perfectlies

- my life, your entertainment

I love you, no matter what.

Kategori: Allmänt

10 månader med älskling idag. ♥
Jag vet inte vad jag ska tro just nu, men jag älskar dig, och det kommer inget ändra på. ♥


Ensam hemma medans domme drog till jobbet, riktigt jobbig dag. Men hoppas fan det blir bättre ikväll.

Love you guys ♥

jag gråter ba i regnet

Kategori: Allmänt



Gav hon allt, allt jag kan ge

Ville ha mer, de är sån hon e
Ensam men stark, de är sån jag blev
Litar inte på någon och allt är hennes fel
Men ser det ut som om jag lackar,
nej mer som om jag tackar dig

För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag
Jag gråter ba i regnet
Super stolt, hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men vaför vill du stå med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter ba i regnet

bite my tongue

Kategori: Allmänt

Varit sjuk sen i lördags, så sjukt ovärt. Men nu börjar jag äntligen bli bättre. Lite febrig och hostig fortfarande, men hade tänkt ta mig till skolan imorgon i alla fall! Orkade mig upp på stan idag och sätta mig på Saga och dricka mitt efterlängtade kaffe med baby idag i alla fall, vilket är enorma framsteg från hur mycket jag har orkat senaste dagarna. Ganska seg sen när vi kom hem igen, men inte så extremt ändå. Så orken kommer tillbaka sakta men säkert i alla fall. I förrgår orkade jag knappt gå in i köket och hämta ett glas juice utan att bli trött så hahah.

Sen bär det av till Göteborg på turistmässa med skolan på fredag, blir förhoppningsvis bra! Får se om det kan bli lite shoppning när vi ändå är där, skulle inte sitta helt fel. Sen är det även bara 11 dagar kvar tills jag fyller år, känns som att det var en vecka sen jag började räkna ner och det var 58 dagar kvar, haha! Tiden går inte så sakta ändå.

En till bra sak är att idag så skrev min älskling kontrakt på en ny lägenhet, så inom en snar framtid så slipper vi vasastan. Inte heeelt fel! Supertaggad på att flytta så det blir förhoppningsvis bra det här.

Menmen, ska orka mig in i duschen för en lång efterlängtad dusch nu, love ♥

-

Kategori: Allmänt

not much more to say.

Kategori: Allmänt



Jag är sjuk. Riktigt sjuk.

en sista gång håller jag om dig, håller av dig, håller avstånd

Kategori: Allmänt

Det var som ett annat liv
det var så förbannat fint
du var den jag ständigt ville stå bredvid
du grep mitt hjärta som en polygrip





Vi bråka natten lång
Tårarna forsade ner för din kind smärtan är blind
och jag fattar om du varken vill veta av
eller höra av dig till mig
du vill ha space men en vacker dag
kanske du och jag
kommer sätta tillbaks pinnen i vår handgranat
och göra om det extra bra

dirty mind, dirty mind, d-d-d-d-dirty mind

Kategori: Allmänt

Ensam hemma som vanligt den här veckan hah. Suger lite lagom men bara att göra det bästa av det, tagit en lång dusch och badade en stund med tända ljus också, mys! ♥ Nyrakade och insmorda ben kan vara det skönaste som finns också! Skrev ett prov idag i skolan, rättskunskap - samboförhållande & äktenskap och arv & testamente, kändes ganska bra när jag skrev det i alla fall, men vi får väl se vad läraren säger när det är rättat. I skolan var jag med Niklas en hel del också, saknar att umgås med plötten! Blivit för dåligt med det senaste tiden. Sen precis när jag slutade så skulle älskling iväg till jobbet så stoppade honom på vägen dit så jag fick pussa lite på honom en liten stund ♥. Sjukt att jag saknar honom så när vi är ifrån varandra så mycket som det varit den här veckan. Menmen, veckan är snart över och då börjar dom tidiga passen igen tills nästa vecka så då blir det bättre!

Fyller 18 år om 18 dagar nu, och det är sjukt vad jag längtar! Blir att fira dagen innan på lördagen med vänner först, sen bär det nog av hem till familjen på söndagen. Sen blir det förhoppningsvis Örebro helgen efter det. Men får se hur det blir!

Nu ska jag ta mig tillbaka till verkligheten och vika tvätt, woho! Cheers!

have faith in me

Kategori: Allmänt

Kommit hem från skolan till en tom lägenhet då Domme jobbar 14-22 den här veckan, bara att vänja sig antar jag. Varit hemma i ungefär en timme och börjar redan kännas ensamt och finns inget att göra. Men får se om jag drar över till Andre och är med honom och Lina en stund! Nu ska jag i alla fall fixa en kopp te och något gott att äta sen sätta mig ute på balkongen i solen och lyssna på musik. Sen får vi väl se vad jag hittar på för att roa mig helt ensam hemma.

Skriver säkert senare om jag har lika tråkigt som nu, cheers!


Gaaammal bild

when she was just a girl, she expected the world

Kategori: Allmänt

Haft en lugn och mysig helg so far! Fredags blev det att äta mat och fika hos Dommes mormor och morfar, sen hem och mysa och bara ta det lugnt. Lördag gjorde vi inget speciellt under dagen, men sen hjälpte vi Carro flytta till sin nya lägenhet! Riktigt fin var den, walk in closet och allt ;) Sen hem - äta chips och dipp och kolla på film! Vaknade riktigt tidigt idag för att vara mig, så gick upp någonstans mellan 9-10. Precis gjort en rejäl frukost till älskling och mig och nu ska jag sätta mig med mitt te och kolla på någon film eller serie medans han spelar ;*


Och om exakt TRE veckor, alltså bara 21 dagar, så fyller jag äntligen 18 år! Woopwoop! 

Cheers ♥


Use your smile to change the world, but don't let the world change your smile

Kategori: Allmänt

Vi alla gör misstag, speciellt när vi är tonåringar så har vi en förmåga att göra saker innan vi tänker oss för. Vi gör vad vi känner för stunden, utan att tänka på vad de kommer att ha för konsekvenser senare i livet, om vi kommer att ångra oss eller om de kommer att såra någon. Någor vi alla gjort är att såra person som sårat oss. De är det största felet vi kan göra mot en annan människa, men enligt mig samtidigt också den största tjänsten vi kan göra oss själva just för stunden, för att orka att kämpa.

Jag har många gånger, om inte nästintill alla gånger jag blivit sårad, valt att såra personen tillbaka. De blir som en slags försvarsmekanism, vi vill inte visa andra att vi blivit sårade, så istället visar vi oss tusen gånger starkare för att orka stå emot allting vi kommer få uppleva återigen om vi ger tillbaka på personen som gjort någonting som vi inte tycker om. Jag kommer aldrig tycka att de är fel att ge igen på personer som sårat oss, de är våran mänskliga rätt, varför ska vi stå där alldeles tysta medans någon annan försöker få oss att känna oss mindre värda än vad vi egentligen är? Jag vet att det inte är något bra argument, att jorden inte skulle bli en bättre plats om alla kände sig modiga nog att säga ifrån, för oavsett om alla säger ifrån, så kommer hälften av personerna vi sagt ifrån till, göra samma sak tillbaka.

Jag säger inte att det är rätt att såra någon, men för våran egen del kan vi må bättre av det och överleva lättare för stunden. Dock kan jag hålla med om att det kan vara omoget att såra någon som har sårat en, men vem är mogen hela tiden? Alla har en omogen sida, hur gammal man än är. Det spelar ingen roll om du är 15 eller 40, den där omogna sidan finns där hos alla. Även om den döljs bra.

Jag är en sån person som nästan aldrig ångrar sig efter att jag har gjort något. Just på grund av att alla saker jag har gjort under mitt liv har ledit mig till den personen jag är idag, det har ledit mig till vart jag är nu. Precis som jag skrev till en person senast idag att hon har gjort, så har jag växt otroligt mycket som människa det senaste året. Förra vintern var ett helvete mellan mig och en annan tjej. Jag var otroligt omogen och rent utav elak vid det tillfället. Inte bara mot denna tjejen, utan alla runt omkring mig. Jag kunde säga vad som helst utan att tveka. Jag var inte rädd för att såra någon, just för att jag blev så enormt sårad om och om igen hela förra vintern. Dock var jag elak mot personer som inte hade gjort något mot mig. Jag var en elak bitch mot många som bara försökte finnas där för mig, och DET ångrar jag.

Men alla saker som sårar, alla misstag man gör, allt skitsnack och all smärta. Det är sådant som ingår när man är tonåring. Det är sorgligt men sant. Men alla går igenom en jobbig tid under någon period i livet, och tonåren kan var enormt jobbig för många. Det är viktigt att komma ihåg att man aldrig ska vara för hård mot sig själv för saker man gjort som man kanske inte borde. Just då var det vad man ville, eller så såg man ingen annan utväg än att göra så som man då gjorde. Livet har ingen manual, man för göra alla misstag och gå på nitarna själv, för det finns ingen som kan göra det åt dig.

Varför jag skriver det här just nu har jag inget bra svar på. Antar att jag insåg själv hur mycket jag har lärt mig och ändrat mig det senaste året. Jag är fortfarande densamma, fortfarande lika ärlig, dock tänker jag efter mer innan jag säger saker som kan såra någon. 

People can say whatever they want about me, but at the end of the day
I am still going to be me, and I am still going to live my god damn life.