perfectlies

- my life, your entertainment

my heart skips a beat

Kategori: Allmänt

All you ever have to know, is what you do to me
And everytime we come this close, my heart skips, skips a beat



Insåg att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst. Men senaste veckan har varit helt underbar i alla fall, har varken haft tid eller ork till att blogga. Jobbar så mycket jag bara kan och min lediga tid spenderar jag antingen med underbara människor eller så sover jag och vilar upp mig inför nästa jobbdag helt enkelt. Så blir inte mycket tid för bloggen, men det kommer säkert ändras när skolan börjar och jag kommer in i lite mer regelbundna rutiner. 

Anyways, idag har jag varit i Nyköping, helt underbart! Träffade först brorsönerna Niklas och Arturs och fikade med dom och snacka lite och sådär, sen drog vi vidare hem till min älskade bror för att träffa honom, Pia och lilla John. Brorsan drog tyvärr iväg på jobb men hann krama om honom i alla fall och det är värt mycket så sällan som vi ses. Sen satt jag och myste med John ett bra tag. Sötaste ungen jag har sett, ville kidnappa honom där ett tag, så himla gullig! Lilla suget efter bebis jag fick där.. Haha! Verkligen jättekul att träffa Pia också, himla längesen det också. Ska förhoppningsvis tillbaka och hälsa på igen så fort jag kan, och gosa ännu mer med min lilla brorsson. 

Menmen, nu ska jag sova och ladda inför en jobbdag imorgon, sen efter jobbet ska jag bara myyysa! 

Ska försöka bättra på min uppdatering så gott det går, haha! Cheeers ♥

du är fett jävla ballin'

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar känslan av att vara sviiinhungrig och veta att man har färdigmat som bara tar några min att värma i micron! Dessutom är det thaimat, Phad Thai Chicken, asgott på restaurang! Sen värmer man maten - känner att det luktar sjuuukt gott. Sen när maten är klar, då öppnar man lådan och ser att den stora lådan innehåller en liten 2-3 cm djup låda, och att resterande 7 cm av lådan bara är luft. Jaha okej? "Ja det är säkert gott så det är nog värt köpet ändå!" Tar en stoooor tugga, som höll på att flyga ut lika snabbt igen. Jag har aldrig ätit så äcklig färdigmat förut, inte ett dugg besviken eller så, nejnej. 

Sååå, bara att ställa sig och slänga ihop någon annan mat och hoppas att det fina vädret håller i sig ett tag till, cheeers! 

i just wanna let you know,

Kategori: Allmänt

cheers to the weekend

Kategori: Allmänt

Har varit utan internet hela veckan så har inte blvit någon bloggning. Men nu är jag inflyttad i lägenheten och det känns underbart! Har nog svävat runt på ett lyckomoln hela veckan! Har fortfarande inte fått tag på en soffa tyvärr, men jag letar för fullt. Annars har jag faktiskt lyckats få ganska bra ordning tycker jag. 

Igår körde vi lite lugn förfest hemma hos mig, och vi bevisade att man kan förfesta och ha kul i en liten etta utan soffa också ;) Funkar finfint att sitta i sängen och på golvet faktiskt. Sen blev det premiärrunda på Vinbäcken för mig! Hade seriöst sinnessjukt kul hela kvällen! Grymt mycket folk och grymt kul. Träffade massa folk man kände och allt var underbart. Vaknade imorse med ett segt huvud och en bh som luktade öl av någon anledning. Har ett svagt minne av att någon kille knuffa till mig så jag spillde min egen öl över mig så antar att det är därför!

Menmen, grym kväll hur som helst och jag tackar ALLA jag träffade som gjorde kvällen bra, det här ska göras om! 

keys, keys, keys

Kategori: Allmänt

Hej alla! Måste bara slänga in en uppdatering om att NU har jag fått mina nycklar och varit förbi lägenheten och slängt in lite smågrejer! Sen har jag varit ut till öb och dollarstore och handlat lite småsaker, både nödvändiga saker och saker som bara är fina, underbart! Sen blev det subway och nu till götlunda en sväng och ska packa mera saker. Får dock vänta med sängen tills ikväll tyvärr, men det får väl duga ;) Sen är de det där lilla problemet med soffa, men det verkar som att det håller på att lösa sig i alla fall så det blir nog bra det med. Man behöver inte ha allt perfekt samma sekund som man flyttar in! 

Ska kila in till stan och kolla på soffbord och lite grejer ikväll också, får hoppas att det är något som passar! 

Menmen, nu ska jag packa litegrann, cheers!

jag har insett mina misstag, jag vet vad jag vill nu.

Kategori: Allmänt

Skäms lite över min uppdatering om jag ska vara ärlig! Men det är sånt som händer ibland, och på sommarlovet får man skippa datorn lite tycker jag. Har haft ännu en grym helg faktiskt, även om det inte hänt så mycket! Men har sovit i stan sen i Torsdags och haft det allmänt bra. 
 
Igår blev det att dra och käka pizza på Athena med Domme, Fellan, Oliver, Verr och Andre. Sjuuukt god pizza! Sen blev det lite chillfest som innehöll allt från flummig musik och limousine åkning. Riktigt bra kväll kan jag lova! 

Nu hamna jag här i soffan ute i götlunda igen, men imorgon får jag nyklar till lägenheten så då ska jag se till att få dit lite grejer så att det i alla fall går att sova där sen ska jag spendera första natten ensam i lägenheten! Kommer troligen vara rädd för minsa lilla ljud till en början men jag vänjer mig förhoppningsvis vid att bo själv efter ett tag haha. Sååå nu ska jag försöka bli trött så jag kan somna så att jag orkar upp imorgon för att hämta nycklarna, men är juh inte dåligt taggad så är alldeles för uppspelt för att kunna somna! Det får bli en liten promenad sen soffan en stund igen, puss!