perfectlies

- my life, your entertainment

Hold on, pain ends.

Kategori: Seriösa texter

Hatar sömnlösa nätter mer än något annat. Har alltför mycket tankar snurrar omkring i huvudet och kan inte slappna av tillräckligt mycket för att sova. Känner mig inte ett dugg trött förutom i ögonen som svider, annars är kroppen och hjärnan tyvärr på högvarv just nu.

Ibland finns det så mycket att säga, men det finns inte tillräckligt med ord för att kunna göra det. Det finns inte rätt ord. Detta leder till en känsla av otillräcklighet och den trycker i bröstet som en kvävande hand.

Helt sjukt hur allting i livet kan flyta på så himla bra och sedan på en sekund kan allt vända på grund av en enda händelse. Då sitter man där med en overklig känsla i hela kroppen och hoppas så mycket man bara kan att allting bara är en mardröm och att man snart vaknar och allting är som vanligt igen.

Men livet är inte rättvist, det har det aldrig varit och kommer aldrig vara. Bra människor är med om hemska saker, förlorar någon närstående, får sitt hjärta krossat och en massa annat. Livet är fullt av smärta, men det finns även ljusa stunder. Det är dessa stunder vi aldrig ska ta för givet, vi måste ta vara på alla bra och glada stunder i livet, för alla glädjestunder är och kommer alltid vara begränsade.

Dessa stunder av ljus och glädje ska man aldrig släppa, för plötsligt kommer det en dag då allting är mörkt och känns jobbigt. Då behöver vi minnena av alla bra dagar, vi måste minnas all glädje som finns i vår närhet. Det är denna glädje som kommer ta oss igenom allt mörker.

Håll hårt i dessa stunder och ta vara på varje sekund ni spenderar med era nära. Det är så lätt att ta för givet, och det är så lätt att förlora.

Jag signar ut.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: