, we both know




Har nog haft dom mest förvirrande två dagarna i mitt liv nu. Väldigt bra dagar, men väldigt förvirrande samtidigt. Menmen, som jag har sagt många gånger förut så ska jag tänka på mig själv och göra det som känns bäst för mig och inte tänka på vad någon annan tycker. Fick höra en hel del som gjorde mig väldigt glad i måndags, men det verkar vara som bortblåst redan. Men det är sånt som händer och det är bara att ta det lugnt och leva livet. Om 2,5 vecka så flyttar jag, och även om lägenheten kommer vara kaos till en början då jag inte har möbler osv än så kommer det kännas underbart. Så länge jag får dit en säng, kläder, dator och mat att fylla skåpen med så är jag asnöjd. Allt annat löser sig allt eftersom!

Nu flyger snart telefonen i väggen så lika bra att jag går och lägger mig, g'night!

can you blow my whistle baby?

Kategori: Allmänt

Vad heter du? felicia lind
Vilket stjärntecken är du? lejon
Vilken årgång är du? 1996
Vart bor du? arboga
Vilken skolklass? 9b på gäddgårdsskolan
Vad vill du bli när du blir äldre? frisör
Hur lång är du? 176
Hårfärg och frisyr? ljusbrunt, en bulle ;p
Ögonfärg? Blå
Mest nöjd med? läpparna, ögonen, rumpan ;)
Minst nöjd med? oj de är så mycket att jag seriöst skulle kunna skriva en bok :p
Har du några piercingar/tatueringar? 6st i öronen och naveln
Favorit färg? rosa, heheh
Vad heter din farfar? kalle
Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? nycklar, headset, pengar
b) Jobbväska just nu?
c) Handväska eller liknande just nu? en massa saker :p
Vad är du beroende av? Choklad och killparfym ;D
Vilket land kommer du i från? De landet du inte kommer ifrån ;p ne men sverige
Vilken sorts lipsyl använder du? olika
Vad tror du på? Gud, Bättre dagar, Tomten, Kärlek vid första ögonkastet, Evig kärlek
Har du nåt husdjur? 2 katter
Var bor du? brattbergetJag är jä -.-
Jag är jätteuttråkad.
Vad heter du? Johanna Haag.
Vilket stjärntecken är du? Vädur.
Vilken årgång är du? 1994.
Vart bor du? Götlunda atm, Arboga om 20 dagar.
Vilken skolklass? Slutade precis HP2, HP3 till hösten.
Vad vill du bli när du blir äldre? Civilekonom.
Hur lång är du? 170 cm.
Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt. Nyduschad just nu så blött utsläppt.
Ögonfärg? Blå.
Mest nöjd med? Mina ögon.
Minst nöjd med? Min mage.
Har du några piercingar/tatueringar? Bara 2 hål i öronen.
Favorit färg? Lila.
Vad heter din farfar? Han hette Allan, R.I.P
Vad har du i din:
a) Jackficka just nu? Nycklar, leg, bankkort, p-piller, pengar, tändare, headset, lypsyl.
b) Jobbväska just nu? -
c) Handväska eller liknande just nu? Mascara, kajal, foundation, puder, hårborste, strumpor, trosor, örhängen, tamponger, hårspray, halsband.
Vad är du beroende av? Hm. Jadu!
Vilket land kommer du i från? Sverige.
Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets hudsalva.
Vad tror du på? Karma.
Har du nåt husdjur? 3 hundar, 1 katt.
Var bor du? Götlunda just nu.

det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Kategori: Allmänt

Kom hem igen för några timmar sen efter en grym helg i Arboga! Fredags blev verkligen inte som planerat men det blev nog nästan bättre så som det blev ;) Hamnade efter många om och men utanför Tims lägenhet med Fellan, Niklas, Jakob, Rasmus och Thomsen. Satt där ute och drack öl och pratade och hade allmänt trevligt! Sen gled vi upp på stan och träffade massa folk, sen splittrades vi lite och några av oss gled hem till Tim igen. Gaalet chill kväll! Sen lördagen, låg och sega i sängen sen hem och sen in till stan igen, minns knappt vad jag gjorde! Mötte upp Oliver vid statoil och chilla runt med honom innan vi träffa på lite folk. Flumma runt lite sen blev det att dra och däcka ;>

Sen idag chilla vi till kina och drack kaffe sen vidare till en polare och satt och kolla på Little Britain och chillade galet! Sen hem och ta en powernap och sen ska jag snart ut med hundarna en sväng för att vakna till lite, kan behövas! Annars rullar livet på, jag är sliten som ett as för sömnen är inte den bästa men livet leker. Jag har helt underbara vänner som håller mig uppe när allt är jobbigt så det är helgrymt! Kan bli pissigt när jag är ensam men jag klarar mig ändå, skönt med lite tid för sig själv ibland faktiskt. Sen flyger jag redan runt på moln över lägenheten, det känns verkligen helt underbart! Ser så sjukt mycket fram emot att få nycklarna och få börja flytta in. Ska bli så sinnessjukt skönt att vara tillbaka i stan igen och slippa bråket om skjuts överallt fram och tillbaka. 

Aye, ska ut med pluttarna nu innan dom blir alltför ledsna, cheers ♥

kom och håll om mig

Kategori: Allmänt

fan jävla skit jag behöver lite tid
månaderna gick och det var inte lika enkelt
för två tätt in på blev det alltför mycket trängsel
vi skulle hålla hand tills skeletten blev damm
en millimeter från en gadd med ditt namn på
jag trodde att vi låg mellan himmel och jord
men tillslut blev det bara fucking smulor på bordet



Underbar jävla dag! Gått med ett leende på läpparna i princip heeela dagen, lycklig tjej!
Livet rullar på som det ska. Underbart! Sen grillat och vin och bara ta det lugnt, great!
Skolavslutningen imorgon sen jävlar har jag lov, livet ♥

you're such a gorgeous nightmare

Kategori: Allmänt

DIG:
1. Hur lång är du? 170cm.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Civilekonom är målet.
3. Vad pluggar du? Handels- och Administrationsprogrammet på Vasagymnasiet.
4. Har du långt hår? Mellan kanske? För kort i alla fall.
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt.
6. Sminkar du dig? Ja, för det mesta.
7. Använder du läppsyl? Nej.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart & vit.
9. Har du kysst någon idag? Nepp.
FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Japp.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Olika.
3. Hur många syskon har du? 1 helsyskon, 2 halvsyskon.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Typ "hej".
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Haha, grillade hamburgare typ?
6. Hur många ställen har du bott på? 1, om man inte räknar dom veckorna jag bott hos andra släktingar.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Olika från dag till dag. Haha.
8. Vilken familjemedlem är snällast? Olika från dag till dag. Nä, men alla är snälla i grund och botten.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Satt och pratade/kollade på My Name Is Earl med Emma nyss?
KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Oj. Sover verkligen aldrig hos kompisar.
3. Har du kysst nån kompis? Jajjamen!
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja, Matte muppen!
5. Vem har du varit kompis med längst? Niklas.
6. Vem känner dig bäst? Svårt att avgöra eftersom mina närmaste mer eller mindre vet "en bit var" om mig. Men Jonna eller Niklas, helt klart.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Två månader or something.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Beror på vem det är.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? "Ja". Haha. Inte det minsta.
KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? Mjukisshorts och oversize tröja. LOVE.
2. Har du bytt om idag? Ja, eller klätt på mig.
3. Favorittröja? Någon stor, varm och mysig.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Öh. Bara det är snyggt på den personen så klagar jag inte.
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jadå.
7. Har du handlat kläder genom internet? Det har jag!
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Ojsan. Typ .. alldeles för tighta byxor så att man ser konturerna av .. hela paketet. Inte så sexigt faktiskt.
10. Vad använder du för skor? Olika. Men oftast mina svarta klack, gråa tygskor, svarta tygskor eller vita sneakers.
VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? "Nej då låser de in mig i en källare". Klart jag vågar.
2. Klä dig annorlunda? Beror på vad annorlunda står för och om det är något som JAG vill ha eller om det bara är "för att sticka ut". Sååå. Svaret blir kanske!
3. Vara dig själv? Alltid.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja, men det är inte något som är skitroligt precis.
6. Pierca dig? Ja förfan! Jag vill nu dirren!
7. Ge dig på utmaningar? Jaaa.
8. Ha sex på offentlig plats? Ja, det vågar jag.
9. Vara omogen? Ständigt.
10. Äta små kryp? jo visst vågar jag, men skulle aldrig göra det.
SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Vasagymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? Alf Björzen.
3. Vad är ditt favoritämne? Ärligt, inget ämne i skolan är direkt jätteroligt. Men ekonomi?
4. Snyggaste läraren på skolan? Hm, osäker!
5. Fulaste läraren på skolan? Osäker där med.
6. Tråkigaste ämnet? Turism.
7. Har du skolkat mycket senaste året? Ja.
8. Hur tar du dig till skolan? Sover jag i stan så går jag. Sover jag hemma så åker jag biiii
Har du:
Piercingar: Har bara hål i öronen nu. Ska troligtvis ta i tungan snart, sen kanske industrial, ögonbrynet och naveln också.
Syskon: Ja.
Pojk/flickvän: Ohyes!
Jobb: Nej, tyvärr. Tre veckor på kommun snart.
För många vänner: Omöjligt att ha.
Rymt hemifrån: Inte på riktigt så att jag varit försvunnen. Har väl mer eller mindre sprungit iväg en bit, suttit ett tag, men kommit tillbaka några timmar senare.
Färgat håret: Jajjamen!
Bra självförtroende: Kanske världens sämsta men stundtals jävligt bra.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja.
Varit kär: Är*
Gjort något olagligt: Ja / bad_ass_biatch_208_kenring.
Somnat i skolan: Så många gånger att jag får höra "godnatt Johanna" när jag lägger mig på en bänk.
Brutit ett ben: Ja, men kommer inte ens ihåg det.
Tappat bort mig i min hemstad: Inte det inte.
Sett en fallande stjärna och önskat: Ja.
Varit otrogen: Ja tyvärr.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jarååå.
Smugit ut utan lov: Ja.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
En hemlighet som ingen vet: Flera.
Varit på en blind date: Nä.
Sovit en hel dag: Njae det kändes typ överdrivet. Legat i sängen en hel dag - check, men aldrig sovit i 24 timmar i sträck.
Somnat gråtandes: Fööör många gånger.
Sista personen som:
Sov i din säng: Förutom jag så var det Jonny.
Fick dig att gråta: Det behöver vi inte nämna här. Men var nog fan jag själv.
Du delade en dricka med: Orka dela. Men Domme kanske.
Skrek på dig: Mest troligt någon på skämt. Hoppas jag.
Du fick sms från: Domme ♥
DIG:
1. Hur lång är du? 170cm.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Civilekonom är målet.
3. Vad pluggar du? Handels- och Administrationsprogrammet på Vasagymnasiet.
4. Har du långt hår? Har blivit ganska långt!
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt.
6. Sminkar du dig? Ja, för det mesta.
7. Använder du läppsyl? När jag behöver.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Självlysande rosa.
9. Har du kysst någon idag? Pussat!

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Japp.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Olika.
3. Hur många syskon har du? 1 helsyskon, 2 halvsyskon.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Typ "kommer upp snart igen".
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Stuvade makaroner och köttbullar, omfg.
6. Hur många ställen har du bott på? 2.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Olika från dag till dag. Haha.
8. Vilken familjemedlem är snällast? Olika från dag till dag. Nä, men alla är snälla i grund och botten.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Ojj.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Idag.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Oj. Sover verkligen aldrig hos kompisar.
3. Har du kysst nån kompis? Jajjamen!
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja, Matte muppen!
5. Vem har du varit kompis med längst? Niklas.
6. Vem känner dig bäst? Svårt att avgöra eftersom mina närmaste mer eller mindre vet "en bit var" om mig. Men Jonna, Lina eller Niklas, helt klart.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Två månader or something.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Beror på vem det är.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? "Ja". Haha. Inte det minsta.'
KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? Trosor.
2. Har du bytt om idag? Jajjamen.
3. Favorittröja? Någon stor, varm och mysig.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Ojj.. Inget alls?
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jadå.
7. Har du handlat kläder genom internet? Det har jag!
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Ojsan. Typ .. alldeles för tighta byxor så att man ser konturerna av .. hela paketet. Inte så sexigt faktiskt.
10. Vad använder du för skor? Olika. Men oftast mina svarta klack, gråa tygskor, svarta tygskor eller vita sneakers.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? "Nej då låser de in mig i en källare". Klart jag vågar.
2. Klä dig annorlunda? Beror på vad annorlunda står för och om det är något som JAG vill ha eller om det bara är "för att sticka ut". Sååå. Svaret blir kanske!
3. Vara dig själv? Alltid.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja, men det är inte något som är skitroligt precis.
6. Pierca dig? Ja förfan! Jag vill nu dirren!
7. Ge dig på utmaningar? Jaaa.
8. Ha sex på offentlig plats? Ja, det vågar jag.
9. Vara omogen? Ständigt.
10. Äta små kryp? jo visst vågar jag, men skulle aldrig göra det.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Vasagymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? Alf Björzen.
3. Vad är ditt favoritämne? Ärligt, inget ämne i skolan är direkt jätteroligt.
4. Snyggaste läraren på skolan? Hm, osäker!
5. Fulaste läraren på skolan? Osäker där med.
6. Tråkigaste ämnet? Turism.
7. Har du skolkat mycket senaste året? Njae.
8. Hur tar du dig till skolan? Sover jag i stan så går jag. Sover jag hemma så åker jag biiiil.

Har du:
Piercingar: Har bara hål i öronen nu. Ska troligtvis ta i tungan snart, sen kanske industrial, ögonbrynet, medusa och naveln också.
Syskon: Ja.
Pojk/flickvän: Nej.
Jobb: Nej, tyvärr.
För många vänner: Omöjligt att ha.
Rymt hemifrån: Inte på riktigt så att jag varit försvunnen. Har väl mer eller mindre sprungit iväg en bit, suttit ett tag, men kommit tillbaka några timmar senare.
Färgat håret: Jajjamen!
Bra självförtroende: Kanske världens sämsta men stundtals jävligt bra.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja.
Varit kär: Ja.
Gjort något olagligt: Ja / bad_ass_biatch_208_kenring.
Somnat i skolan: Så många gånger att jag får höra "godnatt Johanna" när jag lägger mig på en bänk.
Brutit ett ben: Ja, men kommer inte ens ihåg det.
Tappat bort mig i min hemstad: Inte det inte.
Sett en fallande stjärna och önskat: Ja.
Varit otrogen: Ja tyvärr.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja.
Smugit ut utan lov: Ja.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
En hemlighet som ingen vet: Flera.
Varit på en blind date: Nä.
Sovit en hel dag: Njae det kändes typ överdrivet. Legat i sängen en hel dag - check, men aldrig sovit i 24 timmar i sträck.
Somnat gråtandes: Fööör många gånger.

Sista personen som:
Sov i din säng: Förutom jag så var det Domme.
Fick dig att gråta: Av ilska eller av att jag var ledsen? ****** eller Domme.
Du delade en dricka med: Orka dela.
Skrek på dig: Mest troligt någon på skämt. Hoppas jag.
Du fick sms från: Niklas.

Det finns killar som är idioter, sen finns du.

Kategori: Allmänt

Livet leker! Dagen började så jävla bra när jag kom till arboga, sen förstördes hela jävla dagen på en sekund. Har aldrig blivit så chockad, förvirrad, förbannad, rädd och rent ut sagt ledsen i hela mitt liv. Det finns killar som är idioter, sen finns det dom som är ännu värre än så. Jag vill inget annat att att be honom att dra åt helvete om det här är sant, men ja. Tyvärr så är man alltid svag för fel killar. I alla fall om man heter Johanna Haag. Jag försöker vara arg, men det går inte alltid. Blir arg på fel personer istället. Oskyldiga personer.

Glider ut och går, igen. Kokar inombords! Cheers.

HIGHWAY TO HELLG

Kategori: Allmänt

Sjukt grym helg om vart annat! Fredags blev det en biltur runt KAK med en bra vän, skönt att bara glida runt och snacka med någon lite då och då! Sen igår var det bara att kliva upp och först åka till bolaget, sen flytta ut alla mina grejer från lägenheten, kändes lite att lämna nyckeln och gå därifrån kan jag lova. Blev verkligen ett avslutat kapitel i livet nu känns det som. Menmen, allt händer av en anledning och livet går vidare.

Sen blev det hem och övningsköra lite, sen fixfixfix och in till stan och röja med mina brudar! Blev en snabb förfest sen vidare med Lisa till krogen! Hade en helt sjukt grym kväll, det var så jävla kul! Sjuuukt mycket folk vilket var jobbigt ibland, men jättekul att träffa allt folk man kände, även vissa nya människor som man inte kände, kulkul! Det var bra musik och mycket gott o blandat att dricka, mer kan man inte begära. Dåligt väder dock men alkoholen och humöret gjorde att man höll sig varm. (Plus att jag stal en jacka av en kompis när det var som värst hihi). Hamnade på en efterfest en liten stund efteråt också, riktigt kul folk! Varade inte så länge dock för jag drog iväg och sov ;). 

Sen vakna man idag hur seeeeg som helst, men släpade mig upp på stan efter ett bra tag! Hamnade på Athena och chillade runt med lite folk, awesome. 

Och nuuu ligger jag hemma i sängen i Götlunda, har nog aldrig uppskattat min egen säng såhär mycket tror jag. Suger riktigt hårt att sova ensam, menmen, jag är i mitt eget rum i min egen säng i alla fall. 

Slänger upp kollaget av bilder som Lisa la upp på sin blogg också för er som inte läser den! ;>