perfectlies

- my life, your entertainment

baby I can take you there

Kategori: Allmänt

Måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv som inte bara har lagat mat åt mig själv, utan även lyckades med det riktigt bra! Hatar att laga mat själv för det är så förbannat tråkigt, men tog mig i kragen och lyckades, så det känns bra! ;) Och imorgon blir det äntligen att åka till örebro för att klippa mig, awesome! Blir säkert missnöjd med det sen bara för att jag är så pepp nu, hahah. Sen efter det ska jag nog vara med min fina älskling ♥

Från djupet av mitt hjärta, älskling jag älskar dig

Kategori:

Ibland letar man efter något, men hittar något annat. Jag letade inte efter någonting alls, men hittade dig.

Du fanns alltid där.

Kategori: Allmänt

Du var min bästa vän. Och bara för att jag är tillsammans med någon du inte tycker om så betyder inte det att jag inte längre vill vara din vän. Jag har lovat att stå kvar vid din sida oavsett vilka val du gör. Och du lovade samma till mig. Skillnaden var att jag var ärlig.
Jag har svikit och inte funnits, och du likaså. Men jag minns även alla stunder på nätterna som jag suttit vaken och försökt tröstat dig med mina ord. Jag minns, och jag hoppas att du också gör det. Jag minns alla gånger du velat försvinna men mina ord har fått dig att må bra igen.
En bästa vän sviker inte på grund av en kille.

Att förklara hur jag känner blir ganska svårt för det finns mycket jag vill säga men vet inte om du förstår. Du lova aldrig svika och att du alltid skulle vara min vän. Men som vanligt så blev jag sviken.

Ba tja hörs. Irriterad tjej.

.

Kategori: Allmänt

tusen gånger starkare med dig vid min sida

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och äter frukost, känns dock nästan onödigt att äta frukost för en så kort skoldag, menmen man blir väl hungrig ändå, haha. Borde ha åkt iväg till skolan för ett litet tag sen egentligen, kommer komma lite sent men vad gör det om hundra år? :) Hellre det än att missa hela dagen. (Okej nu ljög jag, skulle hellre ligga hemma och sova..).
Efter skolan får vi se vad som händer, får förhoppningsvis träffa min fina älskling som jag faktiskt saknar redan! ♥ Och saknaden blev juh inte bättre av att han var så extremt gullig via sms igår kväll, fyfan vad du är underbar Jonny! 

Menmen, ska se till att ta mig till skolan nu så hörs vi kanske senare! :)




om du ramlar kommer jag att ramla åt samma håll

Kategori: Allmänt

Usel bloggning och en riktigt bra helg har passerat. Aschill fredag med Martin och Elsa som bjöd på good mat! Sen lördag blev det 20-årsfest för Jimmy, sjukt lyckad enligr mig! :) Synd bara att det finns idioter som inte vet skillnad på sina egna och andras ägodelar. Förutom den så hade jag en rolig kväll trots att jag var yngst av alla där, haha! Söndagen blev mys med kina mat med älsklingen ♥



Du har tänkt allt som sagts om mig, du kan tro allt du hört om mig. Du kan ställa frågor om sanningen, finns det en eller finns det tusen? Svara rakt från hjärtat nu. Ditt medlidande kan jag va utan om det här ska vara allt vi hann. Så håll mig hårt. - Columbus

Amor vincit omnia

Kategori: Allmänt

Amor vincit omnia - kärleken övervinner allt. True or not? Jag har spekulerat mycket kring kärlek och ifrågasatt om allt kan förlåtas, glömmas bort. Ett svek kommer oavsett vad det än handlar om, skaka om relationen rejält, eller så spricker det hela upp och man väljer att gå åt två olika håll. Är då uttrycket amor vincit omnia en lögn om allting inte kan förlåtas?

Jag tror inte på att kärleken varar för evigt. Kan bero på att mina egna erfarenheter vad gäller kärlek inte har varit något att skryta över. Kan bero på att jag ifrågasätter vad som är kärlek eller inte. Jag ifrågasätter om alla föräldrar och i sin tur deras föräldrar fortsätter leva tillsammans av endast vana eller för att göra andra nöjda och vara en förebild för de yngre, eller om det verkligen är kärlek. Nu har jag dock så perfekt kärleksliv jag skulle kunna ha. Underbart är det.

Det var inte ens det här jag ägnat tankar åt, utan om man kan hata någon som man en gång i tiden älskat eller fortfarande älskar. Tänk er in i ett faktum att er mamma är alkoholist. Hon sviker, ljuger, försöker bli nykter och så fort ljuset som du så många gånger förut skymtat långt borta i tunneln, äntligen närmar sig, släcks det, och ruta ett blir bekant, ännu en gång. Kanske man säger till andra att man hatar henne för allt ont hon medför dag ut och dag in, men jag tror snarare att man hatar faktumet att man faktiskt älskar henne. Kan kärleken till en förälder, kan den försvinna helt och förvandlas till hat? Jag vet inte.


Har många gånger tänkt ut ultimatumet att ens förälder skulle mörda eller våldta en annan människa, skulle man från en dag till en annan bryta kontakten och ägna resten av sitt liv att endast hata? Det är jättejobbigt att ens tänka tanken att något sådant skulle hända en själv, men den bittra sanningen är ju att någon av dessa gärningsmän/kvinnor mest troligt har en fru/man och barn. Någon måste ta smällen och välja mellan att älska eller hata. Vem det blir, slår ut slumpvis. Någon gång kan det bli just du, eller jag.

Det jag menar, kan älskandet verkligen övergå till hat? Om man någon gång sagt orden "jag älskar dig" och menat dem från botten av sitt hjärta, kan man då ta tillbaka det? Jag tror inte det. Det finns anledningar till att kvinnor som blir misshandlade stannar kvar hos mannen som slår dem gula och blåa var evig dag. Det beror på att kärleken är för stark. Jag anser inte att kvinnan ska stanna kvar, men om det är möjligt att hata till 100 % är jag osäker om.

Hata är ett starkt ord och jag kan från hjärtat säga att det finns personer jag verkligen hatar. Om jag skulle få en laglig möjlighet/chans att sätta en kula i skallen på dem skulle jag inte tveka för en sekund. Däremot har det aldrig någonsin varit någon slags kärlek i dessa situationer och det är skillnaden till varför jag KAN hata.

Så ja, kärleken övervinner nog allt. Om det medför att man fortsätter vara ett par eller väljer att skiljas åt, så tror jag att kärleken består oavsett, möjligtvis att den sitter djupt inne, men den finns. Det sägs att skillnaden mellan kärlek och hat är hårfin, men kan man verkligen hata en person som man älskat så otroligt mycket?

 

I owe you all my life, words are not enough, you made me who I am

Kategori: Allmänt

Lazee – My Hero


Kul att när jag väl vill till skolan så fuckar min mage ur. Kan inte ens stå upp utan att magen gör verkligen panikont. Smärtan är helt sjuk och jag vill bara lägga mig ner och dö ett tag. Fyfan. Blir att ta det lugnt och hoppas på att det går över, får väl se hur det går med det. Sätter mig och jobbar med lite skolgrejer jag borde gjort för längesen. Så att jag gör något nyttigt i alla fall, haha. Menmen, uppdaterar kanske senare :)



you changed me

Ditt namn får hjärtat mitt att slå

Kategori: Allmänt

Känns inte helt okej att vara i skolan första gången på över en vecka. Inställda lektioner och dryg håltimme. Inte ett dugg kul. Men det är bara att bita ihop och ta mig igenom dagen för att sedan spendera resten av dagen/kvällen med världens finaste pojkvän ♥ Får se vad som händer, mys blir det i alla fall!

Jonny jag älskar dig mest, har alltid gjort, kommer alltid göra ♥

.

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Musik

Ta dina drömmar, dina löften, våra minnen, alla foton
Ja ta allt som du vill ha, för jag tänker inte stanna kvar
Din tid är över.

Tills mitt hjärta slutar slå

Kategori: Musik

Du var allt, redan första gången
Du är underbar, du är oslagbar
Och jag hoppas att du alltid stannar kvar ♥

love is hard

Kategori:

It kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
That love is hard

If it was easy it wouldn't mean nothing.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta ♥

Du frågar mig alltid varför jag ler
Grejen är den att det är du som får mig att le
Det är du som får mig att skratta
Du är det absolut bästa som hänt mig
Du frågar mig alltid varför jag ler
Grejen är den att det är du som får mig att le
Det är du som får mig att skratta
Du är det absolut bästa som hänt mig

.

Kategori: Allmänt

' I CAN'T BELIVE, THE DRAMA THAT I'M IN
THE FLOOD IS GETTING CLOSER BUT I DON'T THINK THEY KNOW, I KNOW HOW TO SWIM.


¨hej?

takin' me high, temperature rising

Kategori: Allmänt

Mysig dag, förkyld, andningsvårigheter, illamående och världens mensvärk.. Sköönt. Blir att ta en liten promenad sen och se om det släpper. Sen myser jag ner framför en film eller nå och tar det luugnt. Hörshej :)

And my intention was not to hurt you but I guess that's what I did,

Kategori: Allmänt

you make me feel right when it's wrong, and I'll love you all the while because you saved my life once, ♥

Ligger sjuk hemma hos Jonny, lyssnar på fin musik och har det allmänt bra.Har myst, skrattat och tyckt synd om mig själv och älskling, haha! Får se om det blir någon skola imorgon eller fredag för mår veerkligen inte bra. Får hoppas på att det blir bättre snart dock för det här är bra jävla drygt.

:)


Sincerely yours

Kategori: Allmänt

Well the night is so young, she's got her mini skirt on, hot damn that girls on fire, the boy just wants to get off, and she just needed a fix, let's see how far this gets you.
tidsfördriv:
hälsningsfras: Beror på vem jag hälsar på ;o men: "hej" "yo"
smeknamn: Haag
födelsedatum: 940401
stjärntecken: vädur
humör: glad men sjuk!
kläder just nu: linne, mjukisar, underkläder
musik just nu: ingen, hör ljudet av wow i bakgrunden bara
vad åt du senast?: dumle
vad sa du senast?: ajdå
favoritkläder: chiiiilliga
favoritskor: såna man har på fötterna
favoritalkohol: vodka+redbull, smirnoff ice, sen dom flesta cider slinker ner (y)
favorit-hangout: jadu
favoritfärg: svart, grå, vit, lila, blå
favoritfilmkaraktär: vet inte
favoritkaraktär i bok: vet inte
favoritpizza: vesuvio
om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då?: trivs bra, tack.
sommarplan: enda jag har 'planerat' är väl västkusten? vill/ska försöka ta mig dit i alla fall
framtidsplan: finns många :)
tre prylar till en öde ö: Jonny (fast han är ingen pryl men), en dator med internetuppkoppling och en telefon
tre prylar till en rymdfärja: skulle aldrig åka upp i rymden
tre favoritprylar: telefonen, kameran och datorn.
tre av dina bra egenskaper: omtänksam, snäll, rolig
tre av dina dåliga egenskaper: överkänslig, bitchig, lättirriterad
bästa barnprogram från 90-talet: hmm
bästa leksak från 90-talet: hmm
bästa barndomsminne: jadu
vilken sagofigur skulle du vilja vara?: inte en jävel
bästa låtcitat: finns så många att jag inte kan komma på ett enda
är du vegetarian eller vegan?: nejfan
är du politiskt aktiv?: nää
i såna fall i vilket förbund?: -
hur många har du kysst?: ohdamn. 10?
hur många förhållanden har du haft?: 3 seriösa.
hur många piercings har du? 2 i öronen
något ingen vet: hm,
något alla vet: att det är februari :)
en vanlig missuppfattning om dig: haha, don't even go there. finns många :) men en väldigt vanlig just nu är att jag är en player som leker med andras känslor :) vilket alla som känner mig vet att det inte finns någon sanning i.
din egen bild av dig själv: duktig på att dölja känslor.
din idealvikt: trivs bra, tack.
ditt idealutseende: trivs bra, tack.
vad tycker du mest om hos dig själv?:
vad får du oftast komplimanger för?: ögon,
vad säger du för att imponera på någon?: inte för att skryta eller så, men jag är faktiskt stålmannen
hur imponerar man på dig?: är sig själv oavsett.
ett ord: men.
två ord: men orka.
göra härnäst: soooova snart
familj: mamma, pappa, sis
vänner: ni vet vilka ni är
saker som gör dig stolt: att veta att den finaste killen i världen är min :)
saker som gör dig pissed off: falskhet, folk som säger att dom ska höra av sig men inte gör det, lögner, svek osv
fina skivor: jadu
fina artister/band: mååååånga
fina filmer: PS. I Love You, A Walk To Remember, Remember Me
fina böcker: många
fina live-spelningar: jadu
fina minnen: många
festivaler du varit på: ingen
största misstaget: allt jag gjort som sårat någon,
hos dig överanvända ord: "typ" "juustdet" "juuh"
bra djur: hundar
bra tv-program: många
bra drycker: cola
bra käk: tacopaj. nomnomnom
snygga kändisar: jadu
bra skådespelare: johnny depp.
andra du beundrar: jadu
favoritställen i din hemstad: ahaha, bra fråga...
gud: finns inte.
laster: inte mycket
planer: jag lever mitt liv
katter är: lovely
personer jag stör mig på: folk som dömer andra efter rykten.
dömer folk efter utseendet:sjuk det händer, ja.sjsjuk, tidsfördriv:
sjuk, tidsfördriv:
hälsningsfras: Beror på vem jag hälsar på ;o men: "hej", "yo"
smeknamn: Haag
födelsedatum: 940401
stjärntecken: vädur
humör: glad men sjuk!
kläder just nu: linne, mjukisar, tjocktröja
musik just nu: ingen, hör ljudet av wow i bakgrunden bara
vad åt du senast?: macka inatt
vad sa du senast?: mm
favoritkläder: chiiiilliga
favoritskor: såna man har på fötterna
favoritalkohol: vodka+redbull, smirnoff ice, sen dom flesta cider slinker ner (y)
favorit-hangout: jadu
favoritfärg: svart, grå, vit, lila, blå
favoritfilmkaraktär: vet inte
favoritkaraktär i bok: vet inte
favoritpizza: vesuvio
om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då?: trivs bra, tack.
sommarplan: enda jag har 'planerat' är väl västkusten? vill/ska försöka ta mig dit i alla fall
framtidsplan: finns många :)
tre prylar till en öde ö: Jonny (fast han är ingen pryl men), en dator med internetuppkoppling och en telefon
tre prylar till en rymdfärja: skulle aldrig åka upp i rymden
tre favoritprylar: telefonen, kameran och datorn.
tre av dina bra egenskaper: omtänksam, snäll, rolig
tre av dina dåliga egenskaper: överkänslig, bitchig, lättirriterad
bästa barnprogram från 90-talet: hmm
bästa leksak från 90-talet: hmm
bästa barndomsminne: jadu
vilken sagofigur skulle du vilja vara?: inte en jävel
bästa låtcitat: finns så många att jag inte kan komma på ett enda
är du vegetarian eller vegan?: nejfan
är du politiskt aktiv?: nää
i såna fall i vilket förbund?: -
hur många har du kysst?: ohdamn. 10? som jag kommer ihåg.
hur många förhållanden har du haft?: 3 seriösa.
hur många piercings har du? 2 i öronen
något ingen vet: hm,
något alla vet: att det är februari :)
en vanlig missuppfattning om dig: haha, don't even go there. finns många :) men en väldigt vanlig just nu är att jag är en player som leker med andras känslor :) vilket alla som känner mig vet att det inte finns någon sanning i.
din egen bild av dig själv: snäll och omtänksam, duktig på att dölja känslor.
din idealvikt: trivs bra, tack.
ditt idealutseende: trivs bra, tack.
vad tycker du mest om hos dig själv?: ögon
vad får du oftast komplimanger för?: ögon,
vad säger du för att imponera på någon?: inte för att skryta eller så, men jag är faktiskt stålmannen
hur imponerar man på dig?: är sig själv oavsett.
ett ord: men.
två ord: men orka.
göra härnäst: äääätaaa snart
familj: mamma, pappa, sis
vänner: ni vet vilka ni är
saker som gör dig stolt: att veta att den finaste killen i världen är min ♥
saker som gör dig pissed off: falskhet, folk som säger att dom ska höra av sig men inte gör det, lögner, svek osv
fina skivor: jadu
fina artister/band: mååååånga
fina filmer: PS. I Love You, A Walk To Remember, Remember Me
fina böcker: många
fina live-spelningar: jadu
fina minnen: många
festivaler du varit på: ingen
största misstaget: allt jag gjort som sårat någon,
hos dig överanvända ord: "typ", "juustdet", "juuh"
bra djur: hundar
bra tv-program: många
bra drycker: cola
bra käk: tacopaj. nomnomnom
snygga kändisar: jadu
bra skådespelare: johnny depp.
andra du beundrar: jadu
favoritställen i din hemstad: ahaha, bra fråga...
gud: finns inte.
laster: inte mycket
planer: jag lever mitt liv
katter är: lovely
personer jag stör mig på: folk som dömer andra efter rykten.
dömer folk efter utseendet: det händer, ja.

baby don't you know you bring me back to life

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjuk, men har min fina älskling som tar hand om mig ♥ Orkar typ ingenting menmen :) Får hoppas på att bli frisk snart igen så jag kan börja leva igen, hahah! Men ska fixa något att äta nu så hörs när jag orkar uppdatera igen :)

Sjuk brud, ohja...

Kategori: Allmänt

Blev smittad av min lilla älskling till slut ändå. Har varit lite småseg hela veckan men i morse smällde det till rejält. Kunde knappt andas när jag vaknade och var allmänt hängig. Sen har det bara blivit värre och värre under dagen. Kan varken prata, äta, gäspa eller svälja utan att halsen dör. Och fyfan vad jag hatar att bli sjuk.. Just nu sitter jag i soffan under en filt med en halsduk runt halsen och dricker te med honung i, allt för att halsen ska kännas bättre och hålla sig varm. Usch. Blir att ta det lugnt och kolla på lite filmer ikväll bara, och hoppas att jag mår lite bättre imorgon. För det här är fan inte kul..
Aja, inte mycket att skriva, kanske uppdaterar senare :)

I've never felt something so strong

Kategori:

Du är det första jag tänker på när jag vaknar, och sen fortsätter jag.
We went from two to one, now back to two again,
And despite what we been through, I still call you my one true love,
I love you so much ♥
Du är det första jag tänker på när jag vaknar, och sen fortsätter jag. 
Trots all skit vi gått igenom, så är alla känslor om möjligt ännu starkare, mer äkta. 
Har aldrig velat ha någon så mycket som jag vill ha dig. 
Har aldrig känt lika starkt för någon annan. 
Jag sa det redan innan vi blev tillsammans, och det är lika sant fortfarande.
"Du ändra min värld med bara en kyss, och här sitter jag och bara tänker på dig.
Har nog aldrig känt att jag vill ha något så mycket som jag vill ha dig för mig själv."
Jag älskar när du får mig att le på ett sätt som ingen annan kan.
När man vaknar till om natten av att du trär din armar runt om mig.
Känslan att få vara nära dig, och ha dig som min är inget man kan förklara med ord.

Jonny Eriksson, det finns vissa personer, som det bara finns en av. 
Som man bara träffar en gång i hela sitt liv. Du är en sån person. 
Du är den vackraste och mest underbara kille som finns. 
Har aldrig träffat någon som dig, och kommer inte heller göra. Du är unik
på alla sätt och vis, och sättet du fått mig att känna i över ett års tid är inget någon annan
någonsin skulle kunna göra. Jag har bara en önskan, och det är att du och jag uppfyller
alla våra planer och drömmar, tillsammans ♥


Jag gav aldrig upp dig när du försvann, precis som jag aldrig kommer ge upp om oss.

Du vet att jag är osäker och tvivlar ibland, men med dom orden du sa ikväll, 
tog du bort alla mina tvivel och all min osäkerhet. Världens gulligaste,
och jag älskar dig mest av allt!
Det här är äkta ♥

			Om jag kunde skulle jag ge dig allt ♥

and now, it's time to leave and turn to dust

Kategori: Allmänt

"Alla tankar nedpräntade i textdokument i en mapp på datorn. Opublicerade blogginlägg och outtalade drömmar. I slutändan vill man bara dröja kvar vid det som är bra, allt annat orkar man inte tänka på hur länge som helst. Man går in och läser det ibland, känner hur det kändes, alla sakerna som ingen annan vet. Minnen kan vara farliga. Men utan dem är vi inte de vi är."
- källa: unknown

i was writing all days 'til my hands would hurt

Kategori: Allmänt

Skola, sen hem till Jonny, chillade ett tag först sen åt mat någon gång. Sen film efter det och jag såg nog totalt 10 min av filmen, tror Jonny såg ungefär lika mycket, somnade dirren. Sen vaknade jag vid åtta eller nå, och då var jag hungrii, så försökte få liv i sjuklingen ;) sen upp och äta igen, haha, sen chill igen och nuu sitter jag och tittar när han spelar cs samtidigt som jag nördar mig med min blogg :) Blir snart att sova tror jag, men tror att vi båda är för pigga just nu ;) Inte bra att sova sådär.. haha. Finns verkligen inget mer att skriva nu menmen, uppdaterar någon annan gång igen, höööööörs :)

I knew you were trying your best, but I wanted, I needed more than that

Kategori: Allmänt

Hahaha, sluta fråga om förra inlägget. Ni kommer inte få några svar :)

Känner att det var helt ovärt att komma till skolan idag, en lektion, som börjar 10.45 sen slutar jag. Varför vet jag aldrig om sånt innan jag kommer till skolan? Haha så jävla värt. Får gå hem till Jonnybooi när jag slutar sen tar jag min dator och lägger mig i hans säng och kollar på film, awesome (y) Näe men ah, får see :)
Meen nu ska jag gå i alla fall, höööörs :)