perfectlies

- my life, your entertainment

I know nothing of your kind,

Kategori: Allmänt

Sjukt dålig uppdatering för att jag har varit med söt. Men igår efter jobbet träffade jag först Lina och satt och snacka ett tag, sen mötte vi upp Jonna och GICK ut till donken och tillbaka, tog förjävla lång tid. Dom var små jobbiga fjortisar som vanligt men det var rätt kul ändå. Sen hem till Domme och myys med mat och film, awesome! idag får vi se vad som händer men vad det än blir så blir det nog bra.

Skriver bättre när jag har något mer att säga. Pöss!


my life is more amazing than ever,

Kategori: Allmänt

my bby is back in arboga ♥
loveu ♥

Off to work

Kategori: Allmänt

Ska snart åka iväg till första jobbdagen, kom upp lättare än jag trodde imorse. Var faktiskt duktig och gick och la mig runt elva igårkväll. Nyss duschat och ska snart packa ner lunchen and then I'm off! 

Uppdaterar antagligen ikväll om dagen osv, love!




I may make mistakes, but I never regret it, because at one point, I wanted it

Kategori: Allmänt

Hade en asbra dag med Jonna, Lina och Hanna igår, åkte ut till rasta och käkade sen tog vi en promenad tillbaka till stan, riktigt skönt. Sen satt vi på stan ett tag, träffade Nicke, Kalle och Oliver så stod och snackade med dom ett tag. Sen drog vi till Dommes lägenhet och tog några cider och satt och snackade lite bara. Dom drog tidigt så efter det chillade jag bara ett tag, drog över till Ante en liten stund med honom och Felicia, lyssna på musik ett tag bara. Sen tillbaka till lägenheten och ligga och smsa ett tag sen sova, mys ♥

Idag kanske min fina Jonna skulle komma förbi ett tag på kvällen, men vet inte helt säkert än. Vi får se vart kvällen för oss. Annars kanske jag åker hem och ligger och kollar på film hela kvällen, försöka sova i tid i alla fall. Behöver vänja mig lite eftersom jag börjar jobba på måndag. Kommer vara bra död. 

Skriver när jag har något att skriva, love!



Batman, Superman and Spiderman

Kategori: Allmänt

Varit ute och gått, som vanligt, skulle bara säga de.
Nookkvill/batman här btw, bara så nivet.

truth is, it bloody hurts.

Kategori: Allmänt

Will he, will he still remember me? 
Will he still want me even when he's free? 
Or will he go back to the place where he will choose something else over me?

My insecurity is killing me.
Klarar inte ens av att skriva på svenska.

you make it hard to smile, because you make it hard to breathe

Kategori: Allmänt

Äckligt trött på att vara ensam nu. Gaah, hade jag inte haft Simon på skype och Domme♥ på sms hade jag fan gått i ide resten av veckan. No joke. Morgondagen blir förhoppningsvis bättre, och fredagsplanerna är helt underbara. så ska nog överleva ändå. Just need to get through this night.







You've sunk lower than I've ever seen,
and even though you deserved this
I tried to catch your fall
I've grown so tired of your childish threats
Know that I'll never run from anything
And I'll burn the building if I knew you'd die
And I'll pray you're a failure
And that you won't make it out alive
You've sunk lower than I've ever seen,
and even though you deserved this
I tried to catch your fall
I've grown so tired of your childish threats
Know that I'll never run from anything

And I'll burn the building if I knew you'd die
And I'll pray you're a failure
And that you won't make it out alive

still breathing

Kategori: Allmänt

Spenderat hela kvällen med min fina nookksvill/batman! Hon stannar hela natten och vi ska kolla på film och myysa. Suttit ute på balkongen hur länge som helst och pratat och lyssnat på musik, livet ♥
Världens underbaraste vän, no joke. Vet precis vad man menar med allt och åh. Hon är min plånbok nu för tiden också! :* 
Har tagit massa fula bilder och fler kommer det säkert bli! Får se om jag snor några av henne så kanske det kommer upp här eller på facebook. Huhuh. 

Men har fan inget att skriva, pöööööööss! 








Trodde fan aldrig jag sulle få pirr i magen bara av att tänka på en saknad fin liten pöjk, loveu ♥
The music and the stars makes me miss you even more.

.

Kategori: Allmänt

thinking of you

Kategori: Allmänt

Sitter som vanligt vaken på natten och gör absolut ingenting. Slänger iväg ett sms då och då annars sitter jag bara och njuter av musiken och tystnaden runtom. Måndagen blev inte som planerat vilket fuckade upp mitt humör lite, därför jag inte har varit så jävla trevlig och kontaktbar under kvällen och natten. Men nu tidigt på morgonen, runt halv sju-sju så beger jag mig till Arboga i alla fall. Lika bra att vara på den säkra sidan och åka in när man vet att man har skjuts. Sen går jag till Dommes place och slaggar i några timmar för att senare spendera kvällen och kanske hela natten med Jonna. Får se vad som händer däremellan, men hoppas på att få träffa en fin vän en sista gång innan allt troligtvis blir helt åt helvete igen. Menmen, blir säkert inte så.

Men nuuu ska jag gå ut och gå en stund för att inte somna sen ska jag nog ta en dusch! Uppdaterar antagligen senare idag om jag har dator osv. Annars hörs vi när vi hörs helt enkelt, puss ♥


speechless and frozen, uncomfortable silence again

Kategori: Allmänt

I have a growing fear and you're not helping me
Am I the only one who realizes it's true?

Beat but I'm not broken.
Guide me through with your hand.
Lead with your words spoken.
Show me how to listen.


Försöker fixa skjuts för att komma in till arboga, kul liv. Mamma jobbar så ingen skjuts där, pappa jobbar i Nyköping så verkligen ingen skjuts där, väääärt. Kanske kan ta mig till fellingsbro och fixa nå därifrån haha, inte fan har jag busspengar heller... Värtvärtvärt! Sämst humör också på grund av en person som inom en snar framtid kommer försvinna ur mitt liv igen på grund av en tjej. Pallar inte skiten mer då det är så jävla jobbigt som ingen inser. Speciellt inte personen det handlar om. Menmen, träffar förhoppningsvis Jonna ikväll, även om planen var filmkväll med personen i fråga som snart kommer försvinna, life's a bitch. Jonna finns alltid i alla fall ♥




This doesn't change the way i feel about you or your place in my life.

You do something to me that I can´t explain.

Kategori: Allmänt


weheartit.com

I smell your skin on the empty pillow, next to mine.
You have only been gone five days
But already I'm missing you like crazy

I know I'll see you again
Whether far or soon.
But I need you to know that I care
And, I miss You.

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför.

Kategori: Allmänt

Okej, update om dagarna då. Varit med Lina och Jonna väldigt mycket, för att slippa vara helt ensam osv. Lördagskvällen spenderades på stan med Jonna och Lina, och även Oliver var med ett tag. Träffade lite folk vi kände, men gick mest runt och pratade som vanligt. Senare in mot natten gick vi hem mot lägenheten, tjejerna drog hem och jag gick över till Ante där det var fest. Tog det bara lugnt, drack några öl och hade kul med bra vänner. Sen hem till Dommes lägenhet och lyckades sova ungefär en halvtimme och vaknade av en obehaglig känsla i hela kroppen, som att jag visste att något dåligt hade hänt. Smsade babe och han ringde upp direkt, pratade en liten stund sen kändes det bättre! Försökte sova ett tag till men slutade med att jag ringde Domme igen och vi pratade i över två timmar, underbart ♥ Miss him like crazy! Kom hem snart ;*

Somnade vid elva imorse, sen sov jag bort halva dagen för att sedan ta ett långt varmt bad och sedan gå upp på stan och träffa Matte och Oliver lite snabbt, satt och snacka en stund sen gick jag tillbaka till lägenheten. Bestämde med Jonna att träffas imorgon kväll sen bestämde jag mig för att åka hem till götlunda över natten för att sova här för en gångs skull.


Hoppas på att ta mig iväg till Nyköping på torsdag för att träffa min kära bror. Beror helt på pengar till biljetten. Sen sova kvar där en natt och åka hem med pappa på fredag. Skulle vara chill! Sen dra dit med Domme någon gång förhopnningsvis!

Inte mycket mer att skriva, och inga nya bilder att visa, så vi hörs när vi hörs!


Nookksvill heeeerreeeee, YES MAN

Kategori: Allmänt

Tjo!
Eftersom Johanna suger på att skriva så kan jag hjälpa henne. Nu äre alltså hennes ängel Nookksvill, som skriver. Vi ska äta pizza och sedan vette fan alltså... (Jag, Johanna och Lina)
Vi får helt enkel se vart kvällen för oss!
Hihihi, vi ska äta nu, tjoooooo!


I'm miles from where you are

Kategori: Allmänt

Varit med Lina och Jonna hela dagen, fet chill! Ätit på donken och sen gått ända tillbaka i spöregnet, UTAN paraply medans dom två mupparna gick under.. :c Genomblöt tjej, jaa!
Seeeeen fick vi skjuts av Markuus hem till Domme från stan sen chillchill och ny myys med film och keso! Sen sover Liina kvar! ♥


Uppdaterar när jag har tid och dator, puss!



And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

take me back

Kategori: Allmänt

I've never been afraid of the wildest fights, not afraid of dying.
But now I won't off this ride, cause you're scaring me.
and I don't like where we're going.
I need a new fun fair, cause you're scaring me.
and I don't like where we're going.
and now you're gonna miss me, I know you're gonna miss me.
I guarantee you'll miss me, cause you changed the way you kiss me



Ska fan färga håret svart och klippa mig igen, kanske haha.
Beslutsångest, kommer ångra mig så hårt.
Men så jävla snyggt.

tell me it's over, I'll still love you the same

Kategori: Allmänt

Saknar älsk som är i Vänersborg och ska jobba, inte helt okej. Försöker undvika att tänka på det så mycket genom att snacka med grymt folk och planera en tjej-kväll åt oss tjejer! Blir förhoppningsvis som planerat! Börja manipulera människan som det var tänkt att vi skulle invadera. Våldgästning är trots allt det jag gör bäst. Girls girls girls, nu kör vi!
Höll på att glida med till Skåne på en spontanresa imorgon också, men blir inte så. Lika bra att stanna hemma i lilla Arboga och inte riskera nå skit. :)

Sitter även och cammar och snackar med en bra vän jag tyvärr inte träffat än. Men höjer alltid humöret att snacka med!

Imorgon träffar jag förhoppningsvis min vackra Jonna och går på bio med henne och kanske Matte! Sen kanske sova i Dommes lägenhet bara hon och jag, ihih mys! Annars sover jag själv där, kommer dö! Hahah :)

Uppdaterar troligtvis imorgon, hörshej! ;d

those summer nights

Kategori: Allmänt


♥ ♥

it goes on endlessly

Kategori: Allmänt

Jag har alltid varit en person med mycket vänner runtom mig, och lika många fiender. När jag var liten fick jag jämt höra "Du gillar att stå i centrum" och "Du har så lätt att få vänner", och återigen, lika lätt att få ovänner. Dom senaste åren har det sistnämna försvunnit mer och mer, och jag tvekar inte en sekund på att det är för att jag har mognat till mer också, och sen jag bytte skola för andra gången - från gäddan till vasa - var jag fast besluten vid att undvika bråk, så mycket jag bara kunde med tanke på vad det tagit mig tidigare. Det ironiska är, att ju fler ovänner jag förlorade, ju färre vänner har jag till slut haft. Jag är inte längre sån som bråkar och blir sams titt som tätt, dom flesta jag bråkat med har jag idag ingen kontakt med alls, förutom en person som tidigare i veckan skrev att vi borde hitta på någonting innan jag flyttade, och det värmde ända in i själen, samtidigt som det högg till, att den enda av mina "gamla vänner" som hört av sig till mig på ett bra tag, är en person jag inte träffat på säkerligen ett helt år. Vad hände med alla vänner som stod mig nära? Alla personer jag kunde vända mig till när jag mådde dåligt? Och dom som man då och då, kunde träffas och umgås med. Eller det som är jobbigast av allt, dom som kom och skrev att dom saknade mig, eller frågade om jag vela göra någonting.

Och medan jag skriver det här samtidigt som jag pratar med min fina bror, så inser jag hur mycket jag saknar min släkt. Mina underbara halvsyskon som jag inte träffat på hur länge som helst. Henning som jag inte träffat sen i vintras någon gång. Robban som jag knappt kommer ihåg när jag träffade sist. Lisa som jag verkligen inte kommer ihåg när jag träffade. Saknar även deras barn, mina syskonbarn, hahah så spårad släkt! Saknar er alla enormt! ♥ För-jävla-längesen.

Blöblöblö, random nattsudd. Borde sova men orkar inte känslan att lägga sig ensam i sängen och somna. Hahah :c Vill inte ens ligga i min egen säng, så blir nog soffan inatt igen!

Mysmusik sen däcka, hörshej ♥


Social Distortion – Angel's Wings 
Lyssna, hela. Fett värt ♥

k-k-k-killing time

Kategori: Allmänt

Vem var du senast tillsammans med? Är juh tillsammans med Domme nu, men senaste var Jonny.
Hur länge höll det mellan er och vad var anledningen till uppbrottet? 21 månader. Lögner och svek.

Blir du lätt kär? Inte kär, men förälskad.
Vem kysste du senast? - Domme självklart!
Är du sån som visar kärlek offentligt (håller handen ute på stan osv.)? Ja gärna !
Hur gammal var du när du fick din första kyss? Ojj, liten och dum!
Har du varit otrogen någon gång? Ja.
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? Dear John, A Walk To Remember, mm.
Hur många har du strulat med? För jag skriver ju upp vilka jag håller på med? Några stycken!
Har du haft sex med fler än 3 personer (inte samtidigt)? Ja.
Elakaste sättet att göra slut på? Göra slut på sms och otrohet.
Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar? För mycket/för lite tunga.
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? Halvt.
Är du romantisk? Njae, det vettefan.
När gav du någon rosor senast? Aldrig gett en bukett. Men typ studenten när Tobbe och Markus fick varsin? :)
Är du svartsjuk? Som fan, men ska aldrig mer bli det. Inte värt det i slutändan.
Vad tänder du på? Blåa ögon, breda axlar, "manliga" händer, fint leende, mörkhåriga och typ lite halv slaffsiga killar, och typ arbetskillar som egentligen inte bryr sig om hur dem ser ut men är galet snygga anyway!
Har du hållt på med din kompis pojkvän/flickvän? Njaeeej!
Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer? Jag vet fan inte!
Har du haft sex den senaste månaden? Yes I have!
Har du kysst någon i regnet? Självklart!
Umgås du med någon av dina ex? Yes I do!
Tar du ofta första steget? Om killen är blyg, så ja. 
Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet? Jaaaa, jättesött.

 

Familj & Vänner
Vem av dina vänner vet mest om dig ? - Jonna och Lina
Vem av dina vänner står dig närmast? - Jonna, Lina och Niklas
Finns de någon av dina vänner du saknar tiden med? - Niklas faktiskt
Vem av dina vänner har du roligast med? - Ojj, alla!
Vem i din familj står díg närmast? - Sis
Vem i din familj vet mest om dig? - Sis och Pappa kanske

Alkohol & Tobak
Snusar du? - Nej
Om inte, har du testat? - Ja
Har du varit berusad ? - Ja
Om inte, har du smakat
Har du rökt vattenpipa? - Ja
Tar du droger ? - Nej
Om inte, har du testat ? - Nej
Dricker du mer eller mindre än 2 gånger i veckan ? - Olika
Hur många doser snus går de åt för dig på en vecka ? - Inte en enda!
Hur många paket cigaretter går det åt för dig på en vecka ? - Inte ett enda!


Sex &Kärlek
Är du singel ? - No way!
Heter din pojk/flickvän ? - Dominique :)
Om du är singel, hur länge har du varit de ? - 
Om du inte är, hur länge har ni varit tillsammans ? - Lite drygt 1 månad bara.
Har du hittat den rätta ? Det visar sig!
Tro du på kärlek vid första ögonkastet? - Yes

Fritid & Hälsa
Hur många gånger motionerar du i veckan? - Haha..
Vilken sport håller du på med ? Ute och går rätt ofta ;>
Vad gör du helst på din fritid ? - Är med Domme eller någon underbar vän!
Hur många gånger äter du skräp mat, som pizza, kina mat, sushi, kebab ? - HAHA, beror på!

Ljus & Lycka
När är du som gladast? - När allt kaos är lugnt och allt är bra!
När är du som lyckligast? Då jag inte känner mig ensam.
När är du som mest nere ? - Men jag vet inte!
När är du som mest ledsen ? - När jag blir sviken.
Är du lycklig nu ? - Ja det är jag.
Om inte, är du ledsen o nere nu ?

Skönhet
Är du nöjd med ditt utseénde ? - Ja det är jag. Visst, vissa komplex har jag men orka!
Hur lång är du ? - 1.70
Nöjd med din längd ? - Yes!
Hur mycket väger du? - Haha jadu
Är du nöjd med din vikt ? - Det är inte vikten som spelar någon roll, utan det är bilden man ser i spegeln. Men nej, vill gå ner 5 kg till.
Vilken hårfärg har du ? - Bruuuunt, fast typ svart underhår kom Lina fram till.
Är du nöjd med ditt hår ? - Kunde ju ha varit lite längre och mindre slitet.
Vilken ögonfärg har du ? - Blååå
Är du nöjd med din ögonfärg ? - Jaaa
Har du piercing, isf hur många ? - I öronen, två.
Har du tattuering, isf hur många ? Not yet.
Vilken sko storlek ha du ? 38-39
När tycker du att du är som sexigast? - Bra fråga!
Äger ett par vita string: Jaa

Har mer än 5 bh:ar: Jaaa
Älskar killar som har magrutor: Ohja!
Har haft trekant: Nej
Har färgat håret minst 3 gånger: Jaaa
Går inte ut utan smink: Bara nu på sommaren, oftast
Har någon gång spelat klädpoker: Yees
Strulat med en tjej: Yeees!
Strippat inför en folksamling: Nej 
Tittat på en porrfilm: Njaej.
Du studerar ofta din kropp i spegeln: Jovars.
Älskar att shoppa underkläder: Alltid roligt att få hem något nytt i garderoben!
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Nej han är blond.
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Nej

Du älskar att prata om sex och killar: Who doesn't?
Har dåligt självförtroende: Ibland
Älskar att få uppmärksamhet: Ja
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Faktiskt!
Du har solat solarium: Jaa
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: No
Du bär alltid läppglans: Nej
Du är nöjd med dina bröst: Nej
Du har provat droger: Nej
Du har svarat ärligt på dessa frågor?: Absolut!

då ska vi bo bland molnen

Kategori: Allmänt

Hade en asnice fredag med folk, sen typ chill med domme sen dess till nu haha ♥. Träffat Lina, Andre och Jonna lite då och då också, underbart!
Idag vaknade jag först upp hos Domme, sen var jag med honom tills han skulle åka till Vänersborg. Började diska och småstäda lite i hans lägenhet medans jag väntade på Jonna. Sen när hon kom gick vi upp på stan, fikade lite, sen gick vi runt i hela jävla arboga hela kvällen, satt och snacka lite överallt, helt sjukt underbart! ♥
Sova hemma ensam för första gången på länge, värt. Kommer inte kunna sova, men that's life. Sover förhoppningsvis med min fina Jonna imorgon, hihi :D♥
LOOOOOVE HÖRSHEJ!





Get a condom for your heart 'cause I'm about to fuck your feelings.

burn this city

Kategori: Allmänt

Idag är ingen intressant dag så jag har ingenting att skriva samtidigt som jag behöver hålla mig sysselsatt för att förhindra att fastna i mina tankar. Därför blir det en (damdamdam) lista!

DIG:
1. Hur lång är du? 170cm.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Civilekonom är målet.
3. Vad pluggar du? Handels- och Administrationsprogrammet på Vasagymnasiet.
4. Har du långt hår? Mellan kanske? För kort i alla fall.
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt.
6. Sminkar du dig? Ja, för det mesta.
7. Använder du läppsyl? Nej.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart & vit.
9. Har du kysst någon idag? Nepp.



FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Japp.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Olika.
3. Hur många syskon har du? 1 helsyskon, 2 halvsyskon.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Typ "hej".
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Haha, grillade hamburgare typ?
6. Hur många ställen har du bott på? 1, om man inte räknar dom veckorna jag bott hos andra släktingar.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Olika från dag till dag. Haha.
8. Vilken familjemedlem är snällast? Olika från dag till dag. Nä, men alla är snälla i grund och botten.
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Satt och pratade/kollade på My Name Is Earl med Emma nyss?



KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Oj. Sover verkligen aldrig hos kompisar.
3. Har du kysst nån kompis? Jajjamen!
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Ja, Matte muppen!
5. Vem har du varit kompis med längst?
Niklas.
6. Vem känner dig bäst?
Svårt att avgöra eftersom mina närmaste mer eller mindre vet "en bit var" om mig. Men Jonna eller Niklas, helt klart.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis?
Två månader or something.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Beror på vem det är.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
"Ja". Haha. Inte det minsta.



KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? Mjukisshorts och oversize tröja. LOVE.
2. Har du bytt om idag? Ja, eller klätt på mig.
3. Favorittröja? Någon stor, varm och mysig.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Öh. Bara det är snyggt på den personen så klagar jag inte.
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jadå.
7. Har du handlat kläder genom internet? Det har jag!
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Ojsan. Typ .. alldeles för tighta byxor så att man ser konturerna av .. hela paketet. Inte så sexigt faktiskt.
10. Vad använder du för skor? Olika. Men oftast mina svarta klack, gråa tygskor, svarta tygskor eller vita sneakers.



VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? "Nej då låser de in mig i en källare". Klart jag vågar.
2. Klä dig annorlunda? Beror på vad annorlunda står för och om det är något som JAG vill ha eller om det bara är "för att sticka ut". Sååå. Svaret blir kanske!
3. Vara dig själv? Alltid.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja, men det är inte något som är skitroligt precis.
6. Pierca dig? Ja förfan! Jag vill nu dirren!
7. Ge dig på utmaningar? Jaaa.
8. Ha sex på offentlig plats? Ja, det vågar jag.
9. Vara omogen? Ständigt.
10. Äta små kryp? jo visst vågar jag, men skulle aldrig göra det.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Vasagymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? Alf Björzen.
3. Vad är ditt favoritämne? Ärligt, inget ämne i skolan är direkt jätteroligt. Men ekonomi?
4. Snyggaste läraren på skolan? Hm, osäker!
5. Fulaste läraren på skolan? Osäker där med.
6. Tråkigaste ämnet? Turism.
7. Har du skolkat mycket senaste året? Ja.
8. Hur tar du dig till skolan? Sover jag i stan så går jag. Sover jag hemma så åker jag biiii



Har du:
Piercingar: Har bara hål i öronen nu. Ska troligtvis ta i tungan snart, sen kanske industrial, ögonbrynet och naveln också.
Syskon: Ja.
Pojk/flickvän: Ohyes!
Jobb: Nej, tyvärr. Tre veckor på kommun snart.
För många vänner: Omöjligt att ha.
Rymt hemifrån: Inte på riktigt så att jag varit försvunnen. Har väl mer eller mindre sprungit iväg en bit, suttit ett tag, men kommit tillbaka några timmar senare.
Färgat håret: Jajjamen!
Bra självförtroende: Kanske världens sämsta men stundtals jävligt bra.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja.
Varit kär: Är*
Gjort något olagligt: Ja / bad_ass_biatch_208_kenring.
Somnat i skolan: Så många gånger att jag får höra "godnatt Johanna" när jag lägger mig på en bänk.
Brutit ett ben: Ja, men kommer inte ens ihåg det.
Tappat bort mig i min hemstad: Inte det inte.
Sett en fallande stjärna och önskat: Ja.
Varit otrogen: Ja tyvärr.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jarååå.
Smugit ut utan lov: Ja.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
En hemlighet som ingen vet: Flera.
Varit på en blind date: Nä.
Sovit en hel dag: Njae det kändes typ överdrivet. Legat i sängen en hel dag - check, men aldrig sovit i 24 timmar i sträck.
Somnat gråtandes: Fööör många gånger.

Sista personen som:
Sov i din säng: Förutom jag så var det Jonny.
Fick dig att gråta: Det behöver vi inte nämna här. Men var nog fan jag själv.
Du delade en dricka med: Orka dela. Men Domme kanske.
Skrek på dig: Mest troligt någon på skämt. Hoppas jag.
Du fick sms från: Domme ♥

jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Kategori: Allmänt

Sjukt fint väder, men jag orkar verkligen inte vara ute just nu. Vaknade för typ två timmar sen efter att haft en underbar dröm, kändes inte värt att vakna :c . Kändes så jävla verkligt att när jag vaknade tog det typ tio minuter innan jag fatta att det var en dröm, värt. Ville bara somna om och fortsätta drömma, men nääe så blev det inte.

Nej, slänga i mig lite att äta sen sätta mig i solen ett litet tag i alla fall. Hööörs :)

"you really love him, do you?"

Kategori: Allmänt

Hatar känslan man får när man får sms mitt i natten när man önskar att det är från en speciell person sen bara "FFUU" så är det någon annan. Haha orkar inte.. För trött för att gå och lägga mig samtidigt som jag är för pigg för att sova. Fett värt. Nyss ute och gick på en kort nattpromenad. Fett skönt ute, lite kallt menmen.
Och nuuu vibrera telefonen igen men näääej, inte någon rolig nu eller. Ska gå och lägga mig ändå så whatever, skriver imorgon när/om jag har något att säga, höööörs! :)


Jonna Andersson, ich liebe dich!

Kategori: Allmänt




There's this girl
The one and only wonder of this world
And it don't matter if the road gets rough
If me rich or poor
She stay down with me til me hit the floor

I say she stay down with me if me go to war
I say she stay down with me til me hit the floor


Den här tjejen, är nog den mest underbara personen ni någonsin skulle kunna lära känna. Hon är min klippa, och precis som hon själv sa om mig så skulle jag inte vara den tjejen jag är idag om det inte vore för henne, om jag ens hade funnits. Hon är en av dom få människorna som verkligen menar 24/7 när hon säger att hon finns 24/7. Finast och bäst är vad hon är!

Hon har funnits i mitt liv i runt tre år och hon är redan den som betyder mest,
jag älskar dig hjärtat! ♥


In a time of need only few can see what's wrong
millions tend to crawl but only those who
choose can make it through this all

little miss obvious

Kategori: Allmänt


Du är bäst nu men du var bättre förr

Kategori: Allmänt

Såg Daniel Adams-Ray live för ungefär en vecka sedan, och kan fortfarande inte få bort låtarna ur huvudet. Hahah vill se igeeeeen! :c Så jävla underbara låtar! ♥


Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen
Daniel Adams-Ray – Lilla lady
Bästa ♥

nu åker jag snart in till Arboga för att träffa världens bästa Jonna och Lina, sen ska vi ätaa och snacka skit. Sen sover jag troligtvis hos Domme, men beror på hur jävla ont jag har, hahah inte kul att sova borta med världens värk i magen.. Men vi får seee :)
Ska fixa klart nu, hörshej!

come on, skinny love

Kategori: Allmänt

Blev inge arboga idag utan blir bara chill hemma med film, serier, chips och dipp! Funkar det med! Men imorgon ska jag fan tvinga mig upp ur sängen och orka ta mig iväg till arboga, haha. Träffa Liiina ♥



Sen får ni en himla fin låt att lyssna på, såå sjukt underbart fin!

It just keeps getting better

Kategori: Allmänt

Mensvärk så det bara skriker om det har jag just nu, it sucks. Kom hem för ett tag sedan från min fina pöjk och är trött somfan. Har proppat i mig alvedon och lagt mig i soffan ett tag innan jag ska sova för att se om värken går över. Ska försöka ta mig in till Arboga imorgon igen och träffa en fin Lina och fika eller äta, det som vi är bäst på! Är förhoppningsvis fint väder så att vi kan sitta ute i en park som vanligt och prata. Annars löser vi det ändå, haha.





Det kan vara svårt att inse något man inte trott kunde vara sant,
men fan så bra det känns ♥

chaos theory

Kategori: Allmänt

Har blivit sämst på att uppdatera, i know. Men orkar inte när jag inte är hemma. Inte mycket som har hänt anyways. Har klippt mig, blev inte nöjd. Sen festat med sköna människor ute i Lillkyrka, bland annat Domme, Lina, Ante, Carro och Gurra, hade riktigt kul i alla fall! Sen har det varit chill resten av dagarna, halvfest igår och jag var på dåligt humör, värt!

Aja, film och äta med domme nu ♥
LOVE!