perfectlies

- my life, your entertainment

ta mig dit igen, bara en gång till

Kategori: Allmänt

Åkte till tyskland i lördags och kom hem igår, därför ingen uppdatering! Men fyfan vad kul man har haft:D Saknar det redan, måste tillbaka någon gång:* Bilder kommer här och/eller på facebook när jag orkat lägga in dom på datorn! Dom man vågar lägga ut ;) haha, nejmen en del kommer iaf. Skriver mer senare, pusshej:*

in my head i see you all over me

Kategori: Allmänt

we can't tell the future, no
but that's just the beauty of the world we know
baby, what if?



Ingen skola idag, så jääävla trött så jag vaknade inte i tid och hade ingen skjuts sen för pappa orkade inte heller. Så har varit hemma, ska snart åka till örebro och köpa väska, rätt nice ändå. Sen blir det förhoppningsvis att sova hos älskling ikväll :*



last night really blew my mind



you're so amazing, remember the time just thinking about you gave me butterflies?

jag vet, att jag inte fungerar utan dig

Kategori: Allmänt

Jag klarar ingenting och allt jag gör blir bara fel. Allt blir bra bara jag får somna bredvid dig.


..and i can't be alone

det blir bättre med tiden, hur det än känns

Kategori: Allmänt

Frågan är vad man egentligen ska tro när någon är lack 90% av tiden man spenderar med den. Frågan är om allt verkligen är mitt fel för hur jag är, på grund av min personlighet och mitt beteende. Men då kommer juh en annan sak fram, varför är då inte alla så i min närvaro? Jag beter mig i princip likadant med alla. Då borde jag påverka alla på samma sätt? Dock gör jag inte det. Men jag vet att mitt humör alltid är extremt åt något håll, antingen är jag hur glad som helst, sjukt tjurig eller galet ledsen. Aldrig något mittemellan. Klarar man inte det, är det lika bra att skita i att umgås med mig, så enkelt är det.

Jaja, orkar inte tjaffsa mer om det här nu. Ska fixa min engelskaredovisning nu, skriver någon annan gång, pusshej

uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Kategori: Allmänt

Ba hej lan på vasa hela helgen , dör puss:* drf ingen uppdatering


och jag är hungrig:( feel my pain, inte bra att inte äta

you'll never understand how much it kills me

Kategori: Allmänt

Fyfan vad livet sviker ibland.

Tycker att folk kan försöka tänka på någon annan än sig själv för en gångs skull. Jag ber inte om mycket. Försök att sätta dig in i min situation och förstå hur jag tänker. Försök att förstå hur jag känner. Jag är inte så lik dig som du tror. Sorry mamma, men jag kommer aldrig bli som dig. Jag är inte som dig. Det finns vissa saker jag bara inte klarar av som du tycker är konstigt, men acceptera mig för den jag är eller låt mig gå. Och att jämföra mig med henne var det värsta du skulle kunna gjort, det är fan oförlåtligt.

Jag vill inte vara hemma. Hur svårt är det att förstå? Ni märker att jag håller mig borta mer än vanligt. Och när jag är hemma sitter jag på mitt rum och skiter i er. Jag. Vill. Inte. Vara. Här. Och att du är så jävla hjärtlös hade jag glömt bort, att du är så jävla känslokall hade jag förträngt. Tack för att du påminde mig.

Natti på er.

waiting hurts, forgetting hurts, but not knowing which decision to take is the worst of suffering

Kategori: Allmänt

Jag vill sova hos bby, men han hör juh aldrig av sig så venne:o kmr ändå inte ha någon skjuts nu. iaf, fixat allt till spexfotot imorgon, vad jag ska vara och så, får väl se om det blir bra:D klassen är juh lite galen så det kan bli hur som helst;) menmen, har inte mycket att säga, så pusshej:*

.

Kategori: Allmänt

och där stannade mitt hjärta.

både du och jag vet att du inte är lycklig nu

Kategori: Allmänt

Snälla fatta, jag har fått nog av att såra.




Kommer få sitta uppe och plugga hela natten om jag ska kunna SO:n tills imorgon, nu vet ni det. Så bli inte förvånade om det kommer någon nattuppdatering runt tre-fyra inatt, då är det bara lilla jag som pluggar;) Men vi får se, ska försöka sova lite iallafall, sen är det provet första lektionen imorgon. Sen gör det juh ingenting om jag är en zombie resten av dagen faktiskt.

don't ever ask me what you already know

Kategori: Allmänt

Idag så sken solen riktigt starkt in genom fönstret när jag vaknade. Sen fick jag världens energiutbrott i skolan och skuttade runt som en duracellkanin tills energin helt plötsligt var som bortblåst och jag istället var så trött att de värkte i benen och huvudet. Gjorde ett matteprov som jag egentligen inte var redo för, men skönt att få det avklarat ändå. Efter skolan blev det chill i solen med John och Niklas ett tag, sen fyllde det bara på med fler. Så jävla skönt i solen just nu! Sen hem och nu blir det plugg resten av kvällen. Har inget annat att säga för tillfället så pusshej på er!




inte lite skönt:*

you can have whatever you like, except both me and her

Kategori: Allmänt

Det finns ingen bättre musik än den man kan känna igen sig i, eller den som väcker känslor.
För några dagar sedan såg jag de första vårblommorna utanför mitt fönster, det var fint.
Jag försöker ignorera det faktum att det är så mycket som tynger mig atm, "tomorrow is a new day."
Jag kan inte sova ensam, och i sådanafall måste jag ha musiken i öron som hjälper mig att slappna av.
Jag kan inte vara ensam. Utan någons sällskap fungerar jag inte.
Det finns ingenting som skrämmer mig så mycket som ovetandet om framtiden.

'cause it's you and me, and all of these peoples

Kategori: Allmänt

Jonny, nu skiter jag i om du är tjurig och inte vill att jag ska skriva något om dig i min blogg just nu, för det är min blogg och jag skriver exakt vad jag vill, och det är såhär jag känner, sen skiter jag i om du tror mig, bryr dig eller vadfan som helst, du behöver inte läsa. men jag vill att du gör det.






Älskling, jag vet inte vart jag ska börja. Inga ord kommer ändå att kunna förklara hur jag känner för dig, men jag ska försöka. Jag älskar varje litet steg du tar. Du är den där sista lilla gnistan inom mig, som gör mina dagar värda att leva. Dina ögon lyser upp min värld och ditt leende värmer mig i kylan. När jag kollar in i dina ögon ser jag verkligen en skönhet som är så mycket större än allt annat. Du är en ängel hjärtat, min ängel. Jag längtar alltid efter att få känna dina armar runt mig, att få höra din röst och luta mitt huvud mot din hals och att bara andas in. Jag har aldrig känt mig tryggare än vad jag gör med dig. Jag älskar att få krama din hand, känna din bara hud mot min. Åh, jag önskar jag kunde förklara hur glad jag blir varje gång jag ser dig! Du är den finaste som finns. Jag drunknade i dina ögon första gången jag såg dig. Jag vill bara hålla om dig och aldrig någonsin släppa taget. Inte ens den gråaste dag kan hindra det solsken som uppstår när jag ser dig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, hur mörkt det än är så färgar du hela min värld. Du dansar fram stjärnor på min himmel. Om luften vi andas skulle ta slut skulle jag ge dig mina sista andetag. Du är mitt hjärta, mitt allt och hela min värld. Om du någon gång känner att din värld rasar samman så lovar jag att vara där och se till att du vet att du betyder allt för mig. Du är perfekt på alla sätt och vis. Varje hjärtslag slår för dig, det viskar ditt namn och varje andetag är för dig. Jag älskar dig på ett sätt som bara är möjligt till dig älskling, jag älskar dig högre än himlens alla stjärnor och djupare än stilla havet, med hela mitt hjärta. Jag skulle nog kunna skriva miljoner sidor om hur mycket jag älskar dig. Men bara du är medveten om att jag älskar dig mest av allt så är jag nöjd. <3

Senaste två veckorna har varit skit, ärligt talat. Men, du ska veta att jag älskar dig, annars skulle jag inte bry mig så mycket som jag gör. Det har kommit till en punkt där jag knappt orkar längre, men min kärlek till dig får mig att fortsätta kämpa. Och jag försöker verkligen, även om det kanske inte verkar som det. Jag ger upp lätt, har inte den styrkan som krävs, men du&jag, det är en sak jag inte kommer ge upp om än.

I'm searchin every corner of my mind, I know I'm not just wasting my time

Kategori: Allmänt



Värt att lyssna på !

cut my wrists and black my eyes, so i can fall asleep tonight

Kategori: Allmänt

Suger på att uppdatera här atm, men orka. Har ingenting att skriva om och ja. Känns ovärt att skriva utan att få respons, men skitsamma.



Jonna, jag saknar dig! Måste träffas snart<33

du kommer bara längre bort ifrån mig

Kategori: Allmänt

Alltså åh, är vädret underbart eller vad?:D Tillochmed för varmt för tjocktröja när man är i solen juh! Älskar't:* Får hoppas att det håller i sig och all jävla snö försvinner.



Every night my heart wishes for you to be here the next day just to say, 'Good morning love'

last chance for one last dance

Kategori: Allmänt

Tomhet. Min blick som söker fäste – utan att lyckas. En konstig känsla – i halsen, i magen. Fingrar som skakar. Allt för mycket musik om krossade hjärtan, krossade själar och allt för mycket låttexter om ensamhet. Jag hatar mig själv för att jag låter mig själv fundera så mycket.

if you're trying to break my heart, it's working

Kategori: Allmänt

Förvirrande humör is the shit.


Jag älskar dig

i don't want you to go

Kategori: Allmänt

and it's reckless and clumsy,
cause I know you can't love me
and I know you don't, anymore

why are you always on the verge of goodbye? why do you do that to me?

Kategori: Allmänt

Senaste dagarna har jag varit så förbannat rädd, och jag inser att mitt beteende är sjukligt. Fan vilken tragisk människa jag är. Det är okej att vara rädd, det är okej att inte riktigt veta. Men, när det går överstyr, då får det faktiskt finnas ett stopp.

i don't know.