perfectlies

- my life, your entertainment

love, oh love

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att jag älskar den här bruden ♥
Jonna och Lina, bäst är dom! Mina hjärtan.

poppin bottles

Kategori: Allmänt

Fått utskällning av Sofie för att jag inte uppdaterar så är väl dags att göra det!
I fredags hade jag praktik på carlings, första dagen. Så jävla äckligt nervös på morgonen, trodde jag skulle dö när vi satt på bussen till marieberg. Men så fort jag kom in i affären så kändes allt bättre, fortfarande nervös men det gick över mer och mer under dagen. Till slut trivdes jag riktigt ordentligt, skulle gärna jobba där.
Sen kom bby och hans två systrar när jag sluta, sen gick vi runt lite sen åkte jag hem med dom. Seeen blev det chill med grymt folk hemma hos Domme och sen hos Gurra, awesome night! 

Well,  nothing left to say, cheers ♥

I'm just perfectly me

Kategori: Allmänt



I'm not the same girl I used to be. I admit, a lot of shit got to me.
Men jag förlora ingenting, jag vann mitt liv tillbaks.
All my life I've been good, but now I'm thinking what the hell.

there's so much bottled up inside

Kategori: Allmänt

Har haft två ganska värda dagar i skolan, gått runt och hängt på och kramat på min älskade Lina hela dagarna, hahaha! Så underbart att möta och krama på min fina Jonna i korridorerna också ♥ Hem till Domme idag efter skolan, la mig i soffan och somna, vääärt! Sen hem igen och se att man har fått brev från tingsrätten, panik. Datum för rättegång bestämt, 2000kr i böter + möjligtvis hämtning av polis om jag inte dyker upp. Vill inte dit, vill glömma allt som här hänt, men det måste göras. Dit och vittna sen är allt över.




you say you're done.
you swear you've gave it up.
running in circles you don't even care that you're going nowhere.
you hate yourself.

you're my disaster, i can't stop chasing you ♥

it's not my time, I'm not going

Kategori: Allmänt

Haft en asmysig kväll med några av mina favorit människor, Domme, Andre, Lina och Jonna ♥ Kollat film hemma hos Domme och bara chillat, fett värd kväll! Nuu blir det att fortsätta att bara ta det lugnt med bby, han sitter och spelar och jag lallar runt på facebook och massa bloggar, hahah ! 

Cheers! ♥



true shit

Kategori: Allmänt

but then again, noone said life's easy

Kategori: Allmänt

Skolan börjar imorgon då, haft ett awesome sommarlov med babe, Jonna, Lina och massa andra fina vänner. Har lärt känna en hel del nya människor vilket är helt underbart. Har gått riktigt fort och jag kan inte riktigt förstå att jag imorgon börjar andra året på gymnasiet då det känns som att jag nyss slutade grunskolan. Men det ska bli kul att träffa en del människor man inte har träffat alls, eller knappt träffat, sen skolavslutningen. Tråkigt att en del av dom som tog studenten i våras inte kommer finnas kvar på skolan. Men bara två år kvar sen är det vi som står där och skriker oss hesa på ett flak. En tredjedel avklarad, bara två kvar. Kommer även äntligen ha min underbara Jonna på samma skola igen, ett år utan henne men nu är allt som det ska vara igen. Samma fina människa man mötte i korridoren och fick kramar av på gäddan finns nu i korridoren på vasa istället, livet är bra!

Annars händer inte mycket, tagit hand om plötten som är sjuk och har legat och sovit hela dagen medans jag chillat runt i lägenheten, hahah. Ska dock hem och sova hemma för att vara helt säker på att komma i tid första dagen i skolan, kan juh vara bra. Så åker hem om några minuter, hem och laga mat sen sova. Så troligtvis ingen mer uppdatering idag. Skriver säkert imorgon i skolan eller efter skolan, beror på hur mycket det är att göra och sådär.

Hörs när vi hörs helt enkelt, kommentera gärna om vad ni vill läsa om, om det är något speciellt eller så.
Love!

if you could be anywhere, where would you be?

Kategori: Allmänt

Bra dag i örebro med Jonna, Hannah och Lina. Astaggad på piercing men skippade det, haha! Köpte bara en tröja eftersom jag inte hade så mycket pengar med mig, men blir sthlm med Lina sen så ;>

Nu: Äta med älskling, sen mys med film och chips och dipp, blir inte bättre ♥



We got style, baby we know how to use it

Kategori: Allmänt

You and me, we couldn't stand being normal
That's why we, make a good you and me
We both laugh, at the most random situations
That's the key, baby don't you agree?

You know what I'm going to say before my mouth even makes a sound
And that's why we make a good you and me
I know from the sound of your breathing exactly what you are feeling
This is why we make a good you and me


what happened?

Kategori: Allmänt

nigga what's crackin, what u doin, what's goin on, what's happenin?


Haft awesome dagar med sötnos, druckit med chill människor, myyst och bara tagit det lugnt. Har dock lyckats smitta stackaren så nu är det hans tur att vara sjuk, precis när jag har börjat friskna till lite. Tycker faktiskt lite synd om honom, huhu ;* Imorgon glider jag till örebro med Jonna och Lina och slösar lite penger, vilket jag inte borde göra men äsch! Sen hem till min sjukling och mysa ♥

Bloggen hamnar inte i centrum när jag är med baby, men det får ni tåla! Blir säkert bättre uppdatering när skolan börjar.

Love!




hd+fullscreen, awesome!

a part of me will always love you, and a part of me will always be yours

Kategori: Allmänt

sometimes you think all feelings are gone, but they're just hiding

Kategori: Allmänt

Träffade Jonny natten till idag. Satt och pratade i säkert två timmar, kändes som en kvart dock. Pratade om allting, vårat break-up, allt som hänt under dom här lite drygt två månaderna. Vad som kommer hända, vad vi vill ska hända. Pratade om exakt allting. Var förjävla skönt ärligt talat.
Dom flesta tycker nog att jag är korkad som träffar honom igen, men det behövdes.
Träffade Jonny natten till idag. Satt och pratade i säkert två timmar, kändes som en kvart dock. Pratade om allting, vårat break-up, allt som hänt under dom här lite drygt två månaderna. Vad som kommer hända, vad vi vill ska hända. Pratade om exakt allting. Var förjävla skönt ärligt talat.
Dom flesta tycker nog att jag är korkad som träffar honom igen, men det behövdes. Riktigt jävla skönt.

Sovit bort hela dagen idag, myst lite med domme, sen hem och ska försöka sova i tid. Jobb imorgon, sen träffa Jonny igen och lämna lite kläder.

Later.








Men jag lovar dig 
När allting är slut 
Den sista du ser - är mig 
Och den sista du hör - är mig

all day all night, what the fuck

Kategori: Allmänt

Party igår, fett soft! Härliga människor i alla fall, kul att festa med alla dom man inte kunnat festat med på länge ;) Bara att passa på när chansen finns haha! Ska snart duscha och fixa mig igen och sen dra in till stan igen. Inge fest idag dock, träffa Jonna sen dra hem till babe skulle jag tro.
Har nooothing to say, so cheers! ♥

if you really are bored, I'm not forcing you to stay

Kategori: Allmänt

Nästsista jobbdagen den här veckan, totalt sex jobbdagar kvar nu, äckligt skönt. Somnade i princip på jobbet idag, annars hände verkligen ingenting, drygade med Niklas och gjorde "det vanliga" jobbet. Tråkigt, menmen.
Efter jobbet blev det hem till sötnos och äta och kolla film och bara mysa! Sen tyvärr hem och sova hemma som vanligt, sucks. Men imorgon får jag träffa honom igen så det är rätt lugnt ;>

Ayee, äta lite mer nu sen får vi se vad som händer. Pöss!


i'd never put you through anything similar, but fuck it

Kategori: Allmänt

Försök inte ens få tag på mig just nu, okontaktbar. Slänger snart mobilfan i väggen och sticker någonstans och stannar där, orkar inte och vill inte vara i närheten av arboga, eller ens västmanland, just nu.
Orkar inte gå tillbaka till samma skit jag varit med om förr. Kommer bli samma all over again, I can feel it. 

Hörshej.






workin' all day, sleepin' all night

Kategori: Allmänt

Kaos med bloggen. Jobbar halva jävla dagarna sen är jag med älskling och vänner så mycket jag kan. Har fortfarande ingen dator hemma, snor morsans just nu och den orkar man inte med!

Jobbet sucks mah balls. Joke. Nej men det är himla tråkigt, finns inte mycket att göra. Men rullar på lättare och lättare för varje dag som går. Och pengar är alltid pengar!
Spenderat dagen idag med att först jobba, sen träffa en fin Lina och Andre, låg i skuggan och snacka ett bra jävla tag, chillchill! Mycket prat om mat och bantning typ, hahaha! Sen hem till älskling, möblerade om hela hans lägenhet, fixa fett mys rum ♥ Seeeen var jag tvungen att åka hem, tyvärr. Så nuu blir det att kolla på tv tills jag somnar eller nå! Sen klarar jag mig igenom jobbveckan och taggar till en förhoppnigsvis helt awesome helg som det ser ut än så länge, så jävla underbart!

Skriver när jag kan, blir antagligen bättre efter jag fixat cash så jag kan köpa ny dator :) pööööss!