perfectlies

- my life, your entertainment

one of those days

Kategori: Allmänt

Alltså ja, kaos dag. Vaknade imorse med världens tyngsta huvud och var helt lost i skallen och yr, lite lagom trött tjej. Märkte sen att jag inte hade stängt av mitt monsteralarm, utan hade lagt in väckarklockan under kuddarna så att jag inte skulle höra den. Kollade mobilen och hade missade samtal och sms och grejer, hade även två alarm som hade ringt på den. Ganska stendäckad tjej, vaknar fan alltid om mobilen ringer men nej. Idag vaknade jag då fan inte. Så ja, alarmet hade ringt i en timme nonstop där under min kudde, men jag sov så gott! Sen när jag väl vaknade så fattade jag inte att det var morgon heller, fattade inte varför mitt alarm hade ringt mitt i natten.

Till slut så vaknade jag tillräckligt för att fatta att klockan var kvart över åtta på morgonen, och att jag skulle ha uppsatsskrivning första lektionen vid halv nio. Flyger upp ur sängen och irrar runt i lägenheten och fattar ingenting. Hittade till slut kläder och lyckades kladda på lite smink, sen tog jag mig iväg. Känns som att jag gick jättesnabbt till skolan men det tog tydligen jättelång tid. Känns helt seriöst som att jag gick i sömnen. Sen skulle jag skriva uppsats då, tog mig till klassrummet ungefär 40 min försent, så alla satt redan och skrev. Sjukt pinsamt att komma in försent, ehja. Menmen, fick det gjort i alla fall och jag tror det gick hyfsat bra trots allt. Hade dock fortfarande inte vaknat till. Älskar morgnar när man inte riktigt vaknar på flera timmar. Fast nej, hemskt.
 
Har fortfarande inte vaknat till så ska nog lägga mig och sova nu, mhihih GODNATT.

-

Kategori: Allmänt

Update 12.50 - såg att det var många som hunnit läsa det här redan så väljer att inte ta bort det, men ja, visade sig vara falskt alarm och Cino är pigg och mår hur bra som helst helt plötsligt ♥ Inte långt kvar tills det verkligen är på riktigt, men just nu är det ingen fara i alla fall!
 
 
Antar att det inte är okej att må för bra, då måste det hända något som kickar ner en igen.
Första som händer på morgonen är att jag får ett samtal ifrån mamma som berättar att vi måste avliva min älskade Cinzano, idag. Ett beslut som jag har kämpat med att ta hur länge som helst. Men ibland tas såna beslut åt en och man har inget annat val än att genomföra det. 
Det här slog ner mig så långt ner nu så jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska skriva, vet inte vem jag ska prata med. Men ja, nu vet ni alla i alla fall. 

you can read all about it

Kategori: Allmänt

That feeling när man inte kan somna och man får ett enormt sug efter varm choklad med mini marshmallows eller grädde. Omnomnom. 
 
Sitter och kollar "jul/vinter-inspo" bilder på WeHeartIt, och jag börjar faktiskt bli lite sugen på jul och kanske tillochmed har lite julkänsla redan nu. Har inte haft någon riktig julkänsla på flera år men i år så börjar suget komma redan nu! Längtar efter att äta alldeles för mycket julmat med familjen, halvt somna till Kalle Anka som jag gjort dom senaste åren, se reaktionen på dom jag älskar när dom öppnar paketen från mig, sitta och dricka varm choklad och mysa i soffan under en varm filt efter att man frysit arslet av sig efter att ha varit ute och lekt med hundarna i snön. 
 
Misstänker att suget efter jul började nu för att Jonna har pratat om julpynt hur länge som helst, och för att älskling påminde mig idag om julbordet vi ska på nästa lördag. Första gången på väldigt, väldigt länge som jag går på ett "företagsjulbord", och den här gången utan min familj, den här gången är det med min fina pojkvän. Kommer bli grymt och jag kommer förhoppningsvis rulla därifrån hahaha! 
 
Åh nej, nu får jag lägga ner mitt "jul-inspo-letande" och tvinga mig själv till att somna. 
 
 
 
"You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams."
- Dr. Seuss

just moments in time

Kategori: Allmänt

Underbar dag! Förutom det att jag inte mådde bra och hade sån jävla huvudvärk ett tag men. Resten av dagen var awesome! Rasmus kom hit ett tag och bara chillade, gjorde verkligen ingenting hahah, men det var nice. Sen blev jag så sjukt taggad och glad över en grej, men det säger jag ingenting mer om än, men ni får se! Sen blev dagen ännu bättre när älskling ringde och sa att han tänkte komma till mig, helt impuls sådär! Sjukt underbart att träffa honom, saknat honom så grymt mycket dom här dagarna utan honom ♥ Men nu ska jag väl klara mig till helgen mhih! Somnade ett tag med honom, svårt att låta bli när man ligger och kramas och myser och allt är helt perfekt! Så får se hur det går att somna nu, men ska försöka somna så fort som möjligt i alla fall. 
 
Mitt humör har varit grymt idag och förhoppningsvis fortsätter det så imorgon också! Så nu ska jag mysa ner mig i sängen, dricka lite te, starta en film och krama på mina kuddar hahah! 
 
LOVE ♥
 
 
I don't trust easily, but I've chosen to put my trust in you.
Du är den bästa, i alla kategorier.
Jag älskar dig ♥

Att du inte duger är signalerna dom sänder.

Kategori: Allmänt

Efter ett litet snack med Jonna i skolan så sitter jag nu här och kollar igenom gamla bilder och gamla blogginlägg, saknar lite för mycket just nu. Människorna på dessa bilder finns inte längre, dom har försvunnit och valt att behandla mig som luft. Men som sagt, ingenting utav detta är mitt fel. Så jag försöker att inte bry mig, vilket funkar rätt så jävla bra för det mesta. Ibland slår det till, men jag viftar bort skiten. 
 
Jag är lycklig ändå. 
Och Jonna, du är underbar ♥
 
 
 
 
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

reach for the sky, keep your eye on the price

Kategori: Allmänt

Finns inget som gör en mer trött än att fylla i meningslösa listor så here we go.

 

SENASTE

Smset: Telefonen ligger i fönstret, orkar inte gå och kolla.

Mobilsamtalet: Baby ♥

Dryck: Pepsi.

Gången du grät: Lördags I think, dock räknas det knappt. 

Sång du lyssnade på: Matisyahu – Sunshine

 

DINA TRE..

Favortifärger: Svart, grå, lila.

Favoritplagg: Dr denim jeans, oversize tishor, oversize hoodies.

Favoritämnen: No idea.

 

 

HAR DU NÅGONSIN

Brytit av en penna: Vem har inte?

Pussat någon i regnet: Ja.

Förlorat någon som betydde mycket: Mja, dom betydde väl mycket just då. Men om någon sårar mig/sviker mig har dom inget att göra i mitt liv så fuck them.

Haft ett seriöst förhållande: Ja.

 

I ÅR HAR DU

Lärt känna en ny vän: Ja.

Skrattat så du börjat gråta: HAHAH alltid med mina underbara pojkar i skolan ♥

Fått reda på att någon snackat skit om dig: Ja.

Pussat en kompis: Jag och Jonna hahaha ♥

Fått ditt hjärta krossat: För många gånger. En gång till och jag stänger av mina känslor för evigt.

 

 

OM DIG

Ditt namn: Johanna.

Singel / Upptagen: Upptagen.

Stjärntecken: Vädur.

Kille eller tjej: Tjej.

Ögonfärg: Blå.

Favoritmat: Kinamat, sen min egen hemlagade mat (a)

Favorit killnamn: Liam.

Hårfärg: På mig, mörkbrunt/rödbrunt/svart. På killar, mörkbrunt/svart.

Långt eller kort : På mig, långt. På killar, mellan/långt.

Längd: 170.

Mellannamn: Ruth Lovisa

Peircings: Bara öronen, som nu håller på att töjjas, mmmmm ♥

Tatueringar: Ingen, ska dock boka tid inom närmsta veckan eller så för dom 2 första.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

 

DINA FÖRSTA
Bästa vän: Niklas.
Sporten: Ridning.
Husdjur: Katt?
Konsert: No idea.
Förälskelse: Dagis eller "for real"? However, ingen aning.
Alkohol du drack: Hm, cider kanske? 



Nu ska vi se om jag kan somna! G'night haters.

don't trust a hoe, never trust a hoe.

Kategori: Allmänt

The truth should come first
I can't bear the sight of you anymore
You've become what I hate
Sold yourself for a bit of fame
Now the wolves have closed their doors
You wanna drag me down some more
Fuck you
 
 
 
 
Jag fuckar upp dig på en sekund, bitch.

you're a troublemaker

Kategori: Allmänt

Värdelös uppdatering på bloggen, I know. Har i princip börjat varje inlägg med det ett tag nu, sorry! Men har tänkt uppdatera så många gånger senaste dagarna men inte kommit på något bra att skriva. Alla mina dagar ser likadana ut just nu så det blir tråkigt att läsa om jag skulle slänga in en uppdatering om vad jag har gjort varje dag. 
 
Har i alla fall haft en grymt bra helg med Kim, började med chill utgång i Örebro i fredags. Satt bara på Rockbar hela kvällen men det var riktigt kul faktiskt! Sen på lördagen låg vi mest i sängen hos Kim hela dagen, sen hem till mig och myste massa! Sen skulle han egentligen åka hem med tåget 20.41 igår men han valde att stanna kvar och ta sista tåget vid halv tolv så att han kunde vara med mig lite längre, bästa ♥ Låg i sängen och kollade film och bara kramades hur länge som helst, sjukt mysigt och jag är så lycklig! 
 
Idag har jag däremot legat hemma och varit sjuk, inte mått bra alls. Vaknade flera gånger under natten av hostattacker och när det väl var dags att gå upp hade jag sån huvudvärk och kände mig febrig så jag klarade knappt av att ställa mig upp, så det var bara att försöka somna om igen för att vila upp sig. Lyckades till slut och mår lite bättre nu, huvudvärken börjar komma tillbaka men är inte så farligt längre i alla fall!
 
Nu ska jag ta en alvedon och fortsätta kolla på balklänningar en stund, ciao!

two years ago.

Kategori: Allmänt

Idag går mina tankar till min fina morfar där uppe i himlen ♥
Det är svårt att skriva en fin, gullig text, speciell då relationen mellan oss faktiskt inte var den allra bästa. Men sista gången jag träffade honom där på sjukhuset, det är en dag jag aldrig någonsin kommer glömma. Den dagen han satte ett så djupt spår i mitt hjärta som aldrig någonsin kommer försvinna. Fick sitta ensam med honom och prata, och jag har aldrig känt en sådan rädsla blandad med glädje förut. Rädslan för att jag visste att han inte hade långt kvar, och glädjen över att äntligen kunna sitta där med min morfar och prata ut. 
 
Idag är det 2 år sedan han gick bort, och jag kan fortfarande inte förstå. Kollar fortfarande mailen varje gång jag fyller år för att se det där mailet man alltid fick på sin födelsedag. Men det kommer inte komma några fler mail, och det känns helt sjukt. 
 
Min mamma säger att jag har ärvt min morfars ögon, och jag bär dom med stolthet.
 
Jag älskar dig, och du kommer föralltid finnas i mitt hjärta ♥

without the bitter, the sweet isn't as sweet

Kategori: Musik

Sitter och skakar och åh vad jag önskar att jag inte skakade just nu.
 
 
Tänkte försöka somna runt tio ikväll men det gick inte så himla bra haha! Fick världens blodsockerfall nyss också, sjukt mysigt. Stod och höll på att göra rent mina töjjar och precis när jag hade satt i dom så blev det helt plötsligt svart och kändes som att jag skulle svimma, not nice. Menmen, hällde i mig lite pepsi så nu är det lugnt! Ska snart lägga mig och kolla på någon tråkig film så jag kan somna hade jag tänkt, men får se hur det går med det. Sovmorgon imorgon i alla fall så börjar inte förrän kvart i tio, rätt skönt. 
 
 
 

never take friendship personal

Kategori: Allmänt

Okej, riktigt jävla dålig uppdatering här ja! Men har varit med Kim hela helgen som vanligt mhihi! Syrran kom även förbi ett tag igår, lovely! Skulle uppdatera igår kväll men la mig i sängen direkt efter att jag gått med Kim till station för att säga hejdå. 
 
Idag blev det skolan som vanligt, tråkigt som in i helvete. Menmen, that's life! Fuck mondays liksom. 
Hem och däcka en stund efter skolan sen prata med finaste pojken i telefon ett tag. Sen var jag duktig och lagade mat sen ringde syrran så då fastna jag i telefon där ett tag också, hihi! Nu ska jag snart kila iväg till Vilsta och köpa cola och så. Fett nice jao!
 
 
Pöss! ♥

I'm glad you came

Kategori: Allmänt

Inte haft särskilt mycket att skriva senaste dagarna och har egentligen inte nu heller men tänkte slänga in ett litet inlägg i alla fall haha! Min baby kom hit ett tag igår, sjukt underbart att träffa honom sådär mitt i veckan också ♥. Då slipper saknaden bli sådär enormt stor som den blir annars. Saknar honom dock redan nu menmen! Sen får vi se hur det blir till helgen, antingen åker jag till Örebro till honom eller så kommer han hit igen, men det låter jag honom bestämma haha! 
 
Nu har jag precis skrivit klart ett litet skolarbete och skickat iväg det och nu sitter jag här vid datorn och har ett enormt sug efter choklad utav någon anledning. Men nej, ingen choklad till Johanna! Ska fixa te snart och fortsätta kolla ikapp alla serier jag ligger efter med, haha vilket liv.. 

Menmen, puss på er! Ska försöka slänga in ett lite seriösare inlägg senare, annars så hörs vi när vi hörs helt enkelt!

somehow I found a way to get lost in you

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och har försökt sova ett tag. Älskling tog tåget vid halv tolv härifrån, hemskaste känslan när man ser tåget rulla in på perrongen och man vet att han måste åka haha.. Sen att se tåget rulla iväg, uschusch! Never gets easier. Försökte somna direkt när jag kom hem, men eftersom att bby och jag skulle ta en powernap på någon timme eller så förut som sedan resulterade i en lite för lång powernap på flera timmar så gick det inte så jävla bra! Så startade senaste avsnittet av The Walking Dead som jag inte haft tid att kolla på tidigare. Bölade som en liten unge i slutet av avsnittet haha! Längtar till nästa avsnitt, som kommer ut inatt har jag för mig så behöver inte vänta så länge som tur är mhihi. Menmen, på med bbys tröja som är dränkt i hans parfym nu och försöka sova igen! Upp tidigt imorgon för att hinna duscha och för en gångs skull äta frukost innan skolan istället för att köpa i skolan mhaha.
 
Godnatt! 
 

And if all the world was smiling I would only want to see your smile.
Darling you know, you make me feel so beautiful. ♥

Heaven and Hell

Kategori: Allmänt

Bra kväll igår! Förade lite hos mig bara älskling, jag och Robin. Inte jättekul att bara vara tre stycken men vi gjorde det bästa av det så det blev rätt bra ändå tycker jag! Sen vidare till krogen där det var "Heaven and Hell", riktigt kul koncept faktiskt. Jag hade en grym kväll i alla fall! Träffade en massa människor jag kände, vissa som jag inte har träffat på riktigt länge och vissa som jag hade klarat mig utan att träffa menmen. Så är det när man går på krogen. Rakt igenom en hellyckad kväll trots lite sura miner mot slutet, men inget allvarligt!
 
Idag är man dock inte lika kaxig haha. Mår dock bättre nu efter lite mat i magen och ett varmt bad! Så nu är det ingen fara längre. Väntar på att bby ska komma tillbaka från sin farmor nu, sen ska jag mysa med honom innan han åker hem! 
 
Men puss! ♥

make no mistakes, those smiles are fake

Kategori: Allmänt

Värdelös dag, yep.
Inget att säga, nope.
 
 
Städa lite smått och sen lägga mig i badet? Sounds like a plan. Kanske skriver senare, you never know!

who needs sleep anyway?

Kategori: Allmänt

 
I can't sleep. Sjukt trött men kan verkligen inte somna. Ser sådär lagom brutalt sliten ut på bilden men det bjuder jag väl på! För trött för att bry mig, tar säkert bort inlägget imorgon, eheh.
 
Nej fy, fortsätta försöka sova nu, love!
 
 

And one last chance to make sense
Of what has long escaped us
He sleeps alone, I sleep alone

He sleeps alone he needs no army where he's headed
'Cause he knows
That they're just ghosts
And they can't hurt him
If he can see them

And I don't know
If in the morning I will be here
And if so
Let it be known that I was worthy

you belong here

Kategori: Musik

 
'
 
I'll give you all I have.
It isn't much, much at all.
I'm not much at all.

shine bright like a diamond

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och saknar Kim enormt mycket just nu. Längtar galet mycket tills imorgon.
Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Hade något migränliknande förut idag så huvudvärken och illamåendet höll mig hemma. Kunde inte sova och klarade knappt av att vara vaken heller. Men när jag väl klarade av ljud och dataskärmen så började jag kolla på filmer och även en hel del på Jericho. Men har bara ett avsnitt kvar på hela första säsongen nu, så måsta tanka mer! Huvudvärken ligger fortfarande kvar och trycker lite smått i huvudet, men går nog över efter natten skulle jag tro. 
 
Har verkligen inte hänt någonting alls idag då jag bara varit hemma. Så jag har inte mycket att skriva just nu, menmen skriver kanske senare om jag får något litet ryck sådär! Puuss!

I'm wearing the smile you gave me

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig så sjukt mycket ♥
 
Finaste, underbaraste, gulligaste, charmigaste, snällaste, bästa killen.
Hur fan kan jag ha haft sån tur?
 
 
 
 
Skolan idag då, hände inget speciellt alls, bara vanliga lektioner som vanligt. Tråkig dag som ändå gick ganska snabbt faktiskt, även om jag längtade hem till min säng hela dagen haha! Sen hem och laga mat och halvdäcka i sängen en stund. Sen har jag inte gjort ett skit idag. Jo, gick till ica och köpte chips och cola, tjockis ohyes! Ibland förtjänar man det dock. 
 
Nu ska jag lägga mig under täcket och värma mig med en kopp te och kolla på ett till avsnitt av Jericho, har blivit beroende av serien, igen. Sen ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och sen försöka somna i tid, sounds like a plan! Puss på er alla där ute i höstkylan!

finding my way back

Kategori: Seriösa texter

You can't tell me who I am 'cause I'm working on that too.
What's right for me just ain't right for you.
 

Äntligen internet här hemma igen. Känns sjukt underbart, så nu kan jag äntligen blogga lite mer seriöst, back to normal.
 
Sitter i badkaret och njuter av det varma vattnet just nu, har nästan mer skum än vatten, ser i princip ut som ett tjockt lager med moln på vattnet. Enda ljudet som hörs är denna spellista. Precis som namnet anger så inspirerar den musiken mig just nu att "hitta min väg tillbaka". Tillbaka till mig själv, tillbaka till den "riktiga Johanna". Under perioden mars-juni skrev jag ofta här i bloggen att jag inte visste riktigt vem jag var längre, att jag strävat bort från allting som en gång var "the typical Johanna". Jag förändrades så mycket i mitten av maj 2012. Jag kom in i fel kretsar och betedde mig inte som jag brukar göra. Jag lärde dock känna mycket nya människor och kom närmare många gamla vänner, men - jag började sakta men säkert förlora dom som var mina bästa vänner. Jag kan inte påstå att jag klandrade dom. Jag ville lämna mig själv under en tid där. Men från och med juli så började jag hitta tillbaka, efter 2 månader totalt vilse så visste jag vem jag ville vara, och vem jag egentligen är. Det tog ett tag, men jag hittade tillbaka till den personen jag inte varit på över 1,5 år. Jag fick tillbaka mitt självförtroende, min blyghet försvann och jag kunde öppna upp igen. Jag kunde äntligen bete mig som mig själv runt människorna som betydde som mest för mig. 
 
Men grejen är den att under dom där 2 månaderna så hade jag mina galna fyllekvällar, jag gjorde mina misstag, jag blev tolkad som "kaxig" på grund av att jag ville försvara mitt dumma beteende, vilket bekostade mig mycket. 
 
Nu har jag dock hittat tillbaka, jag är precis där jag hör hemma och jag är nöjd med livet som det är nu. Det går upp och ner ibland, men det är väl så det ska vara? Jag saknar fortfarande vänskapen som jag förlorade med många nära vänner. Jag saknar vänskapen med Niklas, Lina, Hääna och Hanna. Och ja, nu skriver jag ut namn som jag inte brukar göra. Men det är enbart för att dessa personer ska känna sig träffade om dom läser detta. 
 
Under denna sommaren så förlorade jag en hel del, men jag vann så himla mycket samtidigt. Jag må ha vandrat fel och förlorat vänner under denna tid, men jag hamnade rätt till slut och fick världens finaste pojkvän, och dom vänner som har stannat har varit guldvärda och dom betyder alla så himla mycket för mig. 
 
Kort sagt, I'm just perfectly me.
 
 

The airbourne toxic event - Sometime around midnight

Kategori: Musik

Then she leaves
with someone you don't know,
But she makes sure you saw her;
She looks right at you and bolts.
As she walks out the door,
your blood boiling, your stomach in ropes.
Oh and when your friends say,
"What is it? You look like you've seen a ghost."

Then you walk
under the streetlights,
And you're too drunk to notice
that everyone is staring at you.
You just don't care what you look like,
the world is falling around you.

You just have to see her.
You know that she'll break you in two.

The Lumineers - Ho Hey

Kategori: Musik

I belong with you, you belong with me you're my sweetheart

 

Fortfarande inget internet hemma, men kommer förhoppningsvis under veckan!
Until then!

this world keeps spinning faster

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mamma och pappa ute i Götlunda just nu. Har varit ute och pysslat om min gammelhäst, och nu sitter jag och väntar på att få mat som pappsen är så snäll och fixar så jag slipper laga mat när jag kommer hem, mhihi! Sen ska jag försöka ta mig hem så fort som möjligt för att hinna hem och duscha och byta om och sedan möta upp Agnes och fixa sista grejerna inför Halloween, kommer förhoppningsvis bli grymt! 
 
Har fortfarande inget internet hemma dock, men det ordnar sig väl snart! Menmen, äta nu, gotta go! 

världens underbaraste människa är min.

Kategori: Allmänt

 
Fortfarande hemma hos Kim, har precis vaknat och har inte särskilt mycket att göra om man säger så! Kim är på jobbet, kommer hem efter fyra eller nå, sen ska jag nog hem ikväll. Lite tråkigt men behöver komma hem och städa i lägenheten och fixa lite så det får bli så. Så nu ska jag försöka roa mig i några timmar tills Kim kommer hem hahah! Menmen, jag har dator och internet i alla fall, lovely ♥ Ska lägga mig och kolla på någon serie hade jag tänkt, mhihi! Kan även tillägga att jag har aldrig varit här såhär länge förut, känns bra faktiskt! Har jättesvårt att sova borta i mer än en natt i rad för jag brukar få ont i magen och må dåligt, vet inte riktigt varför. Men den här gången har det gått hur bra som helst! Kan vara det att jag börjar känna mig lite mer bekväm här så det är nice! 
 
Måste också säga att jag har världens underbaraste pojkvän, jag älskar dig mest av allt Kim! ♥