perfectlies

- my life, your entertainment

it's complicated

Kategori: Allmänt

Bränt ryggen, check!
Solat och badat i högsjön halva dagen med Liina, pratade om mycket som vanligt. Gjorde ett val som jag aldrig skulle klarat av själv då jag höll på att börja gråta när jag bara tänkte på det när jag var själv. Så det är bra att det där lilla mongot finns! Sen hem och halvsova framför tvn och snart glider jag till götlunda ett tag. Sen försöka sova i normal tid haha! Upp imorgon och först ut till hjälmare docka och äta jordgubbar eller fika, sen är det västerås som gäller resten av dagen! Känns som att jag har allt inplanerat just den här helgen, vilket på ett sätt är dåligt. Inte en ledig stund någon gång hahah! Men man ska inte glömma sina vänner och det kan dom fan inte säga att jag gjort den här veckan ;)

Men skriver kanske senare, hööörs!



Missu.

värt.

Kategori: Allmänt

Bad news är alltid bad news. All I can say.


Hoppas på att Lina kan rädda mitt humör, hörs.

sleepy time!

Kategori: Allmänt

Blev ingen klippnibg btw, tar deeet på fredag eller nå istället! :)

Nuu blir det snart sängen för att försöka vakna i normal tid imorgon för att sedan spendera dagen med Liina, bad och solning är vad som är planerat! Kanske in till arboga efter det för att träffa lite random folk men vi får see :) Lutar mot rampen häng i så fall, hahah! Men som sagt, får se vad som händer.

Näe, sängen nu! Höööörs :)


<3

Kategori: Allmänt

gotta love the summer!

Kategori: Allmänt

Började dagen med att lägga mig ute och sola ett tag, sen en promenad. Helt död efter en promenad ute i den här värmen, sjukt skönt men fan vad varmt det är! Underlättade dock lite att gå och lyssna på syrrans skrik och gnäll om att hon hatar värme och att hon håller på att dö. Samtidigt som jag gick och tyckte att det var hur skönt som helst.
Next up är en kall dusch, sen försöka ta mig till örebro ett tag. Förhoppnigsvis klippa mig och slinga håret, sen senare i sommar eller i höst blir det troligtvis svart igen!

Skriver kanske senare, hööörs!

It may hurt sometimes, but I don't care anymore.

Kategori: Allmänt

Hamnade i arboga till slut idag (måndag), träffade Lina och gick och la oss i en park. Myyys! Men efter ett tag fick vi sällskap av två random killar som kom och la sig vid oss, dom gick dock därifrån rätt snabbt. Sen kommer två små turkjävlar och vill spela fotboll med oss, och då säger jag, trevlig som jag är att nej vi vill inte. Men dom fortsätter tjata och ena ungjäveln kastar sin jävla boll i huvudet på mig varav jag lackar ur och säger till dom att dom ska sticka därifrån. Behövde bara resa mig upp så blev ungjävlarna rädda och sprang iväg, dock börja dom dryga igen så fort jag la mig ner och då skulle dom tydligen ringa polisen på oss också. Bara för att vi "bråkade och ville slåss". Hade gärna smällt till båda idioterna men hade kanske inte slutat så bra. Sluta med att vi bara gick därifrån för vi orka inte med dom. Gick vidare till nästa "park" och la oss där.
Fick snabbt sällskap av ett fyllo som började berätta om hela sitt liv, väärt. Sen ser vi dom två "random killarna" (som faktiskt hette Emil och Christian, eller hur man nu stavar) komma ut från kinarestaurangen och gå mot oss, och tror att både jag och Lina tänkte "YES! Nu kommer dom och säger till oss att följa med dom så slipper vi fyllot". Men neeejdå, Emil ställer sig och pratar med "arbogas president" och bjuder honom på sprit, medan Christian lägger sig bredvid mig och Lina och pratar med oss. Riktigt trevliga killar i alla fall haha, lite småskumma och så men vem är inte? Sen satt vi där och prata med dom jag vet inte hur länge, men läääänge i alla fall. Sen drog dom och då drog vi också vidare för att slippa vara kvar med fyllot.
Gick till ica och köpte dricka och chips, sen hamande vi i nästa park och var kvar där ett tag med några fina flickor, sen gick vi runt lite och hamnade på en gräsmatta igen där vi väntade på skjuts. Fick skjuts till götlunda av en snäll kompis så att jag slapp tjata på föräldrarna så det blev bra haha.

Fick träffa min älskade Niklas i götlunda ett tag, var på våran gamla skola och kollade hur mycket dom gjort om sen vi gick där och läste gamla "kärlekslistor" skrivna av mig i "svampen" på skolan! (Ni som gått där fattar i alla fall haha). Pratade om allt och ingenting sen var han tvungen att gå hem. Så gick och träffade tre taggade killar som skulle iväg på Peace&Love! John, Kalle och Nicke. Sjukt kul att träffa John för det var så jävla längesen. Men såklart kul att träffa dom andra också! ;) Sen gled dom iväg och då var det dags för mig att ta mig hem och göra ingenting resten av kvällen, somnade ett tag men vaknade nyss och är hur pigg som helst, dääärför blev det en ganska lång uppdatering även om jag inte orkar egentligen!

Men får tacka alla för en förjävla bra dag, speciellt Lina och Niklas ♥ Höjde mitt humör somfan då jag var jävligt arg hela kvällen igår och hela morgonen idag så det behövdes!






Jag är inte någon speciell, jag är mig själv med alla synliga fel.
Jag kommer aldrig låtsas vara något jag inte är, this is me. This is real.

You see I had a lot of crooks tryna steal my heart

Kategori: Allmänt

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, ingen blogglust what so ever. Men något ska jag väl komma på. Midsommar kan jag säga att det var rätt bra, hade kunnat vara betydligt värre. Lördag-söndag har jag spenderat med domme i hans säng, sovit fan hur mycket som helst. Sen hem, sämst humör direkt men that's life. Tänkte seriöst gå in till götlunda bara för att träffa någon normal människa, men lika bra att låta bli när humöret inte är på topp. Bara sex km dit så hade fan kunnat göra det, ångrar mig nu ärligt talat. Menmen, blev i alla fall på lite bättre humör när jag såg att syster hade köpt högtalare så det gick att lyssna på musik i alla fall, lite mer värt att vara hemma då.

Imorgon ska jag i alla fall ta mig in till arboga på något jävla sätt och träffa en fin Lina ♥. Ingen aning om jag har skjuts ens men det får lösa sig på något sätt. Behöver träffa någon och bara prata ut om allt och ingenting. Blir awesome! Bara att hoppas att huvudvärken och allt släppt tills imorgon :)


You want me to come over
I got an excuse
Might be holding your hand
But I'm holding it loose
Go to talk then we choke
It's like our necks in a noose
Avoid the obvious
We should be facing the truth

Saker har varit likadant way too long.

Kategori: Allmänt

I wanna change, and I wanna change big time. Jag vill ändra mitt utseende så förjävla mycket att folk från mitt förflutna knappt känner igen mig, skulle vara så jävla awesome. Vill ändra stil, vill ändra hårfärg, vill ändra allt. Bara för att.
Fan, ge mig pengar.





I'd go back to December, turn around and change my own mind.

Ingenting ont som inte för någonting gott med sig

Kategori: Allmänt

Kan inte tänka mig att det gått ÖVER TVÅ ÅR! Fyfasiken vad tiden går fort. Och tro mig jag är lika förvånad som er att tiden gått så himla snabbt sen en viss person kom in och vände mitt liv totalt upp och ner, orsakade total kaos och samtidigt lugn, förändrade mig till raka motsatsen av vad jag varit tidigare! Tänk att det är två år och fem dagar sedan som jag satt här hemma och började skriva med en person som fick mig att tänka "Jävlar, det här känns riktigt bra". Tänk att det är över två år sedan mitt liv förändrades såpass mycket som det gjorde.

Jag har gjort så himla mycket val under dom här två åren, både bra och dåliga, och jag är så himla tacksam för alla dåliga val jag har gjort under den här tiden, alla gånger jag gjort tvärtemot vad jag borde ha gjort, för det är exakt det som har lett mig till vart jag är idag, och med vem jag är med idag. Jag trodde ändå aldrig att jag skulle hamna där jag är idag. Tänk dom gångerna jag har stått mitt emot denna person, då jag suttit och pratat med honom på någon fest, dom gångerna jag bara gått förbi och tänkt; "jaha, det där är han". Som jag vet vem det är, men inget mer än så. Tänk om jag då skulle veta att jag sedan efter bara några veckor skulle vara tillsammans med den personen? Damn boy!



Du lever bara en gång!

Kategori: Allmänt



Sjuk fortfarande, men hade ändå en bra dag i arboga med Lina, träffade Andre ett tag idag också, sen drog jag och Andre hem till Domme ett litet tag innan jag dissa och skulle hem. Trots att jag är sjukt sliten så blev det en bra dag ändå :) Fick lite panik på vägen från Domme men det löööste sig! Haha :)





Du finns i mitt liv till en viss del, men du är aldrig så nära som du tidigare har varit. Varje dag önskar jag att allting kunde vara som det var förut, när vi var så nära vänner, jag vill ta emot dina råd och lyssna på dina åsikter, jag vill att du ska besvara alla mina frågor med glädjen som alltid fanns förut. Jag saknar dig. Att veta att du är så nära men ändå så långt bort känns så sjukt. Att veta att jag inte "får" prata med dig på grund av en tjej, det är så fel. Du är fortfarande en av dom få jag skulle offra livet för, efter allt du har gett mig. Vad det än är du ber mig om, skulle jag ställa upp men det skulle aldrig vara i närheten av hur mycket du har gjort för mig. Även fast vi är långt ifrån vänner, så betyder du mer än vad du någonsin kommer att kunna förstå. Ingenting kommer någonsin ändra de faktum att du är the reason.

this = love

Kategori: Allmänt



you're the worlds greatest

Kategori: Allmänt



Skulle gärna ta helg och midsommar nu tack!
Blir att festa med Domme och hans kompisar, kanske räknas som mina med men haha, sen ska förhoppningsvis denna fina tjej på bilden vara med! Love you girl, världens bästa! ♥

If you fall you know you can just reach out and take my hand
Give to me the weight of your world I'll carry it for you
Because two hearts are stronger than one ♥

Such a lovely day!

Kategori: Allmänt

Blev en dag med en fin Lina idag, träffades och käkade kinamat, sjuuuukt gott! Satt och pratade om allting som behöver nämnas, roliga saker, jobbiga saker och ledsna saker. Riktigt skönt att sitta och prata ut om exakt allting, även saker man knappt förstår själv men som vi båda faktiskt tyckte och trodde samma sak om. Satt på kina hur länge som helst, sen vidare i regnet för att köpa jordgubbar! Sen diskutera med Andre hur länge som helst om vart vi skulle träffas, sen var det bara att gå dit när vi väl bestämde. Satt och pratade om allt och ingenting i timmar, helt underbart! ♥ Sjukt mysigt att sitta ute under ett tak och titta ut på regnet och bara prata, om både seriösa saker och roliga flummiga saker.




my best friend, that makes me laugh,
the puzzle piece that fits exact to my half
I've never felt this way
sometimes I'm stuck with what to say
you hold my hands when I'm driving
you dry my tears if I'm crying
and we just laugh if we're fighting

du har ditt eget facit för rätt och för fel

Kategori: Allmänt

Bad update. Har haft en skön helg, ingen tid att blogga under helgerna längre :) Fredag var det fest först hos Domme ett tag, sen vidare till Andreas, aschill kväll trots ett stort missförstånd. Lördag drog jag upp på stan med Jonna, men hon drog tidigt, så då drog jag vidare med lite kompisar, blev en bra kväll till slut! Sen söndag vaknade jag hemma hos Domme av att hans kompisar ringde på dörren som galningar, kom in med öl och vin och tjata om att dom ville supa, hahah! Var först otaggad, sen astaggad, sen otaggad igen, haha så jävla konstig dag. Sluta med att dom tre var fulla, sen däcka dom en efter en i princip ;)




Tidsfördriv:

Röker du? då och då

Dricker du? ja

Snusar du? nej

Skolkar du? kan hända, ja

Gör du frukosten själv? alltså, när jag väl äter frukost, så brukar jag inte hinna så då fixar pappa!

Har du suttit i rätten? inte än!

När hade du sex senast? igår kanske det var :d

Har du haft oralsex? ja

Hur många har du hånglat med den här månaden? Lisa och Domme, hahaha!

Har du slagit ner någon? njaej, slog till en tjej som var packad så att hon ramla? räknas inte direkt

Har du pussat någon av samma kön? ohja

Har du varit på strippklubb? hahah nej ;)

Vad gör du när du blöder näsblod? gnäller lite, sen ah okej, papper, sen är det fixat liksom

När grät du senast? haha fredags (a) fast bara lite tårar i ögonen så fuck that!

Vem kan du prata om allt med? Niklas, Lina, Jonna!

Vem kysste du senast? Domme ♥

Vem kramade du senast? Domme ♥

Vad är din högsta önskan just nu? Jag vet faktiskt inte.

Vad heter din hårspray som du använder? Orkar inte kollaaa, grön flaska i alla fall

Vem gillar du? Gillar? Som kompis, många :)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? grå och lila

Har du string på dig just nu? nej

Känner du någon som heter Niklas? best friend ♥

Har du bärbar data? ingen egen eftersom min är trasig, men syrran har två som tur är!

Är du blyg? ohnej :) inte nu längre!

Vad tänker du på just nu? helgen!

Hur många har du kysst? för det håller man juh koll på ? :)

Hur många har du haft sex med? Privat dock ;) fråga privat om det nu är så jävla viktigt att veta!

Vad ska du göra idag? träffa Liina och äta kiina! ♥ (nu var jag rolig)

You had me at hello

Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om kärleken. Kan nog inte säga att jag hatar den, men kan säga att jag gjorde det för några veckor sen under köpingsyran. Då hatade jag kärleken. Den ställer till det, sårar, kan göra en lycklig, kan förstöra ett liv, men kan även laga ett. Jag var kär i kärleken ett tag, kan man ens vara det? Kär i att få vara kär i någon. Jag tror det, för jag var nog det. Kär i att vara kär.
Jag har många gånger somnat gråtandes pågrund av den, har även stirrat mig blind på bilder av en speciell person bara för att känna hur kärleken bara bubblar inuti. Och visst, känslan är härlig. Att t.ex. öppna ett sms där det står "jag älskar dig" eller bara en mening som innehåller just ordet " älskling". Det är underbart, när man ska möta honom och att bara se på honom framkallar jordens största leende och det kanske börjar pirra i magen. Eller att ligga i hans famn när man ska sova, känna sig tryggast och lyckligast i världen, så underbart. Men som med det mesta så har även kärleken två sidor. När man kollar på gamla sms fast man inte borde, eller när man tänker tillbaka och saknaden skär rakt igenom kroppen. När man skulle göra allt för att få träffa, eller bara få en skymt av honom.

Jag trodde aldrig att jag skulle gå vidare efter mitt förhållande med Jonny. Men sanningen är att jag började komma över honom redan samma kväll det tog slut. Började tänka över hur mycket jag offrat för honom, hur han hade behandlat mig under vårat förhållande.
Jag säger inte att han var en dålig pojkvän, men vissa grejer borde han ändrat på när han märkte hur jag mådde. Men det är det som är grejen, han brydde sig inte. Och varför må dåligt över en kille som ändå inte brytt sig på så himla länge? Jag var förkrossad, och jag spenderade en sista natt med honom och jag kan ärligt säga att det var hemskt. Kvällen efteråt bestämde jag mig för verkligen leva mitt liv och inte fortsätta gå tillbaka till honom som jag har gjort fyra gånger tidigare. Gick dit på natten ungefär klockan tre på natten och samlade ihop dom flesta av mina grejer. Satt hur länge som helst hemma hos Jimmy och pratade med honom, Andre och Domme.
Sjukt hur mycket dom hjälpte mig att inse allt den kvällen, spenderade natten hemma hos Domme, och mitt liv har inte varit detsamma sen dess.

Idag, har jag ett förhållande med en kille jag aldrig trott jag skulle falla för. Jag har ett förhållande som är så olikt något jag någonsin har haft förut. Trots det så trivs jag så jävla bra. Ett enda sms från honom får mig faktiskt att bli glad. Det spelar ingen roll vad det står, men tecknet på att han tänker på mig, att jag faktiskt inte är luft för honom. Det är fint.

Någon sa att jag leker med elden när jag är med Domme, och jag vet om det men trots det kan jag inte hålla mig borta.





Första gången jag faktiskt skrivit ut om det här, för dom som tjatat på mig om det, here you go.


Alltså, för att verkligen få in det i allas trögfattade huvuden nu:

Jag älskar inte Jonny, och jag kommer aldrig älska honom igen. Den kärlek som fanns dog för längesen.
Så STFU ni bitches som påstår annat :)
Och Jonny, om du nu läser: Glöm våra drömmar, våra minnen, våra låtar, gå härifrån och vänd inte om. För jag kommer inte finnas kvar. Och glöm aldrig att jag skulle kunna krossa dig på en sekund med sanningen, så ge fan i att snacka skit.

you deserve it

Kategori: Allmänt

I should have done it

Kategori: Allmänt

Nothing I can say expect, I should have done it. You wouldn't even care. ;)


Haha life's a bitch :) Blir så irriterad på vissa saker ibland så det finns inte!

Men nu ska jag fixa mig, sen in till arboga och fixa nytt leg och grejer, sen blir det att åka till köping på synundersökning och beställa nya linser.

Men hörshej!



Ironik – So Nice [Featuring Baby Sol]

-

Kategori: Allmänt

I don't wanna wait

Kategori: Allmänt

They say way back when knew how
But there's nothing telling you now
Just to do your right and not your wrong
When wrong is easy and right is hard
And we've all got our weaknesses
And only you know what yours is
But your tomorrows all that seems to escape from your lips

But I don't wanna wait, today
For something that might never ever show it's face
I can't
I promise that I've heard to much already
To me it seems ridiculous to trust in all of your games, your play
There's one night, one world, one chance.

And I don't wanna wait
I don't wanna wait.

I don't wanna fall back asleep

Kategori: Allmänt

Värd natt. Somnade runt sex imorse, har drömt helt jävla störda drömmar hela jävla natten. Vaknat med panik i hela kroppen flera gånger under natten. Kämpat med att inte somna om men till slut gjort det igen, och sen vaknat med samma panik i kroppen igen. Fyfan, hemsk jävla natt. Till slut vaknade jag vid elva av att jag skakade och var så jävla rädd inombords att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Fyfan för drömmar. Somnade trots det om och sov i en timme till, men inga drömmar då som tur är.

Fyfan, inte varit med om något liknande sen jag var riktigt liten och sprang in till mamma så fort jag drömde något hemskt. Haha, går inte ens att beskriva känslan när jag vaknade upp..

Menmen, ska ta mig in i duschen och sen fixa mig i alla fall lite, för vid fyra ska jag vara i arboga och träffa Jonna igen :) hörshej!


I'm leaving home

Kategori: Allmänt

Humöret kan verkligen gå upp och ner som en berg och dal bana :) Lackade ur rätt rejält om en grej förut, som jag egentligen inte vill skriva om ens. Men hade personen i fråga varit i närheten hade det blivit kaos! Sen höjdes humöret bra mycket när jag äntligen lyckades övertala mina föräldrar om att jag skulle få skicka in en intresseanmälan på en lägenhet. Så har jag en jäääävla tur är jag ägare till en lägenhet tills i höst. Så humöret höjdes direkt, sen får vi se hur det går! Ihihi !

Hoppas verkligen att allt löser sig nu och allt blir som det är tänkt! Flytt hemifrån, nära till skolan, nära till underbara människor, åh! Nej bara att hålla tummarna och vänta på svar, ihihi! Så håll tummarna för mig nu folk! ♥

.

Kategori: Allmänt

Vi rymmer, bara ni och jag.

Kategori: Allmänt

Spårad natt! Först deppsnack med fina Hanna om att vi vill åka långt bort härifrån, sen sitta i skype och lyssna på Simons otroliga dialekt ett litet tag, sen vilja rymma ännu mer. Första tåget till skåne skulle inte sitta fel! Bara åka bort från KAK, hamna lite utanför gränserna ett tag. Fyfan vad underbart. Vet inte hur länge jag pratat om det här, men den här sommaren måste det bli av. Komma bort, slappna av, slippa allt och alla. Bara för en liten stund.



Vi måste bort härifrån
Jag vet inte mycket
Men jag vet att vi måste

truth is,

Kategori: Allmänt



everything is gonna be alright

Kategori: Allmänt

Glider snart in till arboga för att träffa Jonnabejb ♥ Riktigt underbart att fått tillbaka lite bättre kontakt med bruden ;) Får se vad vi hittar på, men blir nog asbra!

Now I know it'll be alright ♥

leaving

Kategori: Allmänt



I'm leavin' today
I'll say goodbye to my favorite face
Don't wanna go, but I just can't stay
And be treated, I won't be treated this way

Dag 11: Skriv 10 bra låtar.

Kategori: Allmänt

it's hard loving you, but it's even more hard missing you when you're gone.

Kategori: Allmänt

Det krävs mycket för att få mig ur balans, men det finns en person som fan lyckas hela tiden.
Borde inte sakna dig, borde inte skriva med dig, borde inte bry mig.
Men det gör jag fan ändå. Går inte att glömma någon som satt så djupa spår i hjärtat.



I can't remember life without him.
I can't remember anything without him.





Jag säger inte att jag älskar dig, jag säger inte att jag vill ha dig tillbaka.
Jag säger bara att jag inte kommer ihåg mitt liv utan dig.
Jag kommer inte ihåg vem jag är utan dig.
Jag vet inte vem jag är längre.
The old me, is dead and gone. I'm not the same person anymore.

DANZA KUDURO

Kategori: Allmänt

Tagg listan är igång på maxvolym, klackarna är snart på och humöret är på topp!

Först drygaste solavslutningen med klassen, bara massa snack, sen upp till kyrkan för att kolla på studenterna. Såg en himla fin pöjk som tyvärr hann dra innan jag hann hälsa ♥ Seeen gratta fina studenterna Tobbe och Markus, helt sjukt hur grabbarna kan uppskatta kram och varsin blomma så mycket! :D Haha bra humör blev jag på i alla fall ;)! Sen kommer en skrikande Nick på flaket och skriker "Johanna har bara två år kvaaar" och pekar rakt på mig, ah tack för påminnelsen mannen! Sen sitta och snacka med den grabben ett tag, bra skön full kille! Sen hem och nu är det bara att tagga om tills ikväll! Firar in sommarlovet med underbaraste folket, får äntligen träffa min pöjk igen också ♥

Men nu kan jag inte sitta stilla längre, pusshej!

It's the end of the world as we know it!

Kategori: Allmänt

Skolavslutning idag då! Inget speciellt med att sluta ettan egentligen, men ikväll kör vi all in! ;) Första är redan knäppt och humöret är på topp, kan inte bli annat än bra! Firar förhoppningsvis in sommaren med fina pinglor och underbara booys! :)) Kaaanske spårar för det brukar bli så, men man slutar bara ettan en gång! ;) Hahah!


Och ett stoooooort GRATTIS till alla underbara och fina människor som tar studenten idag! :D Speciellt till Tobbe och Markus! Ska försöka hinna med att ge mupparna varsin kram, kommer sakna mongosarna i skolan! ;)





Gotta gooo, LOOOOVE! ♥

fml

Kategori: Allmänt

Okej, har numera ingen dator. Och kommer inte ha på ett bra tag då jag inte har några pengar, och tänker inte köpa någon skitdator. Sitter just nu på min systers gamla mongo dator som är helt dum i huvudet. Går knappt att komma in på facebook, och när jag väl kommer in får jag inte chatten att funka. Så jag är skapligt okontaktbar, är mobilen som gäller för att få tag på mig snabbt. Bra liv! 

Inte mycket mer att säga, bra irriterad just nu. Skolavslutning imorgon i alla fall, sen troligtvis fika eller äta med fina människor efteråt, sen hoppas jag på en fin kväll med underbart folk ♥

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.

Kategori: Allmänt

Helt sjukt vad underbart skön texten är!




Jag hooka' dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen

den här staden gör mig galen

Kategori: Allmänt

Dryg dag, ohjaaaa. Först vara funktionär för volleyboll på slutspurten i skolan, fanns typ ett lag som var roliga att kolla på, haha! Efter det blev det keeeeebaaaaaab med Liiiina, sen dryga på stan i ett antal timmar när hon drog hem. Träffade först Viktor som jag inte träffat på hur länge som helst, sen kom Oliver ett tag, sen Thomsen, sen Matte och så kom Jimmy så chilla/dryga med dom två ett tag, sen träffa Niklas och Sofie lite snabbt, blev inte som jag hade tänkt dagen men blev bra ändå :)

Nuu funderar jag på att glida in lite snabbt till örebro, men får se hur det blir med det!
Hur som helst, höööörshej!

hey sweetie

Kategori: Allmänt

And if I didn't want you
You would know






You will catch me if I fall, and I will get lost into your eyes

Kategori: Allmänt

Ligger och försöker sova och märker att det börjar rinna tårar från mina ögon. Jag vet inte riktigt om jag är ledsen eller om mina ögon bara är irriterande. Däremot så spelar det mig ingen roll. När jag ändå gråter så kan jag lika gärna passa på. Bara låta dem rinna. Slippa bita ihop. Hantera och bearbeta, när man för en gångs skull känner något.
Det är rätt skönt att gråta. Som om att åka in på rehab och när man blir fri igen så känns det mesta bra. Inte för att jag vet hur det är, att vara på behandlingshem, men detta är min tanke om, hur det egentligen är där. Varför gråter jag inte oftare? Att bli en ny människa lite nu och då, kan väl inte skada?
Gråta ut allt det onda, torka bort det våta, och sedan är det förbi, över. Som ett löv som blåser bort med vinden och kanske, när den passerat ett varv runt jorden eller två, kommer den tillbaka, eller så försvinner lövet för gott. Förmultnar, och blir till jord. Och så behöver jag inte gråta, för just det där lövet, igen.
Ligger och försöker sova och märker att det börjar rinna tårar från mina ögon. Jag vet inte riktigt om jag är ledsen eller om mina ögon bara är irriterande. Däremot så spelar det mig ingen roll. När jag ändå gråter så kan jag lika gärna passa på. Bara låta dem rinna. Slippa bita ihop. Hantera och bearbeta, när man för en gångs skull känner något.

Det är rätt skönt att gråta. Som om att åka in på rehab och när man blir fri igen så känns det mesta bra. Inte för att jag vet hur det är att vara på behandlingshem, men detta är min tanke om hur det egentligen är där. Att bli en ny människa lite nu och då, kan väl inte skada? 

Gråta ut allt det onda, torka bort det våta, och sedan är det förbi, över. Som ett löv som blåser bort med vinden och kanske, när den passerat ett varv runt jorden eller två, kommer den tillbaka, eller så försvinner lövet för gott. Förmultnar, och blir till jord. Och så behöver jag inte gråta, för just det där lövet, igen.


.

Kategori: Allmänt

Kommer inte att skriva om vad som hände igårkväll, tycker inte att det är något som ska komma ut, eftersom det är egentligen inte borde ha hänt. Men jag vill tacka för alla fina sms, all hjälp jag/vi fick igår, och alla som har hört hur det är med mig och även dom som frågat hur det är med Domme.
Tack för allting, och förlåt för att jag alltid väljer de val som är fel.
Mitt fel, mitt misstag. Förlåt till alla inblandade, speciellt Domme
Kommer inte att skriva om vad som hände igårkväll, tycker inte att det är något som ska komma ut, eftersom det är egentligen inte borde ha hänt. Men jag vill tacka för alla fina sms, all hjälp jag/vi fick igår, och alla som har hört hur det är med mig och även dom som frågat hur det är med Domme.
Tack för allting, och förlåt för att jag alltid väljer de val som är fel.
Mitt fel, mitt misstag. Förlåt till alla inblandade, speciellt Domme ♥

.

Kategori: Musik

I wish it didn't matter
I wish I didn't give you all
Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I wish it didn't matter
I wish I didn't give you all

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him

Dag 04: Din förebild och varför.

Kategori: Allmänt

Har ingen, försöker inte bli som någon annan, försöker inte vara någon annan.



ADJFSIGHASZPSSRDKA>JAPCNVLXBGOAWOEV KFÅG>